Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Wisma Sederhana Budget Hotel

Jl. Selat Panjang No. 11C, Medan Centrum města, Medan, Indonésie (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Obchod s kávou / kavárna Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hosty Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hosty Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Koupelna Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hosty Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hosty Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hosty Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hosty Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Recepce Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Lobby Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Vchod Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Obchod s kávou / kavárna
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 40
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 267 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,2
Personál
6,8
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (267)
Seřazeno podle:
Lucia P. Jednotlivci Indonesia, 10. srpna 2015
Nice budget hotel in Medan

Near Merdeka Walk, Near Medan China town area, good price
6
Nahlásit hodnocení
Wei Y. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 10. srpna 2015
Nice location

Location , price, comfort
6,3
Nahlásit hodnocení
Carsten K. Jednotlivci Malaysia, 7. července 2015
Wisma Sederhana Hotel Medan review

Location, Service, Room condition & Staff friendliness
8
This is the perfect budget hotel to stay ! After staying here in March 2015 and June/July 2015, it is the best value for money hotel. I did checkout other hotels like Swiss Bell Inn, Alpha Inn and Soechi Hotel, etc. but in value terms, this is the big deal ! The air-con works always, reasonable breakfast and clean rooms with hot water. The only drawback is the poor wi-fi (or non at all) in the bedrooms which is only available in the hotel lobby. However, this is the perennial problem in all budget hotels in Medan which is testament o Indonesia's poor internet network nationwide !
Nahlásit hodnocení
Tito F. Jednotlivci Indonesia, 14. června 2015
nice, cheap and clean

hospitality and cozy
8
Very pleasant and enjoyable
Nahlásit hodnocení
Hemalraj G. Páry Malaysia, 24. května 2015
Hotel Stay

Price, Location, Staff
7,7
My finance and I stayed over for one night. A short one night stay. Staff were friendly and helpful. The room was adequate and reasonable. The room was small and the toilet bowl was not cleaned before we checked in. The staff were friendly and helpful. For a short stay, this hotel provides everything including wifi in your room and common areas. Overall, this hotel provides what you need for a short stay with friendly staff.
Nahlásit hodnocení
Somboon C. Páry Thailand, 11. května 2015
Location is superb.

Good signal for Internet, Location is superb, Good taste of the food.
9,3
Perfect stay
Nahlásit hodnocení
Fara D. Skupiny Malaysia, 9. května 2015
nice and comfort

staff service
7,3
Nahlásit hodnocení
Chad H. Rodiny s malými dětmi United States of America, 1. května 2015
Nice budget stay

Quiet, clean, comfortable
9
We basically only slept there - Medan is not a city to go "explore". However, the staff was friendly (English not super strong, but good enough) and the rooms were quiet and clean. We ate dinner there both nights we stayed and it was quite delicious and very affordable! We stayed the first night and then booked for our last night because we liked it. We plan on returning to Indonesia to see Lake Toba some day and will definitely stay at the Sederhana again.
Nahlásit hodnocení
Fairuz M. Obchodní cestující Malaysia, 15. dubna 2015
I will comeback

Comfortable room, clean room, friendly staff
9,7
Very nice and pleasant. Room very clean and comfortable, friendly staff, located at medan city center and nice room service. the only bad things is too simple breakfast. Will comeback to this hotel if I visit Medan again.
Nahlásit hodnocení
Peter T. Jednotlivci Malaysia, 13. dubna 2015
normal budget hotel

location, room service & breakfast
6
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Wisma Sederhana Budget Hotel MedanWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Obchod s kávou / kavárnaWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hostyWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hostyWisma Sederhana Budget Hotel Medan - KoupelnaWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hostyWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hostyWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hostyWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Pokoj pro hostyWisma Sederhana Budget Hotel Medan - RecepceWisma Sederhana Budget Hotel Medan - LobbyWisma Sederhana Budget Hotel Medan - VchodWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Obchod s kávou / kavárna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06