nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

WellCome Hotel

18 Molave St. Escario, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

WellCome Hotel Cebu - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu - Vchod WellCome Hotel Cebu - Recepce WellCome Hotel Cebu - Lobby WellCome Hotel Cebu - Bazén WellCome Hotel Cebu - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu - Vyhlídka WellCome Hotel Cebu - Bazén WellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hosty WellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
WellCome Hotel Cebu - Koupelna WellCome Hotel Cebu - Lobby WellCome Hotel Cebu - Restaurace WellCome Hotel Cebu - Recepce WellCome Hotel Cebu - Exteriér hotelu WellCome Hotel Cebu - Jídlo a nápoje WellCome Hotel Cebu - Jídlo a nápoje WellCome Hotel Cebu - Jídlo a nápoje WellCome Hotel Cebu - Jídlo a nápoje WellCome Hotel Cebu - Restaurace WellCome Hotel Cebu - Restaurace WellCome Hotel Cebu - Interiér hotelu
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 68
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 822 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,0
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (822)
Seřazeno podle:
Jose B. Páry United States of America, 22. září 2014
Wellcome hotel

price, room & staff
8,7
Impressive hotel. Could not beat the value for the price.
Brian G. Jednotlivci Australia, 19. září 2014
My Stay

Accommodation food and sevice
8,3
The stay was great and enjoyed it
Theresa Y. Obchodní cestující Philippines, 19. září 2014
Value hotel

price,location,service
7
It is an ok experience for the price we pay.
Theresa Y. Obchodní cestující Philippines, 19. září 2014
Clean and Good location

price,location,service
7,3
Kannie A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 17. září 2014
Value for Money

location, breakfast, staff
8
location is really good, close to Ayala Mall. Room was spacious and breakfast was also good.
Michael J. Jednotlivci United States of America, 16. září 2014
great pepole

the staff was great,,,, very clean,,,, and fun place to be
9,7
they were so great helping my wife now and me with are wedding they helped whatever we needed they went one step beyond great people my wife and me want to say thank you very much
William A. Rodiny s malými dětmi United States of America, 14. září 2014
not bad

free trip to ayala, free for kids. clean
3,3
ok
Michael B. Páry United States of America, 13. září 2014
good location

location staff clean
6
good location close to the mall for food and shopping
Michael B. Páry United States of America, 12. září 2014
ok just good

location staff clean
6,3
nice hotel within walking distance to the mall food and shopping
Wai M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 11. září 2014
Pleasant holiday.

Good location, friendly staffs, value for money.
7,3
It is a pleasant stay in WellCome Hotel. My family enjoyed the stay very much. The staffs are friendly and helpful. The hotel served nice food.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - VchodWellCome Hotel Cebu - RecepceWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - KoupelnaWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - RestauraceWellCome Hotel Cebu - RecepceWellCome Hotel Cebu - Exteriér hoteluWellCome Hotel Cebu - Jídlo a nápojeWellCome Hotel Cebu - Jídlo a nápojeWellCome Hotel Cebu - Jídlo a nápojeWellCome Hotel Cebu - Jídlo a nápojeWellCome Hotel Cebu - RestauraceWellCome Hotel Cebu - RestauraceWellCome Hotel Cebu - Interiér hoteluWellCome Hotel Cebu - Jídlo a nápojeWellCome Hotel Cebu - OkolíWellCome Hotel Cebu - OkolíWellCome Hotel Cebu - Bazén


AS-AGWEB-3C06