Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Golfbane Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse
Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Gæsteværelse Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite Alfresco Phuket Hotel Phuket - Suite
Område: Patong Antal værelser: 37
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

fra 2317
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,1
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (2317)
Sorter efter:
Kristina I. Rejsende alene Denmark, 12. april 2013
udemørket hotel med central beliggenhed

beliggenhed, tagpool, internetforbindelse
7
Mit ophold på Alfresco var udemærket. Hotellet ligger ca. min. gans fra både strand og by. Har man brud for fred og ro på sin ferie,vil jeg anbefale, at man vælger et andet område end Patong, da der er larm og kaos her. Værelset er en smule slidt og ikke så flot som på billederne. Men det er rummeligt og renligt, så det er ok. Desuden er der stor balkon og hurtigt internet på alle værelserne. Tagpoolen og tagterassen er super lækker. Personlet er benligt. Morgenameden dårlig! Ekstra bonus er, at der er gratis tuktuk til stranden og storcenteret.
Henning M. Par Denmark, 24. marts 2013
Godt mellemklasse hotel med venligt personale

God morgenmad - gratis Tuk-tuk transport - venlig reception
6,7
Flemming K. Par Denmark, 11. marts 2013
STØJ OG LARM 24 TIMER I DØGNET

BELIGENHED PERSONALE GRATIS TUK TUK
5,7
AT BO PÅ EN STOR BYGGEPLADS MED STØJ OG LARM 24 TIMER I DØGNET SKIDT OG STØV ONER ALT INDE OG OG OMKRING ALLE VÆERELSER MOD GADEN BURDE IKKE UDLEJES FØR VEJ OG NABO EJENDOME VAR FÆRDIGE MEN ET FLINKT OG SMILENDE PERSONALE REDER MEGET
Flemming K. Par Denmark, 6. marts 2013
støj

beligenhed personale gratis transport til strand
5
godt det ikke var så mange dage for der vat enormt larm døgnet rundt kraftig støj fra diskoteker bare trafik kæmpe byggeri på alle sider
Lars J. Par Denmark, 28. april 2011
Nyt og personligt hotel med venligt personale

Gratis tuktuk
8,7
Gratis Tuk Tuk til stranden og ned til byen som var klar på to minutter, der var rigtig god morgenmad og meget venligt personale. Gratis WIFI.
Sadi A. Par Denmark, 1. april 2011
Hyggeligt hotel, sødt personale men meget lydt

Nyt (bygget i 2010) og central beliggenhen - max 10 min gang til centrum
8,7
Hotellet levede 100 % op til forventningerne, dog er værelserne mod vejen meget lydt - selvom vi boede på 5. sal.. Fin morgenmad - savnede dog lidt variation men alt i alt godt. Beliggenheden er rigtig god hvis man gerne vil bo centralt men ikke midt i det hele - max 10 min gang til stranden, shopping, byliv og mad. Vil ikke anbefale til børne familier, men par og folk på gennemrejse.
Tip om Hoteldetaljer: Bed om værelse væk fra gaden da der er meget lydt og larmen fra vejen går direkte ind.
Errol B. Rejsende alene Australia, 3. juli 2015
Cool & Open

rooftop pool, close to everything, great staff.
9,3
Cool, light & open hotel. No carpet in the rooms, big tiles instead. Helps keep the place cool along with the air con. Whole bathroom is the shower, rather than a shower in the bathroom, excellent for Phuket weather. Helpful staff, can organise a private car to pick up & deliver to the airport for 800 baht or $31.55 AUS, a trip that takes about 45 mins. Great rooftop pool. Close to eateries, massage parlors, shops & transport. Short walk to the markets & Bangla road, nightlife area. Nice view of hills. It's close enough to Bangla but far enough away, to escape it. Has an elevator. I'd stay there again. Guest friendly.
Ai T. Par Malaysia, 26. juni 2015
No good condition, not well maintained.
4,7
OK only.
Cian N. Gruppe Malaysia, 22. juni 2015
Friendly and helpful staffs

A pleasent stay experience with this kind of price range.. Will stay here again if I ever back to phuket again.
7,3
Paul W. Gruppe Australia, 20. juni 2015
ALFRESCO HOTEL PHUCKET ! A NICE CHEAP PLACE

STAFF FOOD LOCATION
7,7
WELL APPART FROM WATER LEAKS AND LOW PREASURE AND NO HOT WATER IN THE WASH BASIN. PLUS A VERY HARD MATRESS AND A BROKEN DOWN AIR CONDITIONER AND HAVING TO MOVE ROOMS. THE STAFF WERE WONDERFULL THEY DID THE BEST WITH WHAT THEY HAD. NOW THEN THERE IS THE HOTEL CHEF SHE WAS GREAT SHE VOLONTEERED TO COOK FOR OUR GROUPE ONE NIGHT. WE PAYED FOR THE FOOD AND SHE COOKED IT FOR US. THE WHOLE GROUPE AGREED IT WAS GREAT, WE ALL WE WENT HOME FULL AS STATE SCHOOL HAT RACKS. AND A SPECIAL THANKS TO THE LADY IN RECEPTION SHE WAS WONDERFULL. THANKS.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

SG-AGWEB-6C06