Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Alphabeto Resort

30/51 Moo 1 , Naiharn, Phuket, Thailand 83130 (Se kort)

Book nu!

Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Faciliteter Alphabeto Resort Phuket - Faciliteter Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Altan/Terrasse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse
Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Køkken Alphabeto Resort Phuket - Swimmingpool Alphabeto Resort Phuket - Swimmingpool Alphabeto Resort Phuket - Villa Alphabeto Resort Phuket - Omgivelser Alphabeto Resort Phuket - Faciliteter Alphabeto Resort Phuket - Faciliteter
Område: Naiharn Antal værelser: 30
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 145 anmeldelser

Værdi for pengene
8,8
Beliggenhed
7,8
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (145)
Sorter efter:
Henrik D. Familie med ældre børn Denmark, 5. januar 2014
Roligt og OK

Tilbagetrukken rolig beliggenhed, værelserne, swimmingpool
6,7
Som børnefamilie nød vi den rolige tilbagetrukne beliggenhed. Byområdet var lidt kedeligt. Det er oplagt at tage til Naiharn beach, men man kunne ønske sig, at hotellet også lavede ture til Yanui - beach, der er en lille fin strand til snorkling.
Jan C. Par Denmark, 25. november 2013
Super luksus i 4 dage.....Nice pool

Værelset, pool, og venligt staff....roligt område
10
Lena L. Par Denmark, 12. februar 2013
Dejligt hotel hvis man bare vil slappe af

Lækker pool og god service
8,7
Da vi fandt dette hotel, var vi solgt med det samme, og håbede at hotellet levede op til billeder og beskrivelse.. Og det gjorde det også i den grad, efter en oplevelsesrig første del af vores ferie havde vi bare brug for at slappe af, og det kunne man i den grad i Alphabethos lille oase. Vi boede på et værelse med direkte adgang til deres lækre pool fra vore terrasse. Deres personale er meget hjælpsomme og venlige, selvom flere af dem ikke er så gode til engelsk men gør dog et godt forsøg, og man mødes altid med et smil. Hotellet har dag ingen massage/spa område, men man finder inden for maks 10 min. gang Orchid massage som giver en fantastisk omgang massage til gode thai priser :) Alt i alt kan det kun anbefales og er iøvrigt også meget børnevenligt.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis man er afsted som par eller uden børn, er nemt og meget billigt at komme rundt på øen, ved at leje en scooter og køre rundt på, det koster alt mellem 200-400 bath pr. dag hvor en taxa eller tuk tuk nemt fra hotellet til eks. patong koster 700 bath.
Andrew F. Par Australia, 15. april 2015
Quality Resort

Surroundings, Staff, Location
8,7
Second stay at the Alphabeto. The resort is well maintained, friendly staff. Security access gates provide good security and the resort itself is quiet with peaceful surroundings. There is parking for both scooters and cars. Both room & bathroom are spacious. Good quality furnishings and a very comfortable bed. Stayed in ground floor room with direct access to pool. The water quality of the pool was very good. The resort is in a good location with many shops and services nearby. For beach access, it's best to rent a scooter as it is a bit of a walk. Naiharn beach itself is one of Phuket's best.
Mark B. Familie med små børn Australia, 11. april 2015
Great value for money Hotel

Pool, Staff, Room
8
This was our second stay here at Alphabeto. We love it!
Ly J. Par Estonia, 1. marts 2015
Very good!

Pool, room, location
9,3
Soraya S. Rejsende alene Thailand, 24. februar 2015
It was my 2nd time and not disappointed

cleanliness, quiet, safe
9
wish I could spend more time enjoy my pool access room.
Stepanova O. Rejsende alene Russia, 3. februar 2015
Everything is great except location

Very quiet place, great pool, modern design
8,7
We enjoyed our stay in Alphabeto resort, everything is great except for the location, if you don't have a bike. It's 40 minutes walk from the beach; there is a shuttle bus, but it drives according schedule only 3 times a day, which is not very convenient, tuk-tuk is 200 Baht. Recommend this hotel to change its shuttle bus schedule
Fay B. Par United Kingdom, 26. december 2014
AlphabetoReview

location, clean, friendly
8,7
It was everything that it needed to be. Lovely and quiet and in a good little spot.
Wilaiporn R. Par Thailand, 24. december 2014
clean, friendly staff

clean, friendly staffs, close to dining places
8

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!


AS-AGWEB-3B02