Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Thailand 83150

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,7

baseret på 2447 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,1
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (2447)
Sortér efter:
Kristina I. Rejsende alene Denmark, 12. april 2013
udemørket hotel med central beliggenhed

beliggenhed, tagpool, internetforbindelse
7
Mit ophold på Alfresco var udemærket. Hotellet ligger ca. min. gans fra både strand og by. Har man brud for fred og ro på sin ferie,vil jeg anbefale, at man vælger et andet område end Patong, da der er larm og kaos her. Værelset er en smule slidt og ikke så flot som på billederne. Men det er rummeligt og renligt, så det er ok. Desuden er der stor balkon og hurtigt internet på alle værelserne. Tagpoolen og tagterassen er super lækker. Personlet er benligt. Morgenameden dårlig! Ekstra bonus er, at der er gratis tuktuk til stranden og storcenteret.
Indberet denne anmeldelse
Henning M. Par Denmark, 24. marts 2013
Godt mellemklasse hotel med venligt personale

God morgenmad - gratis Tuk-tuk transport - venlig reception
6,7
Indberet denne anmeldelse
Flemming K. Par Denmark, 11. marts 2013
STØJ OG LARM 24 TIMER I DØGNET

BELIGENHED PERSONALE GRATIS TUK TUK
5,7
AT BO PÅ EN STOR BYGGEPLADS MED STØJ OG LARM 24 TIMER I DØGNET SKIDT OG STØV ONER ALT INDE OG OG OMKRING ALLE VÆERELSER MOD GADEN BURDE IKKE UDLEJES FØR VEJ OG NABO EJENDOME VAR FÆRDIGE MEN ET FLINKT OG SMILENDE PERSONALE REDER MEGET
Indberet denne anmeldelse
Flemming K. Par Denmark, 6. marts 2013
støj

beligenhed personale gratis transport til strand
5
godt det ikke var så mange dage for der vat enormt larm døgnet rundt kraftig støj fra diskoteker bare trafik kæmpe byggeri på alle sider
Indberet denne anmeldelse
Lars J. Par Denmark, 28. april 2011
Nyt og personligt hotel med venligt personale

Gratis tuktuk
8,7
Gratis Tuk Tuk til stranden og ned til byen som var klar på to minutter, der var rigtig god morgenmad og meget venligt personale. Gratis WIFI.
Indberet denne anmeldelse
Sadi A. Par Denmark, 1. april 2011
Hyggeligt hotel, sødt personale men meget lydt

Nyt (bygget i 2010) og central beliggenhen - max 10 min gang til centrum
8,7
Hotellet levede 100 % op til forventningerne, dog er værelserne mod vejen meget lydt - selvom vi boede på 5. sal.. Fin morgenmad - savnede dog lidt variation men alt i alt godt. Beliggenheden er rigtig god hvis man gerne vil bo centralt men ikke midt i det hele - max 10 min gang til stranden, shopping, byliv og mad. Vil ikke anbefale til børne familier, men par og folk på gennemrejse.
Tip om Hoteldetaljer: Bed om værelse væk fra gaden da der er meget lydt og larmen fra vejen går direkte ind.
Indberet denne anmeldelse
Noelle M. Gruppe Malaysia, 20. april 2016
I wouldn't be back; unless they renovate the hotel
4,3
This is my second times booked Alfresco Hotel. Compare with 5 years ago, the hotel has not well maintained. The room is smelly, aircon is leaking, furniture look old and 1 of out 4 rooms that i booked is dirty. Don't be expected too high, it is totally not same as per picture. If you really want to book, i would suggest to book the premier room. The premier room is much more better to deluxe and grand deluxe room. My two cents. Thank you.
Indberet denne anmeldelse
Pookie H. Par Thailand, 18. april 2016
good location good staff
5,7
just good
Indberet denne anmeldelse
Rahim S. Par Singapore, 17. april 2016
Helpful staff
3,7
our room aircon didnt work well, staff Nat, kindly allow us to change room with a working aircon
Indberet denne anmeldelse
Mirian A. Par Spain, 15. april 2016
happy new year
5
J
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GolfbaneAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - SuiteAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestaurantAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - SwimmingpoolAlfresco Phuket Hotel Phuket - GæsteværelseAlfresco Phuket Hotel Phuket - Faciliteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C08