Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Camputhaw, Cebu, Filipíny 6000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 1213 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,1
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (1213)
Seřazeno podle:
Sheryl M. Obchodní cestující Philippines, 30. dubna 2016
Satisfactory
4,7
I enjoyed my stay in the hotel
Nahlásit hodnocení
Michael G. Páry United Kingdom, 29. dubna 2016
Great!
6,7
Will return.
Nahlásit hodnocení
Mengchin L. Páry Taiwan, 27. dubna 2016
Good location
5
Just a old and nice hotel
Nahlásit hodnocení
Rasel C. Rodiny s malými dětmi Belgium, 26. dubna 2016
Nice and clean hotel
5,7
We stayed this week. The staff are friendly and accommodating .the rooms are clean too.
Nahlásit hodnocení
Patrick F. Rodiny s malými dětmi Australia, 2. dubna 2016
Great staff
6
Stayed with my partner and our daughter the staff were great bent over backwards to help us. Very friendly highly recommend.
Nahlásit hodnocení
Royson M. Jednotlivci Philippines, 1. dubna 2016
Feeling truly welcome
6
I have stayed at Wellcome for numerous times already. It has always been my first choice everytime I go to Cebu City (either on official business, or on a simple pleasure urban trip outside of Manila) because of the excellent VALUE FOR MONEY considering the kind of room amenities they afford their guests, and the welcoming and warm kind of service from their staff. If you are not looking for a resort-type of a hotel within the city, Wellcome would be perfect for you. Also, it is located very near (a short walking distance) the Ayala Mall. If there would be one thing I hope the establishment could improve on, it would be the pricing and quality of their cafes, and roofdeck bar and restaurant.
Nahlásit hodnocení
Joseph A. Obchodní cestující Philippines, 1. dubna 2016
clean room
6,7
Thank you for the room upgrade and for the surprise. It was a wonderful and memorable stay. Until next time.
Nahlásit hodnocení
Aica V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. března 2016
Good
3,7
Nice staff and nice location..
Nahlásit hodnocení
Kristin A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 16. března 2016
Nice Place to Stay

Near Malls and Nice Rooms
8,3
It was a good stay with my family. We were here for my graduation. The place is clean and accessible to jeepneys and taxis. Walking distance to ayala mall. We would considere to stay here again.
Nahlásit hodnocení
Kristin A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 16. března 2016
Nice Hotel

Accessible location and Nice rooms
8,3
It was a good stay with my family. They upgraded our standard room to deluxe room for free. We were here for my graduation. The place is clean and accessible to jeepneys and taxis. Walking distance to ayala mall. We would considere to stay here again.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - Exteriér hoteluWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - RestauraceWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - Exteriér hoteluWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - Exteriér hoteluWellCome Hotel Cebu - KoupelnaWellCome Hotel Cebu - KoupelnaWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaWellCome Hotel Cebu - Balkón/terasaWellCome Hotel Cebu - Sport a aktivityWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - Salon krásyWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - VybaveníWellCome Hotel Cebu - RestauraceWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - RecepceWellCome Hotel Cebu - RestauraceWellCome Hotel Cebu - Interiér hoteluWellCome Hotel Cebu - VybaveníWellCome Hotel Cebu - Interiér hoteluWellCome Hotel Cebu - VybaveníWellCome Hotel Cebu - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05