Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Zotel Business & Leisure Hotel

Sublot 11967-11974, Block 16, KTLD Brighton Square, Jalan Song, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93350

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 393 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,5
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (393)
Seřazeno podle:
Yee K. Obchodní cestující Malaysia, 28. ledna 2016
Nice stay for business trips

Simple rooms but comfortable, nearby with shopping mall and lots of restaurant/cafe
7,7
Nahlásit hodnocení
John T. Páry Malaysia, 25. ledna 2016
Very good stay at the hotel

Staff are very accomodating. Location. Price
8,7
Been here more than once. This stay was particularly good and they improved a lot since the last time i came. The staff were attentive and very accomodating. Our rooms were very clean everytime we came back. They also provided us with a late check out seeing that our flight was at 5.30pm - with no additional charge or hassle. It's not a 5 star hotel but one of the best in its class in Kuching. Will definately be back!
Nahlásit hodnocení
Chen O. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 10. ledna 2016
Acceptable

location, bed
6,7
So far ok. Just water heater is not functioning.
Nahlásit hodnocení
Kok H. Jednotlivci Malaysia, 17. prosince 2015
location

location, location, location
5,3
Nahlásit hodnocení
Chiak H. Obchodní cestující Malaysia, 14. prosince 2015
Satisfied

Staff, location & price
6,3
Nahlásit hodnocení
Chai H. Obchodní cestující Malaysia, 12. prosince 2015
Satisfity

Clean
5,7
Nahlásit hodnocení
Annie L. Obchodní cestující Malaysia, 8. prosince 2015
2 Stars Standard...nothing great !

Good Location
6,7
Wifi hard to access especially at night. The room i stayed blackout 2-3 times a night but blackout took only few second. The Bathroom and toilet shared 1 door and if you stay 2 persons both cannot take shower and go toilet at the same time.No Astro Channel in the room...
Nahlásit hodnocení
Shean J. Rodiny s malými dětmi Brunei Darussalam, 8. prosince 2015
budget hotel near the bars

location, cleanliness
7
room is too small for any family with children, bathroom area is not convenient.
Nahlásit hodnocení
Poongundran P. Páry Malaysia, 2. prosince 2015
Cheap stay

Clean environmental friendly
6
Was a good stay. Nearby food is good too
Nahlásit hodnocení
Siang S. Jednotlivci Malaysia, 29. listopadu 2015
Overall ok for for short stay

Overall ok for for short stay
5,7
Overall ok for for short stay
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Zotel Business & Leisure Hotel KuchingZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Pokoj pro hostyZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Pokoj pro hostyZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Pokoj pro hostyZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Pokoj pro hostyZotel Business & Leisure Hotel Kuching - KoupelnaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - RecepceZotel Business & Leisure Hotel Kuching - LobbyZotel Business & Leisure Hotel Kuching - LobbyZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interiér hoteluZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interiér hoteluZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interiér hoteluZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interiér hoteluZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05