Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

YK Patong Resort

34/89-91 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Bazén YK Patong Resort Phuket - Fitness prostory YK Patong Resort Phuket - Fitness prostory YK Patong Resort Phuket - Bazén YK Patong Resort Phuket - Bazén YK Patong Resort Phuket - Rekreační zařízení YK Patong Resort Phuket - Bazén YK Patong Resort Phuket - Rekreační zařízení YK Patong Resort Phuket - Pub/lounge YK Patong Resort Phuket - Recepce YK Patong Resort Phuket - Lobby YK Patong Resort Phuket - Restaurace YK Patong Resort Phuket - Restaurace YK Patong Resort Phuket - Vchod
YK Patong Resort Phuket - Interiér hotelu YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Patong Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 203 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,4
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (203)
Seřazeno podle:
David T. Jednotlivci United Kingdom, 18. srpna 2015
Best value hotel l ever see

The best thing was the price, big bed, wardrobe, dressing table. TV, air con safety deposit box and balcony. I was upgraded fee because they had overbooked. Nice pool on the roof
8,7
Everything very good and no problems, close enough to beach and shopping and nice food market nearby so all in all unbeatable for the price. Definitely would stay there next time but price l paid was in low season so expect to pay more in high season. Staff very helpful and all amenities close by including laundries.
Nahlásit hodnocení
Grachelle D. Páry United Kingdom, 9. srpna 2015
Value for money

Cheap, clean and good location!
8,3
Nahlásit hodnocení
Thomas D. Rodiny se staršími dětmi Australia, 3. července 2015
..

location,pool,price
7,7
Nahlásit hodnocení
Leon P. Páry United Kingdom, 20. června 2015
Great stay

Huge bed and room, swimming pool, friendly staff
10
My girlfriend and I stayed here but as it was low season it rained a lot. It was so cheap to stay here and we found ourselves something to do every day besides of the weather. Lovely little pool as well. Bed was great and room itself was fantastic. Would definitely recommend.
Nahlásit hodnocení
Siu F. Páry Hong Kong, 17. května 2015
cheap good

cheap clean good hospitality
8,3
Nahlásit hodnocení
Kostas I. Jednotlivci Greece, 3. května 2015
Gave me more than i wanted

Value for Money Room Comfort Cleanliness
10
I liked the pool the location the area has a night market. Walking to the beach it was 5 minutes for me, Bangla road is much much further.
Nahlásit hodnocení
Ahmed A. Skupiny France, 25. března 2015
air conditionnal no work in my room during 3 weeks

location, staff, price
7,7
Very good but 3 weeks whitout air conditionnal
Nahlásit hodnocení
Tassawar R. Jednotlivci Pakistan, 14. března 2015
Below average

Location
4,3
To some extent its good
Nahlásit hodnocení
Mikko T. Jednotlivci Finland, 11. března 2015
clean hotel

staff, clean, room size
5,3
little bit far from the beach
Nahlásit hodnocení
Mikko T. Jednotlivci Finland, 10. března 2015
nice hotel

clean, location, staff
6
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

YK Patong Resort PhuketYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - BazénYK Patong Resort Phuket - Fitness prostoryYK Patong Resort Phuket - Fitness prostoryYK Patong Resort Phuket - BazénYK Patong Resort Phuket - BazénYK Patong Resort Phuket - Rekreační zařízeníYK Patong Resort Phuket - BazénYK Patong Resort Phuket - Rekreační zařízeníYK Patong Resort Phuket - Pub/loungeYK Patong Resort Phuket - RecepceYK Patong Resort Phuket - LobbyYK Patong Resort Phuket - RestauraceYK Patong Resort Phuket - RestauraceYK Patong Resort Phuket - VchodYK Patong Resort Phuket - Interiér hoteluYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07