Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Central, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1037 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (1037)
Sortér efter:
Stig N. Par Denmark, 22. november 2014
Meget fint og realt hotel, tæt på alt.

Det var nyt og godt bygget, rent samt tilstrækkeligt, rigtigt placeret i forhold til pris.
9
Vi havde fundet dette hotel via nettet, vi havde ingen kendskabet til 99 Bonham. Vi skulle bruget et værelse som base til vores mange udflugter i Hong Kong. Vi vill spise ude i byen og opleve de mange ting som man kan i Hong kong. Vores værelse lå på 27 th etages, hvilket svaret til 22 th. Vi havde et fint spisested til fire, med udsigt over et stort område. Køkkenet virkede fint til den morgenmad og aften kaffe/te vi indtog på værelse. Stor brusekabine og fint rent toilet, samt stor dobbelseng var alt rigeligt og perfekt til opgaven. Vi vill gerne vælge dette hotel igen ud fra prisen og de før nævnte ting.
Indberet denne anmeldelse
Deena M. Rejsende alene United States of America, 2. maj 2016
Wonderful hotel
6,7
The hotel was lovely! The room, location and staff were all really great!
Indberet denne anmeldelse
Heng-Chong C. Par Australia, 1. maj 2016
Great location close to the MTR
6
Big room by HK standards clean and nice rooftop views
Indberet denne anmeldelse
Koji S. Forretningsrejsende Japan, 30. april 2016
good to have kitchen
5,3
sliding door unit with closet is good idea but uncomfortable
Indberet denne anmeldelse
Patrick W. Forretningsrejsende Singapore, 26. april 2016
Pleasant and welcoming
5,7
Although location is in small lane off main shopping malls, the reception is welcoming and sincere. Room is spacious and free snack and great coffee selection
Indberet denne anmeldelse
Jay C. Par Netherlands, 24. april 2016
Excellent value
6,3
2mins from mtr sheung wan a2 10mins from lkf
Indberet denne anmeldelse
Rittee A. Par Thailand, 24. april 2016
Room quality
6
Ill b back
Indberet denne anmeldelse
Poh E. Forretningsrejsende Malaysia, 23. april 2016
Good value
5,7
Close to MTR, walking distance to Central, modern, clean
Indberet denne anmeldelse
Shea K. Forretningsrejsende New Zealand, 20. april 2016
Contemp Design
5,3
Good design and convenience
Indberet denne anmeldelse
Benedek T. Forretningsrejsende Thailand, 20. april 2016
Pleasant stay.
5,3
Found the pictures attractive and didn't get disappointed when I arrived. Nicely decorated spotless clean modern room, floor to ceiling windows, comfortable bed. The friendly staff had let me check-in 3 hours earlier which I was very happy for and the complimentary coffee machine was handy, too in the morning. :) Convenient location, the MTR is in about 5 minutes walking distance.
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
99 Bonham Hongkong99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Lobby99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Udsigt99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Suite99 Bonham Hongkong - Fitnessrum99 Bonham Hongkong - Hotellet udefra99 Bonham Hongkong - Omgivelser99 Bonham Hongkong - Faciliteter99 Bonham Hongkong - Lobby99 Bonham Hongkong - Indgang


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A08