Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street

Flat A, 2/F, Kin Hing Bldg, 52-54 Argyle Street, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Yue Ka Hotel
Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Exteriér hotelu Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Lobby Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Exteriér hotelu Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interiér hotelu Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interiér hotelu Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Koupelna Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Koupelna Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Koupelna Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interiér hotelu Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interiér hotelu
Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Koupelna Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Koupelna Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Koupelna Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interiér hotelu Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Koupelna
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 5
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 58 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
9,1
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (58)
Seřazeno podle:
Ai L. Páry Malaysia, 5. června 2015
Exploring HK

Location Only
6,7
Nahlásit hodnocení
Christine Q. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. září 2014
Best value

Location, cleanliness, friendly staff
9,3
The place was such a surprise in the busy Mongkok area. The room was small but was very clean and had the basic necessities. The family room had beds are big enough for a party of four. The staff was very friendly and accommodating. Our flight was delayed so we arrived at the hotel 11PM, and they were there waiting for us. On the day we left, it was during the rush hour. With young kids and several luggages, getting to the train or bus station would be a challenge. The hotel called a cab for us and all we had to do was wait at the curb. Even the cab driver was friendly. This hotel is highly recommended.
Nahlásit hodnocení
Yi C. Obchodní cestující Taiwan, 18. září 2014
budget inn

economy, location and friendly staff
6,3
Nahlásit hodnocení
C T. Obchodní cestující Taiwan, 17. září 2014
OK

OK
7,7
Nahlásit hodnocení
Chiong L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 11. září 2014
Chiong

location
6
Good
Nahlásit hodnocení
Cheng H. Skupiny Singapore, 25. července 2014
Dubious building, small room but decent bed/shower

Cheap, good central location, free Wifi
7,3
It was a decent stay but the building itself was extremely old, dubious, dodgy and kinda scary. The rooms itself was small and cramped (as expected) but the aircon, wifi, bed was good and given the price (relative to others in Hong Kong), it was acceptable. But my advise would be to up your budget to get a slightly better experience.
Nahlásit hodnocení
Hui M. Skupiny Malaysia, 15. července 2014
Convenient location, comfortable stay

Location, Staff service, Price
7,7
Comfortable stay, convenient location, enjoyed our stay there. The room was clean and the staff was very friendly.
Nahlásit hodnocení
Yang J. Skupiny Singapore, 14. července 2014
Excellent!

Friendly helpful staff, good location, clean
10
Our flight was very early in the morning so we arrived at the hotel at about 9am. Even though we cant check in early, the staff was very helpful and allowed us to drop our baggage at the counter. They allowed us to check in once the previous guests moved out! Location is excellent! Right beside ladies market and 2 mins awhile from argyle centre! Room is clean and cosy, just nice for the 3 of us. Value for money!!
Nahlásit hodnocení
Ahmad D. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 2. července 2014
Good and reasonable price

Very close with shopping area
8,7
Close with shopping area and also public transport, I am recommended this hotel for you and I will be back there if I go to hongkong
Nahlásit hodnocení
Zainuddin M. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 13. května 2014
Good

Near to MTR and Market
6
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Yue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong KongYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Exteriér hoteluYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - LobbyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Exteriér hoteluYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interiér hoteluYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interiér hoteluYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - KoupelnaYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - KoupelnaYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - KoupelnaYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interiér hoteluYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interiér hoteluYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - KoupelnaYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - KoupelnaYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - KoupelnaYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interiér hoteluYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hostyYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - KoupelnaYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - KoupelnaYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Exteriér hoteluYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - VchodYue Ka Hotel 52-54 Argyle Street Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04