Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Central / Sheung Wan Område, Hongkong (Se kort)

Book nu!

99 Bonham Hongkong - Suite 99 Bonham Hongkong - Lobby 99 Bonham Hongkong - Suite 99 Bonham Hongkong - Suite 99 Bonham Hongkong - Suite 99 Bonham Hongkong - Udsigt 99 Bonham Hongkong - Suite 99 Bonham Hongkong - Suite 99 Bonham Hongkong - Suite 99 Bonham Hongkong - Suite 99 Bonham Hongkong - Suite 99 Bonham Hongkong - Fitnessrum 99 Bonham Hongkong - Hotellet udefra 99 Bonham Hongkong - Omgivelser 99 Bonham Hongkong - Faciliteter 99 Bonham Hongkong - Faciliteter
99 Bonham Hongkong - Lobby 99 Bonham Hongkong - Indgang
Område: Hong Kong Central / Sheung Wan Område Antal værelser: 84
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

fra 879
anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
5,9
Alle anmeldelser (879)
Sorter efter:
Stig N. Par Denmark, 22. november 2014
Meget fint og realt hotel, tæt på alt.

Det var nyt og godt bygget, rent samt tilstrækkeligt, rigtigt placeret i forhold til pris.
9
Vi havde fundet dette hotel via nettet, vi havde ingen kendskabet til 99 Bonham. Vi skulle bruget et værelse som base til vores mange udflugter i Hong Kong. Vi vill spise ude i byen og opleve de mange ting som man kan i Hong kong. Vores værelse lå på 27 th etages, hvilket svaret til 22 th. Vi havde et fint spisested til fire, med udsigt over et stort område. Køkkenet virkede fint til den morgenmad og aften kaffe/te vi indtog på værelse. Stor brusekabine og fint rent toilet, samt stor dobbelseng var alt rigeligt og perfekt til opgaven. Vi vill gerne vælge dette hotel igen ud fra prisen og de før nævnte ting.
Indberet denne anmeldelse
Siripong S. Forretningsrejsende Thailand, 24. august 2015
Clean, but the room is too small.

Clean, good reception, and safe.
6,3
Indberet denne anmeldelse
Melissa P. Forretningsrejsende Indonesia, 23. august 2015
A gem in the middle of Sheung Wan

Space, Room, Location
9,7
Indberet denne anmeldelse
Rushabh S. Forretningsrejsende India, 17. august 2015
Quite a good location

Location , rooms and bathrooms :)
8,7
Juat a minute walk to hk nightlife hub...
Indberet denne anmeldelse
Lei K. Par Portugal, 16. august 2015
Comfortable and convenient

good location of the hotel, it's clean and comfortable
8,7
Indberet denne anmeldelse
Lim H. Par Singapore, 11. august 2015
Modern comfortable hotel

Clean, stylish furnishing and good location
8,7
Excellent
Indberet denne anmeldelse
Mervyn T. Par Singapore, 8. august 2015
Overrated Hotel

Room size, proximity to MTR, close to local foods
5,7
We were abit disappointed with Bonham99, as it was highly rated. Firstly, our request for a shower stall instead of bath was not attentioned. On entering the room, they was rattling noise from the air-con and we were told not to increase the fan speed above low. Our daily bottles of mineral water were not replenished and face & hand towels were not replaced. We found the location surroundings unsavoury and pedestrian unfriendly. Also difficult to get taxis.
Indberet denne anmeldelse
Noelle C. Forretningsrejsende Portugal, 7. august 2015
Stylish hotel

Stylish clean spacious
8
It's a stylish boutique hotel with quite spacious area. Room is tidy and clean with dining table.
Indberet denne anmeldelse
Ker S. Familie med små børn Singapore, 3. august 2015
best hotel in sheung wan

location, room and attentive staffs
8
A five star boutique hotel! Location is very good, 2min walk to mtr. A short walking distance to ferry terminal. Would consider to stay there again for my next visit to HK.
Indberet denne anmeldelse
Lynn C. Gruppe Indonesia, 21. juli 2015
Need new refreshment everyday

Big room, kithen, laundry
7,7
It was nice place to stay after long travel.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

99 Bonham Hongkong99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Lobby99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Udsigt99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Fitnessrum99 Bonham Hongkong - Hotellet udefra99 Bonham Hongkong - Omgivelser99 Bonham Hongkong - Faciliteter99 Bonham Hongkong - Faciliteter99 Bonham Hongkong - Lobby99 Bonham Hongkong - Indgang


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C05