Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 1228 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,1
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (1228)
Seřazeno podle:
Diane J. Skupiny Philippines, 23. května 2016
Two Thumbs Up!
6,3
The staff are accommodating.. The rooms were clean and they also have free shuttle service (w/ free pick-up) to/from Ayala Mall..
Nahlásit hodnocení
I L. Jednotlivci Taiwan, 17. května 2016
The hotel is over rated
3,3
We are excited to check in this hotel since the review rate is pretty high but turned out its a big disappointment. The room is so dark with bad soundproof wall and broken A/C
Nahlásit hodnocení
Martin S. Páry Germany, 16. května 2016
Supernice relaxing at Welcome Hitel
5,3
The friendly staff at the frontdesk gave us an nice room. Balkony, safetybox, minibar and big bed in big room. flat tx and so on. we enjoyed the stay becz breakfast was delicious and the pool with gym helped me to feel complete. Very near to Ayala center
Nahlásit hodnocení
Maria K. Skupiny Philippines, 15. května 2016
Good stay
3,7
I'm disappointed on the service. A bit slow.
Nahlásit hodnocení
Lechel T. Páry Philippines, 14. května 2016
satisfied
5,7
staff were very friendly
Nahlásit hodnocení
Romain B. Páry France, 12. května 2016
good but aircon very very noisy and swimming pool
6,3
The room are very nice. good location very close to ayala mall. staff nice. but the aircon in the room 216 was so much noisy cant sleep....and the swimming pool of the hotel is unfortunately so small. ps: there is a very nice bar at the roof desk is a very good + !!!
Nahlásit hodnocení
Paul B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 12. května 2016
Good budget hotel
6
Staff are hospitable and friendly. They gave us free upgrade during our stay. Breakfast is excellent. Only concern is the elevator is too small.
Nahlásit hodnocení
Michael G. Páry United Kingdom, 11. května 2016
Don't stay in room 202
5
Have stayed here before in room 302 and stay was great. This time on return we were in room 202, the aircon was that loud even on low we had to turn it off, and as this time we were only staying one night we told staff on check out, who were not really interested. Only half the channels on the TVs in this room are watchable, so be aware if you do like to use. This experience was a real shame as previous stay was great.
Nahlásit hodnocení
John A. Skupiny Philippines, 5. května 2016
wellcome hotel is very clean
5,3
affordable
Nahlásit hodnocení
Yun C. Skupiny Taiwan, 4. května 2016
not bad
4,7
not bad
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - Exteriér hoteluWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - RestauraceWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - Exteriér hoteluWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - Exteriér hoteluWellCome Hotel Cebu - KoupelnaWellCome Hotel Cebu - KoupelnaWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - Pokoj pro hostyWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaWellCome Hotel Cebu - Balkón/terasaWellCome Hotel Cebu - Sport a aktivityWellCome Hotel Cebu - LobbyWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - Salon krásyWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - BazénWellCome Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - VybaveníWellCome Hotel Cebu - RestauraceWellCome Hotel Cebu - VyhlídkaWellCome Hotel Cebu - RecepceWellCome Hotel Cebu - RestauraceWellCome Hotel Cebu - Interiér hoteluWellCome Hotel Cebu - VybaveníWellCome Hotel Cebu - Interiér hoteluWellCome Hotel Cebu - VybaveníWellCome Hotel Cebu - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06