Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Alphabeto Resort

30/51 Moo 1 , Naiharn, Phuket, Thailand 83130

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 188 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,9
Beliggenhed
7,9
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (188)
Sortér efter:
Jan B. Rejsende alene Denmark, 29. oktober 2015
Super godt hotel.

Pænt, rent og har en fin lille restaurant ved poolen.
8,3
Virkelig et godt sted og kunne godt rate sig selv lidt højere.
Indberet denne anmeldelse
Henrik D. Familie med ældre børn Denmark, 5. januar 2014
Roligt og OK

Tilbagetrukken rolig beliggenhed, værelserne, swimmingpool
6,7
Som børnefamilie nød vi den rolige tilbagetrukne beliggenhed. Byområdet var lidt kedeligt. Det er oplagt at tage til Naiharn beach, men man kunne ønske sig, at hotellet også lavede ture til Yanui - beach, der er en lille fin strand til snorkling.
Indberet denne anmeldelse
Jan C. Par Denmark, 25. november 2013
Super luksus i 4 dage.....Nice pool

Værelset, pool, og venligt staff....roligt område
10
Indberet denne anmeldelse
Lena L. Par Denmark, 12. februar 2013
Dejligt hotel hvis man bare vil slappe af

Lækker pool og god service
8,7
Da vi fandt dette hotel, var vi solgt med det samme, og håbede at hotellet levede op til billeder og beskrivelse.. Og det gjorde det også i den grad, efter en oplevelsesrig første del af vores ferie havde vi bare brug for at slappe af, og det kunne man i den grad i Alphabethos lille oase. Vi boede på et værelse med direkte adgang til deres lækre pool fra vore terrasse. Deres personale er meget hjælpsomme og venlige, selvom flere af dem ikke er så gode til engelsk men gør dog et godt forsøg, og man mødes altid med et smil. Hotellet har dag ingen massage/spa område, men man finder inden for maks 10 min. gang Orchid massage som giver en fantastisk omgang massage til gode thai priser :) Alt i alt kan det kun anbefales og er iøvrigt også meget børnevenligt.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis man er afsted som par eller uden børn, er nemt og meget billigt at komme rundt på øen, ved at leje en scooter og køre rundt på, det koster alt mellem 200-400 bath pr. dag hvor en taxa eller tuk tuk nemt fra hotellet til eks. patong koster 700 bath.
Indberet denne anmeldelse
Kunlanan P. Gruppe Thailand, 12. april 2016
Every thing
6,7
Very very nice.
Indberet denne anmeldelse
Jane L. Rejsende alene United States of America, 10. april 2016
Clean and modern
5,7
The rooms and environment was very clean. Stuff was also very friendly and lots of food outside the resort. They offer free shuttle services to nearby beaches, if you want a quite holiday to enjoy the beach Naiharn area is definitely the go. This resort is highly recommended.
Indberet denne anmeldelse
Sharon J. Par Australia, 10. april 2016
Awesome Value
6,7
This is a great hotel....the rooms are decorated in a very modern way........ have everything that you need........ & very clean....... The room is spacious as is the bathroom...... Bed very comfortable......pool was a good size..... One thing I did find a little strange was that the bar and restaurant closed at 4 PM....... We will definitely stay here again.
Indberet denne anmeldelse
Walid N. Rejsende alene Netherlands, 29. marts 2016
good
6
i like it is very good
Indberet denne anmeldelse
Walter I. Rejsende alene Thailand, 29. marts 2016
Good
5,3
Friendly staff nice room
Indberet denne anmeldelse
Leonardo G. Rejsende alene Sweden, 16. marts 2016
Fantastic stay

Clean, luxurious, affordable
9,7
Stayed first time 2 years ago, then a pool view room. This time upgraded to pool access and definitely worth the upgrade. Very clean and nice rooms, lovely pool, secure place, quiet location.
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
Alphabeto Resort PhuketAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - FaciliteterAlphabeto Resort Phuket - FaciliteterAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - KøkkenAlphabeto Resort Phuket - SwimmingpoolAlphabeto Resort Phuket - SwimmingpoolAlphabeto Resort Phuket - VillaAlphabeto Resort Phuket - OmgivelserAlphabeto Resort Phuket - FaciliteterAlphabeto Resort Phuket - Faciliteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A08