Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Wifi Boutique Hotel

366 Lockhard Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Recepce Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 63

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2212 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,1
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (2212)
Seřazeno podle:
Suey C. Páry Hong Kong, 7. února 2016
Staff are impolite
4,3
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Nahlásit hodnocení
Tsia H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 27. prosince 2015
First stay with two children

Location, staff friendliness and cleanliness
7,7
First impression is near the eateries, mtr, 7-11 and market. The lobby is small but the staff are young n English speaking. We booked the family room with 4 beds. The bed size is alright but a bit soft in the mattress. The bathroom shower is small for a pax. I wanted to bath for my child but too small to squeeze in. The bedroom wall is black n make the room dark. The tv is big for room viewing. The housekeeping staff is honest as I left Hkg 1k+ on the side table and they left it untouched. Generally the stay is good for my family.
Nahlásit hodnocení
John M. Obchodní cestující United States of America, 24. prosince 2015
wifi hotel with bad wifi

location price room size
4,7
A 2 star performance
Nahlásit hodnocení
Hamizah I. Skupiny Singapore, 22. prosince 2015
Comfortable stay

cleanliness, toiletries, beds
7,7
The room was relatively clean and it catered to our needs (3 single beds). There were adequate items for the 3 of us for toiletries, bedroom slippers. The hotel is able to store our luggage. Although it is kept in an open space, it was under the supervision of the receptionists. Our items did not go missing. The reception counter had mini cards for places of attractions. Very handy and useful - some had discounts for attractions.
Nahlásit hodnocení
John M. Obchodní cestující United States of America, 21. prosince 2015
WiFi has weak WiFi

Location price room size
5,3
Average WiFi was intermittent
Nahlásit hodnocení
Tan I. Jednotlivci Malaysia, 16. prosince 2015
Cleanliness need to improve

Location, worth money, convenient
5,3
Pleasant
Nahlásit hodnocení
Priscilla T. Rodiny s malými dětmi France, 13. prosince 2015
good choice

Location, cleanliness, pricing
8,3
Traveling with 2 young children we booked a family room with one queen bed and two twin beds linked together. As with all Hong Kong hotel rooms the size is small. Little storage to clothes. Staff is nice and room is clean which is all was needed as we only spent the nights there. Location is good being within 5 min from Causeway Bay station and all its shops/restaurants. No food/dining at the hotel as they don't have the facilities but there are plenty of options nearby. I've been a repeat customers over the years but it was the first time that we were bringing the kids. I would come back again.
Nahlásit hodnocení
William M. Páry Australia, 11. prosince 2015
Location and Value

Close to 2 MTR stations, great shower, quiet room as requested.
8,3
Met all our expectations
Nahlásit hodnocení
Kevin W. Jednotlivci Canada, 6. prosince 2015
No frills

Location, staff, cleanliness
7,7
It's a no frill, small room, but it's in a great location. There is also a bar on the 4th floor which is rare to find in a boutique hotel like this. It's no frills, but it's clean and in a great location, if you get it for the right price it's a great value!
Nahlásit hodnocení
Thu H. Skupiny Vietnam, 6. prosince 2015
I feel good

Wifi
8,3
Good feeling
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Wifi Boutique Hotel Hong KongWifi Boutique Hotel Hong Kong - VchodWifi Boutique Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluWifi Boutique Hotel Hong Kong - VchodWifi Boutique Hotel Hong Kong - VchodWifi Boutique Hotel Hong Kong - RecepceWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyWifi Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05