nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Bazén Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/lounge Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurace Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurace
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurace
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 561
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 2339 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,4
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (2339)
Seřazeno podle:
Werner T. Páry Switzerland, 17. září 2014
nice looking hotel

swimming pool, dinner buffet at uno, nice hotel stile
7
whole day at the swimming pool, very quiet and big, had very nice dinner buffet
Ronald H. Páry United States of America, 15. září 2014
Vacation

The size the gym the tub
7,7
Very nice
Robert M. Jednotlivci United States of America, 14. září 2014
Home in Cebu

Pool, Casino, Staff
8,7
Very good just on going problems with wifi.
Hyosung L. Jednotlivci South Korea, 11. září 2014
it was good

lobby room location
8
It was good
Perdeoan F. Skupiny Philippines, 11. září 2014
Cebu Stay

Location, gym and price
7,7
I have stayed here a few times before. Staff are ok, room has a little odd odor, lastly, the food choices in the breakfast buffet are few compared to other hotels.
Kasper K. Páry Denmark, 10. září 2014
Perfect hotel

Luxury good food and good casino
9
We love this place and is already going back there in 3 weeks time.. We love the rooms the food and the casino fair for the price
Jericho H. Páry United States of America, 10. září 2014
All good except front desk money changing

Food, resto staff, live band
6,7
My only complaint was the inability of front desk staff giving me change. I asked for two 500s in exchange for 1000, but the guy just said no. Excuse me, but isn't there a casino next door that should have lots of change? This almost ruined my stay there, but the live band and resto staff made up for it. The front desk guy was a moron.
Rupert S. Obchodní cestující Germany, 30. srpna 2014
Biz stay at the Waterfront

Spacious rooms, friendly service and terrific spicy tuna sandwich
7,7
The gym looks a bit aged and some equipment is in dire need of repair. Also the bathrooms needs a bit of an up-grade. But overall I had an excellent stay and looking forward to coming back.
Chao C. Jednotlivci Taiwan, 28. srpna 2014
Great Casino location

Location Location Location
7,7
Vincent T. Obchodní cestující Singapore, 27. srpna 2014
Nice Hotel

Comfort, good location and value for money
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - BazénWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/loungeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestauraceWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestauraceWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3A01