Back to hotel info

Very good 7.4
Based on 17 reviews
Very good 7.4
Based on 790 reviews

Recent customer comments

Filter by traveler type
Very goodbased on 17 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 7.2
  • Facilities 7.0
  • Location 8.4
  • Room Comfort/Standard 7.3
  • Service 7.5
  • Value for Money 7.2
  • Food/Dining 6.8
Sort by

Anonymous
Austria
September 07, 2015
Superb
good location next to several tram lines (but these are quite loud, you can hear them even with closed windows, so both advantage and disadvantage!
see comment about trams

erkki S.
Finland
June 21, 2012
Erinomainen sijainti ja kivoja ravintoloita ympäri
Huokea hinta ja hyvät kulkuyhteydet joka paikkaan. Linnanmäki on ihan vieressä.
Olen ollut aina tyytyväinen kyseiseen hotelliin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kyseessä on hotelli mikä ei oikeastaan tarjoa kuin yöpymisen ja aamiaisen. Enemmän työmatkailijahotellin, mutta sijainti on niin hyvä, että kannattaa muidenkin käyttää tätä hotellia.

Tarmo L.
Finland
October 10, 2011
Kiva hotelli
Mukava sijainti tähän matkaan; Ehkäpä kaupunkiin tutustuva turisti ja myös työmatkalainen
Homma yleisesti ottaen ok mutta television kaukosäädin ei toiminut, jäljelläolevat autopaikat sellaisia ettei auto mahtunut niihin. Pysäköintitila löytyi onnella läheltä hotellia kuitenkin.

Mark
Russia
September 01, 2015
Perfect hotel in Helsingforse
Young girl at receptione give us very useful information. Many thanks! Free I-Net near reception! Very good Transport connection.
Too many drunkards nearby, some are aggressive. At Sunday Irish Pub isn't open. Expensive Lobby

Marja-leena
Luxembourg
August 30, 2015
Good
Connections with the tram, quiet room.
Cannot open the window; air is a bit stuffy in the room.

Jorma H.
Finland
February 07, 2011
Hyvä sijainti
Vapaa-ajan matkailija tai liikematkustaja
hyvä ja keskeinen hotelli, huone viileähkö kun menin.

Petri R.
Finland
May 03, 2010
Hotelli Cumulus Olympia Helsinki Finland
Mielestäni hotellissa viihtyy lähinnä viikonloppuna esim. Linnanmäellä ym.. Vastaavissa kävijät, sillä sijainti muuten ei ole ehkä kiinnostavin..Myös työmatkalla olijat, kuten minä viihdymme.Aamiainen oli ok, ja muutenkin ihan viihtyisä hotelli.
Ehkä sijainti, jos ajatellaan yleisesti..Kallio kaupunginosana ei ehkä ole se maineikkain ;) Mutta minulle toki tuttu.Ehkä sellaisen hienosto matkailijan olisi syytä majoittua muualla..
Hotelli on kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien päässä keskustasta, huvipuistoista, ja monesta muustakin nähtävyydestä.Raitiovaunuilla pääsee kätevästi kulkemaan ympäri helsingin, moneenkin paikkaan.Linnanmäellä kannattaa ehdottomasti kesällä käydä! Sekä myös Sea World on näkemisen arvoinen.Hotellista sen verran vielä, että se ei ehkä siisteydeltään ikänsä vuoski ole ehkä ykkös luokkaa, mutta jokin aika tehty remontti on kyllä nostanut hotellin tasoa. Itse yövyin 1hengen huoneessa, joten todellinen taso jäi ehkä minulta näkemättä. Kannattaa myös sellaisen jolla on aamulla kiire, varmistaa että ei ole samaan aikaan kirjautuneena esim. lasten voimistelu joukkuetta, niinkuin minulla...Mutta suosittelen edullisen hinnankin vuoksi.

Bruno
Switzerland
August 23, 2015
Pleasant
Nice staff.
Nosy rooms because ventilation.

Ken
Australia
August 23, 2015
Good place to stay in...
Located on several tram route s a little way out of th e city, it was easy and cheap to get around. There are several good eating places nearby, inluding an excellent Greek restaurant named Zorbas.
Small bathrooms.

Kimmo K.
Finland
March 29, 2010
Cumulus Olympia Hesa
Pieni hotelli ja ystävällinen ilmapiiri. Hyvät kulkuyhteydet kaikkialle. Osa huoneista peruskorjattu miellyttäviksi. Hotelli sopii matkailijalle, joka on lyhyellä vierailulla kaupungissa.
Samassa talossa urheilukeskus, josta kuuluu ääniä klo 10 pm asti. voi häiritä henkilöitä (lapsia), jotka menevät aikaisin nukkumaan.
Hotelli sijaitsee miellyttävässä Kallion kaupunginosassa. Ympäristössä on pää asiassa asuin kerrostaloja ja illalla ulkoillessa ympäristö on rauhallinen ja turvallinen. Hotellin yhteydessä on ravintola Huviretki, mutta ympäristöstä löytyy vaihtoehdoksi joitakin kaupungille tyypillisiä pieniä ravintoloita. Huoneet eivät ole suuria, mutta toimivia ja osa huoneista voi yhdistää perhehuoneiksi. Varattaessa kannattaa erikseen mainita jos ei halua tupakoivien huonetta.

Olga L.
Estonia
September 05, 2013
Mõnus, mugav, sobib kõigile
Hommikusöök, teenindus ja asukoht

Yves
Finland
August 20, 2015
Overpriced and stuck in 80s
Easy access by tram.
The type of room you would expect to pay 40€ for in any other European city. The Cumulus chain looks like they haven't updated anything since the 80s, from the decor to the breakfast menu to ...

Mario
Italy
August 18, 2015
It does the job
Nice location. Reception opened 24h. Computer facilities for printing and reserving lsewhere
Almost no space for entering in the room with baggage. Bathroom too small, quite unconfortable

johan A.
Sweden
January 23, 2014
prisvärt hotell
sköna sängar, trevlig personal och bra frukost
En trevlig hotellvistelse. Snabb och smidigt att checka in. Rummet hade allt som behövdes med sköna sängar. Frukosten var väldigt bra. Även utcheckningen var gick snabbt och smidigt. väldigt trevlig personal. Rent och fräscht

Evita
Latvia
August 18, 2015
Great place in any way
Totally comfortable accommodation. Great location [next to amusement park and OLYMPIC STADIUM!] Little, cozy and professional!

Nora
Finland
August 18, 2015
Very good
The beds were really big and comfortable! We arrived quite late in the night which wasn't any problem.
When I slept I woke up to the sound of rain, coming from inside the house which was a bit weird... Problems with the pipes, maybe? The breakfast was sometimes a bit tasteless and lacking of ...

Nobody
Belarus
August 16, 2015
Good
Price, location, unusual elevator.
Trams noise at the night.