Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Camputhaw, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

WellCome Hotel Cebu City - Exteriér hotelu WellCome Hotel Cebu City - Lobby WellCome Hotel Cebu City - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu City - Bazén WellCome Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu City - Restaurace WellCome Hotel Cebu City - Bazén WellCome Hotel Cebu City - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu City - Exteriér hotelu WellCome Hotel Cebu City - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu City - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu City - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu City - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu City - Exteriér hotelu WellCome Hotel Cebu City - Koupelna
WellCome Hotel Cebu City - Koupelna WellCome Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu City - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárna WellCome Hotel Cebu City - Balkón/terasa WellCome Hotel Cebu City - Sport a aktivity WellCome Hotel Cebu City - Lobby WellCome Hotel Cebu City - Bazén WellCome Hotel Cebu City - Salon krásy WellCome Hotel Cebu City - Bazén WellCome Hotel Cebu City - Bazén
Oblast: Camputhaw Počet pokojů: 68

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 1175 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,1
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (1175)
Seřazeno podle:
Alfonso P. Jednotlivci Switzerland, 20. ledna 2016
Clean room and bathroom. Comfortable bed

Large room, location, elevator
6,7
Clean large room, clean bathroom. Comfortable double bed. Air-con (in room) not noisy, with a remote. Air-con (in living-room) noisy and no remote. Poor breakfast quality. No paper in the restaurant's toilet. Small pool on 3rd floor. I even recommend this hotel.
Nahlásit hodnocení
Daniel R. Páry Philippines, 18. ledna 2016
Wellcome Hotel is a nice place to stay clean

Clean, Safe, Food
10
It was so memorable stay in this hotel which we really want to happen in the future
Nahlásit hodnocení
Cleo F. Skupiny Philippines, 17. ledna 2016
good place to stay

location, food and accomodation
8,7
it was great but agoda didnt advise me that there would be an extra charge even if i chose 4 adults, so i was charge for extra bed! i hope agoda will inform us in regards to this matter.
Nahlásit hodnocení
Jessilyn A. Skupiny Philippines, 17. ledna 2016
I recommend this hotel

Food, Hotel Room and Location
9,3
Nahlásit hodnocení
Guy D. Páry United Kingdom, 16. ledna 2016
Staff brilliant

Staff a real credit
8,7
Location price and staff
Nahlásit hodnocení
Lee S. Páry Malaysia, 16. ledna 2016
Location

Location, Friendly Staff
6,7
Waling distance to Ayala Shopping centre and public transportation to main attraction.
Nahlásit hodnocení
Kenneth N. Obchodní cestující Philippines, 14. ledna 2016
great location

location, safety and cleanliness
7
Had some issue with the aircon vents which were addressed after a follow up.
Nahlásit hodnocení
William C. Rodiny s malými dětmi United States of America, 13. ledna 2016
Attentive staff, good service

location, friendly staff, roof top lounge
7
I had a special request to have a floral arrangement prepared in the room for my wife's arrival before me. I asked that they keep the cost no more then 1600 pesos. They did an excellent job with rose pedals leading the way from the room entrance to the bed with a very special display. The rest of our stay was average, but all room requests were fulfilled in a prompt and accurate manner. The front desk service was exceptional and all smiles. They have a roof top lounge that appears to be fairly new. Think they have beer specials and live music on certain evenings. Pool was under maintenance. Overall, a pleasant stay.
Nahlásit hodnocení
Catherine G. Skupiny Philippines, 12. ledna 2016
Worth It

IU like the location, the service by the staff and the room
9,3
It is a walking distance to Ayala Mall with free shuttle service. The room was great as well as the beds. The weekend breakfast was good with free live music. Although more variety will be appreciated.For it's worth and value will stay again in this hotel.
Nahlásit hodnocení
Sandra H. Páry Netherlands, 7. ledna 2016
Very disapointing
5
Swimmingpool water was not clean so no swimming, room was not cleaned 1 day, a lig of noise in the room to building site across the road, being called awake at 5 in the morning for no reason: overall not a hotel to recommend
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

WellCome Hotel Cebu CityWellCome Hotel Cebu City - Exteriér hoteluWellCome Hotel Cebu City - LobbyWellCome Hotel Cebu City - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu City - BazénWellCome Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu City - RestauraceWellCome Hotel Cebu City - BazénWellCome Hotel Cebu City - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu City - Exteriér hoteluWellCome Hotel Cebu City - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu City - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu City - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu City - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu City - Exteriér hoteluWellCome Hotel Cebu City - KoupelnaWellCome Hotel Cebu City - KoupelnaWellCome Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu City - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaWellCome Hotel Cebu City - Balkón/terasaWellCome Hotel Cebu City - Sport a aktivityWellCome Hotel Cebu City - LobbyWellCome Hotel Cebu City - BazénWellCome Hotel Cebu City - Salon krásyWellCome Hotel Cebu City - BazénWellCome Hotel Cebu City - BazénWellCome Hotel Cebu City - BazénWellCome Hotel Cebu City - BazénWellCome Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaWellCome Hotel Cebu City - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu City - VybaveníWellCome Hotel Cebu City - RestauraceWellCome Hotel Cebu City - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu City - RecepceWellCome Hotel Cebu City - RestauraceWellCome Hotel Cebu City - Interiér hoteluWellCome Hotel Cebu City - VybaveníWellCome Hotel Cebu City - Interiér hoteluWellCome Hotel Cebu City - VybaveníWellCome Hotel Cebu City - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02