nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Winston Hotel

2224 Tramo Street, Barangay 150, Pasay City, Metro Manila, Pasay oblast letiště, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : New Winston Lodge
Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Lobby Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Vybavení Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Koupelna Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Pasay oblast letiště Počet pokojů: 81
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 126 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,5
Poloha
6,7
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
6,2
Pokojový komfort/standard
5,9
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (126)
Seřazeno podle:
Milan B. Páry Czech Republic, 9. ledna 2014
Zde jsme přespali jednu noc.Blízko letiště.

čistý,pohodlný pokoj, s doboru obsluhou a taxi service na letiště.
8
Zde jsme spali pouze jednunoc, hotel je blízko letiště, je čistý.Ale je ve čtvrti Manila plná barů.Ven jsme nešli.Hotel má dorbé taxi služby a odveze vás na letiště za dobrou cenu.
Eric L. Páry Singapore, 19. října 2014
Romantic retreat

Good dine in food, Large room, Quiet room
8
Overall I am happy staying in this hotel. Except there was no lift to the third floor. I must say surprisingly for a VIP room the toiletries was poor. Easy access to public transport and near to MOA.
Angelo V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. října 2014
expensive

nothing best,
4,3
Not good
Tristan W. Jednotlivci United States of America, 18. října 2014
Great for a short night

It's near the airport, the staff was great, and the room was clean
9
All of my expectations were met at the Winston Hotel. It was very affordable, clean room, comfortable bed, and friendly and helpful staff. The only downfall is that the location isn't the greatest or safest, but not terrible either.
Yi C. Skupiny China, 7. října 2014
overnight stay

close to airport,affordable price
6
a group of friends stayed there
Yi C. Skupiny China, 7. října 2014
overnight stay

close to airport,affordable price
6
group of friends overnight stay for early flight...
Bernice I. Jednotlivci Philippines, 15. září 2014
Value for my money

Staff were very nice and friendly.
6,7
Rodney G. Páry United States of America, 25. srpna 2014
nice place

clean rooms , nice people , well watched hotel
6,3
great stay, room was clean and average in size. hot showers and poeple were great and helpful at all times.
Peter C. Páry United States of America, 1. srpna 2014
one week

security, helpfulness, location
9
very good stay. central location to transportation amd atractions.
Adam D. Páry Australia, 29. července 2014
Close to airport

Close to Airport ,clean rooms, heapfuls staff
7,3
Our stay was ok but short we had a room facing the high way so it very noisy I have stayed there before and we had a room in the middle it was nice and quite

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Winston Hotel ManilaWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - LobbyWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - KoupelnaWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Vchod


AS-AGWEB-3C08