nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Winston Hotel

2224 Tramo Street, Barangay 150, Pasay City, Metro Manila, Pasay oblast letiště, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : New Winston Lodge
Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Lobby Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Vybavení Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Koupelna Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Pasay oblast letiště Počet pokojů: 81
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 124 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,5
Poloha
6,6
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
6,2
Pokojový komfort/standard
5,9
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (124)
Seřazeno podle:
Milan B. Páry Czech Republic, 9. ledna 2014
Zde jsme přespali jednu noc.Blízko letiště.

čistý,pohodlný pokoj, s doboru obsluhou a taxi service na letiště.
8
Zde jsme spali pouze jednunoc, hotel je blízko letiště, je čistý.Ale je ve čtvrti Manila plná barů.Ven jsme nešli.Hotel má dorbé taxi služby a odveze vás na letiště za dobrou cenu.
Tristan W. Jednotlivci United States of America, 18. října 2014
Great for a short night

It's near the airport, the staff was great, and the room was clean
9
All of my expectations were met at the Winston Hotel. It was very affordable, clean room, comfortable bed, and friendly and helpful staff. The only downfall is that the location isn't the greatest or safest, but not terrible either.
Yi C. Skupiny China, 7. října 2014
overnight stay

close to airport,affordable price
6
a group of friends stayed there
Yi C. Skupiny China, 7. října 2014
overnight stay

close to airport,affordable price
6
group of friends overnight stay for early flight...
Bernice I. Jednotlivci Philippines, 15. září 2014
Value for my money

Staff were very nice and friendly.
6,7
Rodney G. Páry United States of America, 25. srpna 2014
nice place

clean rooms , nice people , well watched hotel
6,3
great stay, room was clean and average in size. hot showers and poeple were great and helpful at all times.
Peter C. Páry United States of America, 1. srpna 2014
one week

security, helpfulness, location
9
very good stay. central location to transportation amd atractions.
Adam D. Páry Australia, 29. července 2014
Close to airport

Close to Airport ,clean rooms, heapfuls staff
7,3
Our stay was ok but short we had a room facing the high way so it very noisy I have stayed there before and we had a room in the middle it was nice and quite
Kristie B. Páry Australia, 22. července 2014
Winston Hotel

Location.
2,7
Close to mall of Asia and airport. However, there are plenty of other hotels close as well which we would have preferred to book. Warning!
Joan C. Páry Philippines, 6. července 2014
dirty sorroundings

near the airport and stations
5
we arrived at 6am in the hotel, we are so shock when i saw it in personal, the place are so messy, i smell bad, dark surrounding. not good to stay for a family together.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Winston Hotel ManilaWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - LobbyWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - KoupelnaWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Vchod


AS-AGWEB-3B07