Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93350 (Se kort)

Book nu!

56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Badeværelse 56 Hotel Kuching - Hotellet udefra 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse
56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Møderum 56 Hotel Kuching - Møderum 56 Hotel Kuching - Kaffebar/Café
Område: Kuching Centrum Antal værelser: 155
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

fra 300
anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (300)
Sorter efter:
Anna-Lise A. Par Denmark, 20. februar 2014
god beliggenhed tæt på lufthavn

fint, rent værelse og venligt personale
8
jeg brugte kun hotellet som overnatning inden flytransport
Indberet denne anmeldelse
Siang S. Rejsende alene Malaysia, 26. juli 2015
Good Hotel with reasonable rate

Friendly Staff / Clean Room / Near To Town
7,7
Was there for 3days, overall was not bad ( more than i expected )
Indberet denne anmeldelse
Agustina W. Familie med små børn Indonesia, 24. juli 2015
Bathroom smell not good thru all the room

Staff, location,
5,3
Easy to find
Indberet denne anmeldelse
Tiong C. Par Malaysia, 17. juli 2015
food , cleaniness n services

cleaniness, services n atmosphere
7,3
the breakfast not so good as before, the sausage change to low,quality n just boiled to served. the bread is not fresh, quite hard. refilling is very slow due to waiter unawareness..d other ok..
Indberet denne anmeldelse
Roberta C. Par Malaysia, 14. juli 2015
The place was rather strategic and it is clean

Clean. Staffs were friendly. Place strategic
8,7
Great
Indberet denne anmeldelse
Lisa H. Forretningsrejsende Australia, 10. juli 2015
Business trip

Location,
7
I did not seem to get the room that was in the picture on your web site, the internet was to week some my work files I could not open
Indberet denne anmeldelse
Yuswari Y. Par Malaysia, 29. juni 2015
Nice hotel

Clean, Cheap, and comfortable
9,3
Clean, Cheap, and comfortable
Indberet denne anmeldelse
Ng S. Forretningsrejsende Malaysia, 17. juni 2015
nice

location, comfort, clean
8,3
comfortable
Indberet denne anmeldelse
Voon S. Gruppe Malaysia, 14. juni 2015
Clean and Friendly Staff

Friendly staff, awsome breakfast, clean room
8
It was nice. I booked a king size bed room. The room was big. Even tho the combine 2 single bed for this king size bed but it was comfortable. Clean bathroom. Lots of towel and cloth. Breakfast was great. I extended another 3 hours stay after 12 and they charged only rm10 per hour. Friendly staff. Would highly recommend.
Indberet denne anmeldelse
George K. Forretningsrejsende Malaysia, 12. juni 2015
Good

Nie,friendly,good
10
feeling like i staying in home..!!
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Badeværelse56 Hotel Kuching - Hotellet udefra56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Møderum56 Hotel Kuching - Møderum56 Hotel Kuching - Kaffebar/Café


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03