nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Bazén Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/lounge Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurace Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurace
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurace
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 561
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 2481 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,4
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (2481)
Seřazeno podle:
Norman K. Páry Australia, 18. prosince 2014
kingz stay

service comfort location
10
IT WAS GREAT
Benjamin O. Rodiny s malými dětmi Philippines, 13. prosince 2014
great service...

accommodating staff, service is great, nice location
8
I can say we had a great time
Mei K. Skupiny China, 2. prosince 2014
Hotel is very nice, value for money

Hotel is very nice, value for money, food is good
7,7
Hotel is very nice, value for money, food is good
Mary J. Obchodní cestující Philippines, 30. listopadu 2014
Value for money

Location, service, cleanliness
8,7
We had a comfortable stay at this hotel. I will recommend it to my friends.
Glenn M. Obchodní cestující Philippines, 30. listopadu 2014
Good

Food room and wifi
7,7
Good
Luciana G. Obchodní cestující Philippines, 29. listopadu 2014
Nice Place to Stay. .

good foods were serve every breakfast, rooms were clean and spacious and corteous and accomodating staff
10
Good . . . .
Ennalyn D. Obchodní cestující Philippines, 29. listopadu 2014
4 day stay

good food...nice christmas decoartions esp at the gourmet walk
9,7
excellent
Sison P. Páry Philippines, 27. listopadu 2014
An over night stay at the waterfront hotel

Pleasant, relaxing & fun
9
Very relaxing
Nochun L. Jednotlivci South Korea, 26. listopadu 2014
clean, attentive staff

clean, attentive staff
8
clean and modern, price is ok. staff are attentive. about 25 minutes away from airport, 300 peso maybe for taxi. outside the main gate, IT mall and some korean restaurant and massage place are there.
Wayne C. Páry United States of America, 25. listopadu 2014
Pleasant hotel in Cebu City

Excellent staff, dining choices and entertainment
8
We flew from Manila to Leyte to visit the wife's family and decided to divert to Cebu on the return. We stay at the Waterfront in Cebu City because we like to play Texas Hold-Em Poker and they always have a 4-6 tables going. We also enjoy dining at the buffet, chineses restaurant and italian restaurants. The Gondola had changed their menu so I wasn't able to get their exceptional seafood ravioli. As always, hotel staff were excellent and the room was comfortable; it was a pleasant stay. Plan on an hour's ride from/to the airport.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - BazénWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/loungeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestauraceWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestauraceWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3B01