Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

YK Patong Resort

34/89-91 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Bazén YK Patong Resort Phuket - Fitness prostory YK Patong Resort Phuket - Fitness prostory YK Patong Resort Phuket - Bazén YK Patong Resort Phuket - Bazén YK Patong Resort Phuket - Rekreační zařízení YK Patong Resort Phuket - Bazén YK Patong Resort Phuket - Rekreační zařízení YK Patong Resort Phuket - Pub/lounge YK Patong Resort Phuket - Recepce YK Patong Resort Phuket - Lobby YK Patong Resort Phuket - Restaurace YK Patong Resort Phuket - Restaurace YK Patong Resort Phuket - Vchod
YK Patong Resort Phuket - Interiér hotelu YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty YK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Patong Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 192 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,3
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (192)
Seřazeno podle:
Siu F. Páry Hong Kong, 17. května 2015
cheap good

cheap clean good hospitality
8,3
Kostas I. Jednotlivci Greece, 3. května 2015
Gave me more than i wanted

Value for Money Room Comfort Cleanliness
10
I liked the pool the location the area has a night market. Walking to the beach it was 5 minutes for me, Bangla road is much much further.
Ahmed A. Skupiny France, 25. března 2015
air conditionnal no work in my room during 3 weeks

location, staff, price
7,7
Very good but 3 weeks whitout air conditionnal
Tassawar R. Jednotlivci Pakistan, 14. března 2015
Below average

Location
4,3
To some extent its good
Mikko T. Jednotlivci Finland, 11. března 2015
clean hotel

staff, clean, room size
5,3
little bit far from the beach
Mikko T. Jednotlivci Finland, 10. března 2015
nice hotel

clean, location, staff
6
Mikko T. Jednotlivci Finland, 9. března 2015
nice hotel

clean, location, staff
6
Mikko T. Jednotlivci Finland, 8. března 2015
nice hotel

clea, location, staff
5,3
Mikko T. Jednotlivci Finland, 7. března 2015
nice hotel

clea, location, staf
5,3
Suthasinee S. Jednotlivci Thailand, 17. ledna 2015
lovely hotel

Good price and value
8,3
I impress with staff, facilities, and ofcoure over all worthy to spend in value.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

YK Patong Resort PhuketYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - BazénYK Patong Resort Phuket - Fitness prostoryYK Patong Resort Phuket - Fitness prostoryYK Patong Resort Phuket - BazénYK Patong Resort Phuket - BazénYK Patong Resort Phuket - Rekreační zařízeníYK Patong Resort Phuket - BazénYK Patong Resort Phuket - Rekreační zařízeníYK Patong Resort Phuket - Pub/loungeYK Patong Resort Phuket - RecepceYK Patong Resort Phuket - LobbyYK Patong Resort Phuket - RestauraceYK Patong Resort Phuket - RestauraceYK Patong Resort Phuket - VchodYK Patong Resort Phuket - Interiér hoteluYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyYK Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A03