Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Whispering Palms Beach Resort

Waddy, Sinquerim Beach, Candolim Bardez, Candolim, Severní Goa, Indie 403515 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Interiér hotelu Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Exteriér hotelu Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Restaurace Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Bazén Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Lázně Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Restaurace Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Exteriér hotelu Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Bazén Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Restaurace Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Taneční sál Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Restaurace Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Jídlo a nápoje Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Lázně Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Blízká atrakce Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Lázně Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Vyhlídka
Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Jídlo a nápoje Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Restaurace Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Fitness prostory Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Pub/lounge Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Blízká atrakce Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Pub/lounge Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Bazén Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Pokoj pro hosty Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Restaurace Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Pokoj pro hosty Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Pokoj pro hosty Whispering Palms Beach Resort Severní Goa - Vyhlídka
Oblast: Candolim Počet pokojů: 106

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 47 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,3
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (47)
Seřazeno podle:
Ho Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 5. ledna 2016
Nice resort

Location good, staff nice and good service
8
Good for holidays
Nahlásit hodnocení
Ho Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 5. ledna 2016
Good resort

Location good, staff nice and good service
8
Good for holidays !
Nahlásit hodnocení
Ritesh M. Obchodní cestující India, 28. prosince 2015
Extremely expensive for what it offers

Bed, towel and bathroom
6,7
Nahlásit hodnocení
Deepali S. Páry India, 29. září 2015
Pleasurable stay

Location, courteous staff and comfortable stay
7,7
A value for money hotel with a great location. The Sinquerim beach is just 2-3 mins walk from the property. We found the staff to be very courteous and helpful. Though we didnt explore the property much, since the pool, spa and dining area were close to our room but whatever little we saw, spoke volumes about their hotel upkeep. However, we felt that Buffet breakfast had quite a bit of scope for improvement in terms of the taste of the various Indian and continental dishes served. Also, the breakfast menu itself could benefit from a bit of variety as most item were repeated for the 5 days that we stayed there. The only other inconvenience was that the Wifi system was under maintenance hence there was no connectivity inside the rooms. Otherwise our stay was pleasurable and we had a great time.
Nahlásit hodnocení
Sanjay Y. Páry India, 23. února 2015
The hotel has a union problem.

Just the location
8
Not good. Wi fi does not work. Taxis don't come to the hotel cod hotel has a tie up with a very expensive taxi guys for no reason.
Nahlásit hodnocení
Mufaddal P. Rodiny s malými dětmi India, 3. prosince 2014
Centrally located but very small property

1) location 2) staff and 3) response time
8
Satisfying
Nahlásit hodnocení
Vineet V. Rodiny s malými dětmi India, 24. října 2014
average property

location, swimming pool, greenery
7,7
Overall good. We ordered for tandoori chicken from room menu. We were charged just double the price. When enquired we were told that the menu kept in room was outdated and we were shown the restaurant menu.
Nahlásit hodnocení
Rajat K. Rodiny s malými dětmi India, 5. října 2014
Comfortable stay with good location

Location was very good food was good but rooms overpriced
8
Hotel location was very good rooms were decent but Overpriced and and always a confusion b/w hotel and agoda abt the exact selection of rooms food was good but lil more hygienic conditions can b improved
Nahlásit hodnocení
Rajasekhar J. Rodiny s malými dětmi India, 3. října 2014
Great location and good place

Excellent location, clean rooms and good service
7,7
Good vacation
Nahlásit hodnocení
Sandeep D. Rodiny s malými dětmi India, 11. června 2014
Good stay. Will like to visit again.

Location, swimming pool, cleanliness.
7,7
Good. Happy. Will be happy to visit again to hotel.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Whispering Palms Beach Resort Severní GoaWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Interiér hoteluWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Exteriér hoteluWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - RestauraceWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - BazénWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - LázněWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - RestauraceWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Exteriér hoteluWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - BazénWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - RestauraceWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Taneční sálWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - RestauraceWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Jídlo a nápojeWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - LázněWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Blízká atrakceWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - LázněWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - VyhlídkaWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Jídlo a nápojeWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - RestauraceWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Fitness prostoryWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Pub/loungeWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Blízká atrakceWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Pub/loungeWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - BazénWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Pokoj pro hostyWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - RestauraceWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Pokoj pro hostyWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Pokoj pro hostyWhispering Palms Beach Resort Severní Goa - Vyhlídka


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02