Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93350 (Se kort)

Book nu!

56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Gæsteværelse 56 Hotel Kuching - Badeværelse 56 Hotel Kuching - Kaffebar/Café 56 Hotel Kuching - Hotellet udefra
Område: Kuching Centrum Antal værelser: 155
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

fra 293
anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (293)
Sorter efter:
Anna-Lise A. Par Denmark, 20. februar 2014
god beliggenhed tæt på lufthavn

fint, rent værelse og venligt personale
8
jeg brugte kun hotellet som overnatning inden flytransport
Yuswari Y. Par Malaysia, 29. juni 2015
Nice hotel

Clean, Cheap, and comfortable
9,3
Clean, Cheap, and comfortable
Ng S. Forretningsrejsende Malaysia, 17. juni 2015
nice

location, comfort, clean
8,3
comfortable
Voon S. Gruppe Malaysia, 14. juni 2015
Clean and Friendly Staff

Friendly staff, awsome breakfast, clean room
8
It was nice. I booked a king size bed room. The room was big. Even tho the combine 2 single bed for this king size bed but it was comfortable. Clean bathroom. Lots of towel and cloth. Breakfast was great. I extended another 3 hours stay after 12 and they charged only rm10 per hour. Friendly staff. Would highly recommend.
George K. Forretningsrejsende Malaysia, 12. juni 2015
Good

Nie,friendly,good
10
feeling like i staying in home..!!
Ahmad A. Par Malaysia, 10. juni 2015
Great stay

Cleanliness, Parking Space and Friendliness
10
Recommended even situated at the back of shop office
Yang M. Forretningsrejsende Malaysia, 9. juni 2015
Yang Mee Ting

Seminar room the pic very good service
6,7
70% satisfy 30% not so good for ground floor, ground staff nearly double charge me.
Chan S. Familie med små børn Malaysia, 3. juni 2015
nice place

the venue near to city
8
clean and quite
Jocelyn L. Par Malaysia, 17. maj 2015
Clean and comfortable

Clean
10
Comfy n good service
Nazrin C. Familie med små børn Malaysia, 3. maj 2015
Value hotel

Value, comfort and location
8,7
Great.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Gæsteværelse56 Hotel Kuching - Badeværelse56 Hotel Kuching - Kaffebar/Café56 Hotel Kuching - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

HK-AGWEB-2E03