Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Swimmingpool Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Badeværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Badeværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Indgang Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Indgang Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Hotellet indefra Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Gæsteværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Hotellet indefra Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Badeværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Lobby Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Lobby Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Transport i nærheden Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Swimmingpool Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Reception Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Business Center Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Gæsteværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Gæsteværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Gæsteværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Badeværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Gæsteværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Badeværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Badeværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Hotellet indefra Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Plantegninger Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Badeværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Gæsteværelse Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Badeværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 28
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

fra 3759
anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
7,6
Personalet
6,8
Hotellets stand/rengøring
7,1
Værelsets komfort/standard
6,8
Mad/spisning
5,7
Alle anmeldelser (3759)
Sorter efter:
Morten J. Par Denmark, 26. april 2013
OK hotel - men der kan findes bedre

Lokation, lokation, pænt badeværelse
6
Hotellet var OK men hvis man bestiller i god tid kan man få bedre værelser til samme pris. Pool'en var lukket for reparation på ubestemt tid - hvilket IKKE fremgår af Agoda eller deres egen side.
Indberet denne anmeldelse
Ming Y. Rejsende alene Malaysia, 30. august 2015
The room is clean but have a damp smell.

Near the train station
6,3
The location is in central but it is a bit difficult to carry your luggage up the hills.
Indberet denne anmeldelse
Leksan T. Forretningsrejsende Malaysia, 27. august 2015
location

clenliness, comfort and value for money
6,7
Great
Indberet denne anmeldelse
Hing F. Gruppe China, 18. august 2015
very good, nice view, nice dinning

very good, nice view, nice dinning
10
Indberet denne anmeldelse
Claudia T. Rejsende alene United Kingdom, 12. august 2015
Fantastic stay

Great use of space. Very clean. Centrally located.
10
I felt very comfortable and safe when walking around the area as there are many tourists and I was not far from Tsim Sha Tsui station and East Tsim Sha Tsui station. The only thing that bothered me was the extra 500 dollars I was asked to pay as a deposit which I was unaware of. Perhaps I failed to read the email properly. But luckily that was paid back once the hotel was certain that the room was clean when I checked out. The room itself was very clean and comfortable. The pillow was a little uncomfortable but I think that's down to personal preference. Overall really good stay especially for a solo traveller. Beware of the hill if you have heavy luggage.
Indberet denne anmeldelse
Phoomphat K. Rejsende alene Thailand, 31. juli 2015
Single room

Nice room,clean,free wifi
8,3
Good
Indberet denne anmeldelse
Michael O. Forretningsrejsende Philippines, 25. juli 2015
Great experience!

Size of room, bathroom, staff
8,7
Great experienced, well kept cleaned room and staff friendly...
Indberet denne anmeldelse
Ting S. Rejsende alene Hong Kong, 23. juli 2015
Nice, clean and good value

Nice, clean and good value
6
Indberet denne anmeldelse
Jintae H. Forretningsrejsende South Korea, 19. juli 2015
so so

place. korean street. small hotel
4
Indberet denne anmeldelse
Chi H. Par Hong Kong, 15. juli 2015
Good Hotel

comfortable, convenient
6,3
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Acesite Knutsford Hotel HongkongAcesite Knutsford Hotel Hongkong - SwimmingpoolAcesite Knutsford Hotel Hongkong - BadeværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - BadeværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - IndgangAcesite Knutsford Hotel Hongkong - IndgangAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Hotellet indefraAcesite Knutsford Hotel Hongkong - GæsteværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Hotellet indefraAcesite Knutsford Hotel Hongkong - BadeværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - LobbyAcesite Knutsford Hotel Hongkong - LobbyAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Transport i nærhedenAcesite Knutsford Hotel Hongkong - SwimmingpoolAcesite Knutsford Hotel Hongkong - ReceptionAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Business CenterAcesite Knutsford Hotel Hongkong - GæsteværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - GæsteværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - GæsteværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - GæsteværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - BadeværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - GæsteværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - BadeværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - BadeværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Hotellet indefraAcesite Knutsford Hotel Hongkong - PlantegningerAcesite Knutsford Hotel Hongkong - BadeværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - GæsteværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - BadeværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - BadeværelseAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Badeværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06