Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta, Bali, Indonésie

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 2354 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
9,0
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2354)
Seřazeno podle:
Neeraj K. Páry India, 22. dubna 2016
Excellent Location
6,7
Location is good, near to beach area and pub area. Worth of money.
Nahlásit hodnocení
Siti S. Rodiny s malými dětmi Singapore, 18. dubna 2016
Good
5,3
My first choice whenever i go to Bali. Friendly staffs, good location, easy access to anywhere (food, shopping).
Nahlásit hodnocení
Antony B. Páry Australia, 16. dubna 2016
Yulia Beach Inn
6,7
Has a great location in a quiet surronds.Gardens and pool area are great too.Rooms recently renovated to a good standard. Breakfast has plenty to offer .The resaurant prices have increased but the value for money is good.
Nahlásit hodnocení
Mogan S. Páry Malaysia, 13. dubna 2016
Aircond not cold.Water pressure very low...
6
Aircond not cold.Water pressure very low...
Nahlásit hodnocení
Saravanan K. Rodiny s malými dětmi Singapore, 12. dubna 2016
Value for Money
6
Good Location, Rooms were good and clean
Nahlásit hodnocení
Darren L. Páry Singapore, 10. dubna 2016
Value and strategic location
6,3
The room was actually like a chalet. Located directly in the midst of kuta. Mins walk to kuta beach, made warung, massages and shopping centre. It was quiet yet buzzing once u reach the main road. Shower water was small, Driver told us it is like this for value hotel.
Nahlásit hodnocení
Sucheewan S. Jednotlivci Australia, 7. dubna 2016
awesome,will use the hotel again
6,7
Everything is good except no fridge in our room
Nahlásit hodnocení
Antony B. Páry Australia, 3. dubna 2016
Yulia Beach Hotel
6,3
Our third visit here to the Yulia and will be back soon.Location is perfect for us.
Nahlásit hodnocení
Mohamed A. Rodiny s malými dětmi India, 31. března 2016
good location
5,7
near kuta beach
Nahlásit hodnocení
Karen C. Páry Philippines, 27. března 2016
good stay
5,3
The staff was very accommodating. Good location and nice room. We were upgraded to super deluxe. Non-buffet breakfast though.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Pokoj pro hostyYulia Beach Inn Hotel Bali - Exteriér hoteluYulia Beach Inn Hotel Bali - VybaveníYulia Beach Inn Hotel Bali - Pokoj pro hostyYulia Beach Inn Hotel Bali - Exteriér hoteluYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkón/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - KoupelnaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkón/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Exteriér hoteluYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkón/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Jídlo a nápojeYulia Beach Inn Hotel Bali - Exteriér hoteluYulia Beach Inn Hotel Bali - VybaveníYulia Beach Inn Hotel Bali - Exteriér hoteluYulia Beach Inn Hotel Bali - VybaveníYulia Beach Inn Hotel Bali - Interiér hoteluYulia Beach Inn Hotel Bali - Exteriér hoteluYulia Beach Inn Hotel Bali - Exteriér hoteluYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkón/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkón/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Exteriér hoteluYulia Beach Inn Hotel Bali - Exteriér hoteluYulia Beach Inn Hotel Bali - Exteriér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06