nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Winston Hotel

2224 Tramo Street, Barangay 150, Pasay City, Metro Manila, Pasay oblast letiště, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : New Winston Lodge
Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Lobby Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Vybavení Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Koupelna Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Pasay oblast letiště Počet pokojů: 81
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 168 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,6
Poloha
6,5
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
6,1
Pokojový komfort/standard
5,9
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (168)
Seřazeno podle:
Jan Z. Páry Czech Republic, 1. ledna 2015
Blízko letiště

Poloha blízko letiště, čistota a ochota personálu
6,3
Hotel je ideálním místem, pokud potřebujete jen přespat v Manile a druhý den chytit další letecký spoj. Nachazí se jen cca 3 km od letiště a taxislužba vás tam doveze za pár korun. Okolí sice není nijak pohledné, ale pokoje jsou čisté a personál ochotný.
Milan B. Páry Czech Republic, 9. ledna 2014
Zde jsme přespali jednu noc.Blízko letiště.

čistý,pohodlný pokoj, s doboru obsluhou a taxi service na letiště.
8
Zde jsme spali pouze jednunoc, hotel je blízko letiště, je čistý.Ale je ve čtvrti Manila plná barů.Ven jsme nešli.Hotel má dorbé taxi služby a odveze vás na letiště za dobrou cenu.
Tso C. Obchodní cestující Malaysia, 26. ledna 2015
one star only

staffs only
2,7
no good
Charles H. Jednotlivci United Kingdom, 18. ledna 2015
night stop

Clean bed, quite and good shower
7,7
Absolutely perfect for crashing for one night after 30 hours travelling.
Norberto L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. ledna 2015
not recommended to family travellers
2,7
Poor
Evelyn H. Rodiny s malými dětmi Philippines, 16. ledna 2015
Challenges for young children

food, service and also access to service cars
7,3
At first we could not call the Hotel on the number provided to us via agoda. The Airport Police could not even get through via their cell phone. We found the stay alright, but then when you add an extra bed, one didn't expect it to be just a mattress on the floor. For young children, the lighting needs to be higher and not accessible for them to play with the covers. The light switches as well need to be away from little fingers too. The telephone could be located on the wall as well. When arranging a service car, this needs to be paid separate to the Hotel, as it is a private arrangement (Be prepared to pay between P150-300 for usage, which is great value). However, the food was really superb, and location to the Two Square Mall was great..nice and cheap clothing items that you can by bulk.
Stan S. Jednotlivci United States of America, 10. ledna 2015
Location

1. staff 2. irport service, 3. bathroom
6,3
Scary. I'd like to go into detail but I can't write more than 200char. The place is dark. Must have been grand in its day but they have the lighting so minimal. If it were brighter it would be more presentable... The taxi drivers FROM the airport screw ya. It should be around 250, but they nail you for 500. I didn't have the balls to hand him 250 and walk away... Shame on me... THEY DON'T SERVE FOOD and this site gives no option for that - hence I did a 1.
Markus S. Páry Central African Republic, 8. ledna 2015
Great deal for the money

staff location room
7,7
Good
Brian C. Páry United States of America, 28. prosince 2014
sleezy,

good staff
4,3
would not go there again. Did not feel safe
Evelyn A. Jednotlivci Philippines, 1. prosince 2014
I don't like the hotel the room is big but dirty.

Food,staff.
4
Way they put in Internet the nice room and clean that is not true.i dicide to change hotel so I spend more money next time I dont beliave internet reservation.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Winston Hotel ManilaWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - LobbyWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - KoupelnaWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Vchod


AS-AGWEB-3A06