Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Thailand 83150

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,7

baseret på 2454 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,1
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (2454)
Sortér efter:
Kristina I. Rejsende alene Denmark, 12. april 2013
udemørket hotel med central beliggenhed

beliggenhed, tagpool, internetforbindelse
7
Mit ophold på Alfresco var udemærket. Hotellet ligger ca. min. gans fra både strand og by. Har man brud for fred og ro på sin ferie,vil jeg anbefale, at man vælger et andet område end Patong, da der er larm og kaos her. Værelset er en smule slidt og ikke så flot som på billederne. Men det er rummeligt og renligt, så det er ok. Desuden er der stor balkon og hurtigt internet på alle værelserne. Tagpoolen og tagterassen er super lækker. Personlet er benligt. Morgenameden dårlig! Ekstra bonus er, at der er gratis tuktuk til stranden og storcenteret.
Indberet denne anmeldelse
Henning M. Par Denmark, 24. marts 2013
Godt mellemklasse hotel med venligt personale

God morgenmad - gratis Tuk-tuk transport - venlig reception
6,7
Indberet denne anmeldelse
Flemming K. Par Denmark, 11. marts 2013
STØJ OG LARM 24 TIMER I DØGNET

BELIGENHED PERSONALE GRATIS TUK TUK
5,7
AT BO PÅ EN STOR BYGGEPLADS MED STØJ OG LARM 24 TIMER I DØGNET SKIDT OG STØV ONER ALT INDE OG OG OMKRING ALLE VÆERELSER MOD GADEN BURDE IKKE UDLEJES FØR VEJ OG NABO EJENDOME VAR FÆRDIGE MEN ET FLINKT OG SMILENDE PERSONALE REDER MEGET
Indberet denne anmeldelse
Flemming K. Par Denmark, 6. marts 2013
støj

beligenhed personale gratis transport til strand
5
godt det ikke var så mange dage for der vat enormt larm døgnet rundt kraftig støj fra diskoteker bare trafik kæmpe byggeri på alle sider
Indberet denne anmeldelse
Lars J. Par Denmark, 28. april 2011
Nyt og personligt hotel med venligt personale

Gratis tuktuk
8,7
Gratis Tuk Tuk til stranden og ned til byen som var klar på to minutter, der var rigtig god morgenmad og meget venligt personale. Gratis WIFI.
Indberet denne anmeldelse
Sadi A. Par Denmark, 1. april 2011
Hyggeligt hotel, sødt personale men meget lydt

Nyt (bygget i 2010) og central beliggenhen - max 10 min gang til centrum
8,7
Hotellet levede 100 % op til forventningerne, dog er værelserne mod vejen meget lydt - selvom vi boede på 5. sal.. Fin morgenmad - savnede dog lidt variation men alt i alt godt. Beliggenheden er rigtig god hvis man gerne vil bo centralt men ikke midt i det hele - max 10 min gang til stranden, shopping, byliv og mad. Vil ikke anbefale til børne familier, men par og folk på gennemrejse.
Tip om Hoteldetaljer: Bed om værelse væk fra gaden da der er meget lydt og larmen fra vejen går direkte ind.
Indberet denne anmeldelse
Phatnapa C. Rejsende alene Thailand, 21. maj 2016
Nice room and quite
4,7
Value money
Indberet denne anmeldelse
Alexander M. Par United Kingdom, 19. maj 2016
run down property .
3,7
i stayed in alfresco hotel phuket may 16th to may 19th . the hotel was selected for me by agoda in one of there deals . its marked as 3 star but it bares no resemblence to any 3 star hotel ive ever seen . the rooms were very basic , , the internet was poor , the local cable tv in the room was solely thai channels , the breakfast was just a joke . the location is nowhere near any nightlife , the beach or any attractions . our fridge didnt work in our room and we woke up each morning to a flooded floor from the air conditioner unit . the hotel looked like it operated with only 2 staff . the only saving grace was the female front desk girl who was quite helpful and who told us the hotel closes in july for a full refurbishment . badly needed . i thought it quite naughty of agoda to send anyone there .
Indberet denne anmeldelse
Tang S. Gruppe Malaysia, 13. maj 2016
Location
1,7
Location not so convenient
Indberet denne anmeldelse
Graham M. Rejsende alene South Africa, 3. maj 2016
Early check out
4,3
Firstly let me start off by saying I e stayed here before and it was more than satisfying, hence the reason I booked again thinking that I would enjoy my stay. The room selected for me was facing the old derelict parking space where a rooster woke me crowing, I asked to be moved to another room, which was street facing I don't have an issue with the street facing rooms, however the rooms are in desperate need of some touching up, the aircon makes funny noises and isn't Ina good working condition, the rooms need a good paint....... Alfresco please do some touching up your are in desperate need of it. As there is a lot of competition out here in Thailand......
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GolfbaneAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - Faciliteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08