nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

WellCome Hotel Cebu - Vchod WellCome Hotel Cebu - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu - Bazén WellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu - Lobby WellCome Hotel Cebu - Restaurace WellCome Hotel Cebu - Okolí WellCome Hotel Cebu - Okolí WellCome Hotel Cebu - Bazén
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 68
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 986 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,1
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (986)
Seřazeno podle:
Stefano D. Páry United States of America, 5. února 2015
A nice, comfortable stay in Cebu.

Convenient location to airport and mall, and good breakfast.
8
We were happy with WellCome and can recommend the hotel for short (3- to 5-day) stays in Cebu city.
Mathew M. Páry United States of America, 2. února 2015
experience

location
7
Alan L. Páry Australia, 2. února 2015
Long stay - comfortable

Friendly staff - Proximity to Ayala Centre
7,7
We stayed for two periods in Dec 2014 and Jan/Feb 2015. Total of almost 3 weeks. Staff were very good. Hotel was clean. Close to Ayala Centre. Breakfasts were adequate.
Eliza P. Páry Philippines, 11. ledna 2015
Worth the Money

breakfast buffet, friendly staff, clean rooms
10
Joan K. Skupiny Philippines, 10. ledna 2015
Nice location. Value for money

Nice location, value for money, clean rooms
9,7
Williard R. Obchodní cestující Philippines, 8. ledna 2015
location

bfast at roof top, near mall, nice staff
6,3
.......
Shin H. Jednotlivci South Korea, 4. ledna 2015
right for pay

clean, comfortable, staff
7,3
in varioust sight, it is good for stay at that price
Alan L. Páry Australia, 2. ledna 2015
wellcome hotel cebu - new year 2015

1. very good and friendly staff. 2. adequate breakfast choices. 3. good location.
8
We enjoyed our brief stay and have booked a further stay later this month and into early February. We look forward to seeing you all again soon.
Wayne P. Jednotlivci United States of America, 1. ledna 2015
Great Internet, Very Friendly staff, great locatio

Location, easy-going staff, Internet
9,3
It was great. It's a medium sized hotel with an almost family type feel to it. Not like the maga hotels who don't even recognize you when you pass thru the lobby. Really can't say enough about it. Only drawback was the bathroom floor gets wet when you take a shower.
Pascal S. Jednotlivci Philippines, 31. prosince 2014
awesome stay at wellcome

staff, value for money, location
8,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - VchodWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - RestauraceWellCome Hotel Cebu - OkolíWellCome Hotel Cebu - OkolíWellCome Hotel Cebu - Bazén


AS-AGWEB-3A06