Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Golfbane Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse
Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite
Område: Patong Antal værelser: 37

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,7

baseret på 2413 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,1
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (2413)
Sortér efter:
Kristina I. Rejsende alene Denmark, 12. april 2013
udemørket hotel med central beliggenhed

beliggenhed, tagpool, internetforbindelse
7
Mit ophold på Alfresco var udemærket. Hotellet ligger ca. min. gans fra både strand og by. Har man brud for fred og ro på sin ferie,vil jeg anbefale, at man vælger et andet område end Patong, da der er larm og kaos her. Værelset er en smule slidt og ikke så flot som på billederne. Men det er rummeligt og renligt, så det er ok. Desuden er der stor balkon og hurtigt internet på alle værelserne. Tagpoolen og tagterassen er super lækker. Personlet er benligt. Morgenameden dårlig! Ekstra bonus er, at der er gratis tuktuk til stranden og storcenteret.
Indberet denne anmeldelse
Henning M. Par Denmark, 24. marts 2013
Godt mellemklasse hotel med venligt personale

God morgenmad - gratis Tuk-tuk transport - venlig reception
6,7
Indberet denne anmeldelse
Flemming K. Par Denmark, 11. marts 2013
STØJ OG LARM 24 TIMER I DØGNET

BELIGENHED PERSONALE GRATIS TUK TUK
5,7
AT BO PÅ EN STOR BYGGEPLADS MED STØJ OG LARM 24 TIMER I DØGNET SKIDT OG STØV ONER ALT INDE OG OG OMKRING ALLE VÆERELSER MOD GADEN BURDE IKKE UDLEJES FØR VEJ OG NABO EJENDOME VAR FÆRDIGE MEN ET FLINKT OG SMILENDE PERSONALE REDER MEGET
Indberet denne anmeldelse
Flemming K. Par Denmark, 6. marts 2013
støj

beligenhed personale gratis transport til strand
5
godt det ikke var så mange dage for der vat enormt larm døgnet rundt kraftig støj fra diskoteker bare trafik kæmpe byggeri på alle sider
Indberet denne anmeldelse
Lars J. Par Denmark, 28. april 2011
Nyt og personligt hotel med venligt personale

Gratis tuktuk
8,7
Gratis Tuk Tuk til stranden og ned til byen som var klar på to minutter, der var rigtig god morgenmad og meget venligt personale. Gratis WIFI.
Indberet denne anmeldelse
Sadi A. Par Denmark, 1. april 2011
Hyggeligt hotel, sødt personale men meget lydt

Nyt (bygget i 2010) og central beliggenhen - max 10 min gang til centrum
8,7
Hotellet levede 100 % op til forventningerne, dog er værelserne mod vejen meget lydt - selvom vi boede på 5. sal.. Fin morgenmad - savnede dog lidt variation men alt i alt godt. Beliggenheden er rigtig god hvis man gerne vil bo centralt men ikke midt i det hele - max 10 min gang til stranden, shopping, byliv og mad. Vil ikke anbefale til børne familier, men par og folk på gennemrejse.
Tip om Hoteldetaljer: Bed om værelse væk fra gaden da der er meget lydt og larmen fra vejen går direkte ind.
Indberet denne anmeldelse
Kirk M. Rejsende alene United Kingdom, 13. januar 2016
Alfresco review

The pool, it was quiet and the girl on the reception was helpful.
5,3
I had food poisoning and a cold for most of the time I was there so I'll try not to let that colour my review. Given that I spent quite a bit of time in my room the air con annoyed me a lot!. It was incredibly loud and after the 4th day just didn't work. The hotel is also quite a way from shops, the beach and nightlife which can be a little inconvenient. The girl on reception was nice and helpful and I made use of the free shuttle bus a couple of times. I didn't think much of the wet room shower / bathroom which seemed to just flood the floor of the bathroom after you used shower. I wouldn't stay there again but it wasn't the worst hotel in Phuket.
Indberet denne anmeldelse
Waikrit A. Par Thailand, 2. januar 2016
Over all is good accept AC. Poor working

The pool on rooftop :) just excellent
7,3
Indberet denne anmeldelse
Guillaume R. Par France, 2. januar 2016
Very nice hotel

Clean, spacious, rooftop pool
9,3
The staff is very nice and helpful, the breakfast is quite correct, the room is clean (except for the balcony that was a bit dirty, would be nice to clean it sometimes), and the rooftop with the pool and the resting chairs is very pleasant. I will stay here again next time
Indberet denne anmeldelse
Hoon S. Familie med små børn Malaysia, 23. december 2015
no

good
6
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GolfbaneAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - FaciliteterAlfresco Phuket Hotel Phuket - Swimmingpool


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07