Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Město Cebu, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Bazén Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkávání Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pub/lounge Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurace Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokoj pro hosty Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurace
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurace
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 561
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 2805 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,4
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (2805)
Seřazeno podle:
Agnes D. Obchodní cestující Philippines, 25. července 2015
always enjoy staying in waterfront

accesable to all restaurant mall and entertainment
10
Sean R. Páry Australia, 24. července 2015
Great place to stay

Location, dinning, entertainment
9,7
Hakim T. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 24. července 2015
Holiday spot

Port restaurant , Casio , friendly staff at format door
8
Do enjoy my stay w. Family, and the only not feel happy is the rollet machine inside casino where the only machine but not working well..
Francis P. Obchodní cestující Philippines, 24. července 2015
Very Good Hotel

1) Location is great 2) Rooms are large 3) Staff are polite
8,3
It was a good, the room is spacious an the wifi works well in the room not like most hotels. Very good for business travelers or family vacation.
Roger G. Páry United States of America, 23. července 2015
Enjoying Life In The Philippines!!

1) The Location 2) The entire staff, quite cordial & very helpful 3) The American Consulate being there.
7,7
Our stay has been many! Every time we travel to see friends and family in Cebu City, Lapu Lapu City or have business there, we delight in our stay at The Waterfront Cebu City Hotel. We have always been satisfied with the accommodations here.
Lonald S. Obchodní cestující United States of America, 22. července 2015
Brief Stay

Staff/Service Clean Proximity to American Consulate
8,3
Gisselle D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. července 2015
relaxing

location, comfort good amenities
9,3
twas our home away from home. very relaxing
Maria T. Páry Switzerland, 19. července 2015
Good hotel but poor service

Location, shuttle service to the shopping malls, well maintained rooms
7,3
The CHECK IN and CHECK OUT service should be separate. We had to complain to the Manager on duty as we had to wait 30mins (if not longer, had we not complained) as the same receptionists were serving check in and check out clients. MANY were complaining. The shuttle bus is always late.
Chuan H. Skupiny Malaysia, 18. července 2015
Casino hotel

clean , gd location, nice staff
8,3
Gd location , nice staff, clean
James B. Rodiny s malými dětmi United States of America, 17. července 2015
Needs to clean their bathroom well.

Food, location and staff.m
8,3
Satisfied.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu CityWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - BazénWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Prostory pro setkáváníWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pub/loungeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - RestauraceWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokoj pro hostyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - RestauraceWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06