Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Wynn Macau Hotel

Rua Cidade de Sintra NAPE, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Wynn Macau Hotel Macao - Vchod Wynn Macau Hotel Macao - Apartmá Wynn Macau Hotel Macao - Apartmá Wynn Macau Hotel Macao - Bazén Wynn Macau Hotel Macao - Salon krásy Wynn Macau Hotel Macao - Obchody Wynn Macau Hotel Macao - Koupelna Wynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hosty Wynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hosty Wynn Macau Hotel Macao - Koupelna Wynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hosty Wynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hosty Wynn Macau Hotel Macao - Vchod Wynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hosty Wynn Macau Hotel Macao - Bazén Wynn Macau Hotel Macao - Apartmá
Wynn Macau Hotel Macao - Apartmá Wynn Macau Hotel Macao - Apartmá Wynn Macau Hotel Macao - Apartmá Wynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hosty Wynn Macau Hotel Macao - Apartmá Wynn Macau Hotel Macao - Koupelna Wynn Macau Hotel Macao - Lázně Wynn Macau Hotel Macao - Bazén Wynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hosty Wynn Macau Hotel Macao - Apartmá Wynn Macau Hotel Macao - Apartmá Wynn Macau Hotel Macao - Lázně
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 1000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

9,0

na základě 352 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
9,2
Personál
9,2
Stav hotelu/čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
8,6
Všechna hodnocení (352)
Seřazeno podle:
Piriya P. Obchodní cestující Thailand, 27. srpna 2015
I like it very much.

Room codifion, Services, Casino floor
10
Enjoy
Nahlásit hodnocení
Martin S. Skupiny Philippines, 7. srpna 2015
Very nice hotel

Location is great,
8,3
Very big room
Nahlásit hodnocení
Kok K. Skupiny Singapore, 8. června 2015
Spacious, luxury, a recommendated hotel

Spacious, luxury, a recommendated hotel
8
Wynn Macau Hotel is a luxury hotel. It has many facilities where you can enjoy. The hotel room is spacious. The staff are polite and helpful. It is a recommended hotel if you can afford to pay for the price.
Nahlásit hodnocení
Varun S. Jednotlivci India, 28. května 2015
An amazing experience

Staff, casino and rooms
9,3
Incredible. Staff were so helpful at the reception catering to our most impossible desires. Even when we had no idea of what we wanted they directed us to the best experiences of our lives. The staff at the casino explained to us the rules of each and every game to us even when we didn't play them. The pool is small but the service and the cabanas are exquisite. The fountains, the dragon and the tree shows are stunning. The rooms were clean and well stocked and the view was just amazing. Only issue is the expensive wifi. But if you have your own internet doesn't really matter. All in all the best experience I have had in Macau considering this is my second time.
Nahlásit hodnocení
Abhijeet D. Páry India, 28. května 2015
Awesome

Ambience, fountain view, food
7,7
Created memories!
Nahlásit hodnocení
Lorna P. Páry United Kingdom, 20. května 2015
Lorna Proctor

Location/room comfort and spaciousness/excellent staff performance
9,7
Extremely enjoyable
Nahlásit hodnocení
Jun A. Jednotlivci Singapore, 9. května 2015
Review

Location, bed, dining
9,3
Nahlásit hodnocení
Kong M. Páry Singapore, 29. dubna 2015
I Love Wynn Hotel Macau!

Good location, excellent service staff and good environment
10
Lake suite hotel was spacious with good scenery! And with surprise ! Really suitable for honey couple! We will travel back again!
Nahlásit hodnocení
Chi Y. Páry China, 26. dubna 2015
Well done

Well done , services and food
10
Nahlásit hodnocení
Wah N. Páry China, 25. dubna 2015
good

good location, room and service
8
Tv is not HD and bad quality
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Wynn Macau Hotel MacaoWynn Macau Hotel Macao - VchodWynn Macau Hotel Macao - ApartmáWynn Macau Hotel Macao - ApartmáWynn Macau Hotel Macao - BazénWynn Macau Hotel Macao - Salon krásyWynn Macau Hotel Macao - ObchodyWynn Macau Hotel Macao - KoupelnaWynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hostyWynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hostyWynn Macau Hotel Macao - KoupelnaWynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hostyWynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hostyWynn Macau Hotel Macao - VchodWynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hostyWynn Macau Hotel Macao - BazénWynn Macau Hotel Macao - ApartmáWynn Macau Hotel Macao - ApartmáWynn Macau Hotel Macao - ApartmáWynn Macau Hotel Macao - ApartmáWynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hostyWynn Macau Hotel Macao - ApartmáWynn Macau Hotel Macao - KoupelnaWynn Macau Hotel Macao - LázněWynn Macau Hotel Macao - BazénWynn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hostyWynn Macau Hotel Macao - ApartmáWynn Macau Hotel Macao - ApartmáWynn Macau Hotel Macao - LázněWynn Macau Hotel Macao - Rekreační zařízeníWynn Macau Hotel Macao - BazénWynn Macau Hotel Macao - LázněWynn Macau Hotel Macao - LázněWynn Macau Hotel Macao - Salon krásyWynn Macau Hotel Macao - Salon krásyWynn Macau Hotel Macao - LobbyWynn Macau Hotel Macao - Fitness prostoryWynn Macau Hotel Macao - Lázně


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01