nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Winston Hotel

2224 Tramo Street, Barangay 150, Pasay City, Metro Manila, Pasay oblast letiště, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : New Winston Lodge
Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkosti Winston Hotel Manila - Lobby Winston Hotel Manila - Interiér hotelu Winston Hotel Manila - Vybavení Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty Winston Hotel Manila - Koupelna Winston Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Pasay oblast letiště Počet pokojů: 81
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 181 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,6
Poloha
6,6
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
6,2
Pokojový komfort/standard
6,0
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (181)
Seřazeno podle:
Jan Z. Páry Czech Republic, 1. ledna 2015
Blízko letiště

Poloha blízko letiště, čistota a ochota personálu
6,3
Hotel je ideálním místem, pokud potřebujete jen přespat v Manile a druhý den chytit další letecký spoj. Nachazí se jen cca 3 km od letiště a taxislužba vás tam doveze za pár korun. Okolí sice není nijak pohledné, ale pokoje jsou čisté a personál ochotný.
Milan B. Páry Czech Republic, 9. ledna 2014
Zde jsme přespali jednu noc.Blízko letiště.

čistý,pohodlný pokoj, s doboru obsluhou a taxi service na letiště.
8
Zde jsme spali pouze jednunoc, hotel je blízko letiště, je čistý.Ale je ve čtvrti Manila plná barů.Ven jsme nešli.Hotel má dorbé taxi služby a odveze vás na letiště za dobrou cenu.
Christy W. Páry United States of America, 21. února 2015
A bit seedy but was what we needed, near airport

Near airport, comfortable bed, hmmmm....
6
The hotel is not only in a seedy area and is seedy in and of itself. When we told the cab driver where we were going, he was clearly reticent and asked if we were sure. The hotel has flashing neon lights and red hearts as part of the decor when you drive in, and the hourly rate gives you a clear indication of how it is used by some. That being said, the room was surprisingly clean and the bed was comfortable though they had a very good photographer because the pictures were way better than reality. The furnishings are dated. We only needed to stay for a short night as our flight arrived late and our connection was early the next morning. The staff was efficient in checking us in and out as well as getting a cab for us to head out. I would probably spend extra money and stay elsewhere next time even though we had an acceptable stay.
Curtis R. Páry United States of America, 20. února 2015
very nice room

cleanliness
7,7
Very nice
Nur D. Páry Malaysia, 16. února 2015
near terminal 3..

near terminal 3,clean,good customers service
7
It was okay...good if u need to go to the airport for the next morning
Dymphna A. Páry Malaysia, 16. února 2015
just okay

food, price, distance to airport
6,7
The hotel room is quite small and its not safe to walk outside. But they have jolibee and 7e near the place. They dont have elevator but the area is clean. I only book this hotel because its near the airport. Good for a short stay.
Jerrid N. Páry Canada, 3. února 2015
quock night sleep close to the hotel

3 hour stay staff and 5 hour quick nap
8
We stayed here because it was close to the airport. Staff were fantastic even checking the cab with a flashlight at night to make sure we didn't leave anything behind. Anything we asked for they did happily. Great for an overnight but it is a "3 hour " hotel with a couple bars across the street you can see why but felt very safe and enjoyed a few laughs and our stay.
Michael O. Páry Philippines, 28. ledna 2015
Place is fine and comfortable accessable.

Near terminals and nice quiet to stay overnite
7,7
Fine and relaxing
Tso C. Obchodní cestující Malaysia, 26. ledna 2015
one star only

staffs only
2,7
no good
Charles H. Jednotlivci United Kingdom, 18. ledna 2015
night stop

Clean bed, quite and good shower
7,7
Absolutely perfect for crashing for one night after 30 hours travelling.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Winston Hotel ManilaWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - Dopravní spojení v blízkostiWinston Hotel Manila - LobbyWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - KoupelnaWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Interiér hoteluWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - Pokoj pro hostyWinston Hotel Manila - VybaveníWinston Hotel Manila - Vchod


AS-AGWEB-3A05