Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Central, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1065 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (1065)
Sortér efter:
Stig N. Par Denmark, 22. november 2014
Meget fint og realt hotel, tæt på alt.

Det var nyt og godt bygget, rent samt tilstrækkeligt, rigtigt placeret i forhold til pris.
9
Vi havde fundet dette hotel via nettet, vi havde ingen kendskabet til 99 Bonham. Vi skulle bruget et værelse som base til vores mange udflugter i Hong Kong. Vi vill spise ude i byen og opleve de mange ting som man kan i Hong kong. Vores værelse lå på 27 th etages, hvilket svaret til 22 th. Vi havde et fint spisested til fire, med udsigt over et stort område. Køkkenet virkede fint til den morgenmad og aften kaffe/te vi indtog på værelse. Stor brusekabine og fint rent toilet, samt stor dobbelseng var alt rigeligt og perfekt til opgaven. Vi vill gerne vælge dette hotel igen ud fra prisen og de før nævnte ting.
Indberet denne anmeldelse
Noelle C. Forretningsrejsende Portugal, 27. maj 2016
Stylish hotel
5,7
It's not the first time I stay here. It's stylish clean and tidy.
Indberet denne anmeldelse
Ji Y. Rejsende alene South Korea, 25. maj 2016
good, overall
6,3
pleased in general
Indberet denne anmeldelse
L S. Par Australia, 23. maj 2016
trip
5,7
great location. good hotel.
Indberet denne anmeldelse
Mr L. Forretningsrejsende Australia, 21. maj 2016
Les C
6,7
Have stayed there for almost the last 3 years when in Hong Kong.
Indberet denne anmeldelse
Loo F. Par Singapore, 21. maj 2016
Well designed room
6
The room is good size with a kitchenette and dining cum sitting area. I love the interior decor which is modern and functional. Located in a traditional old shopping and office area, the location gave us the opportunity to understand liocsl culture. The staff are friendly n helpful.
Indberet denne anmeldelse
Wisarut R. Rejsende alene Thailand, 14. maj 2016
more space and nice location
5,7
very nice place ,close with every thing ,eating , MTR , Tram , shopping. And you will get biggest space in same price.
Indberet denne anmeldelse
Nicolas E. Par Switzerland, 13. maj 2016
Great modern hotel/apartment
6,7
Tried different locations and hotels and very much liked the stay here. Totally tops!!!
Indberet denne anmeldelse
Bee E. Forretningsrejsende Malaysia, 12. maj 2016
Great modern hotel..clean and convenient!
6,3
Stay for 2 nights. Love this hotel so much. Modern style..clean and spacious...love the complimentary snacks and L'Occitane amenities. The Nespresso coffee machine is a plus which refill everyday...convenient with walking distance to MTR (Sheung Wan - A1 or B exit). Good! Value for money.
Indberet denne anmeldelse
Jason P. Forretningsrejsende United States of America, 12. maj 2016
my HK home away from home
6,3
One of the truly spacious hotels in HK which doesnt cost an arm and a leg. Only wish the gym facilities were more interesting
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
99 Bonham Hongkong99 Bonham Hongkong - Lobby99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Udsigt99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Fitnessrum99 Bonham Hongkong - Hotellet udefra99 Bonham Hongkong - Omgivelser99 Bonham Hongkong - Faciliteter99 Bonham Hongkong - Lobby99 Bonham Hongkong - Indgang99 Bonham Hongkong - Gæsteværelse99 Bonham Hongkong - Hotellet indefra99 Bonham Hongkong - Hotellet indefra99 Bonham Hongkong - Gæsteværelse99 Bonham Hongkong - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07