eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Alphabeto Resort

30/51 Moo 1 , Naiharn, Phuket, Thailand 83130 (Se kort)

Book nu!

Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Hotellet indefra Alphabeto Resort Phuket - Hotellet indefra Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Altan/Terrasse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse
Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Swimmingpool Alphabeto Resort Phuket - Hotellet indefra Alphabeto Resort Phuket - Villa Alphabeto Resort Phuket - Omgivelser Alphabeto Resort Phuket - Faciliteter Alphabeto Resort Phuket - Hotellet udefra
Område: Naiharn Antal værelser: 30
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 111 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
7,8
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (111)
Sorter efter:
Henrik D. Familie med ældre børn Denmark, 5. januar 2014
Roligt og OK

Tilbagetrukken rolig beliggenhed, værelserne, swimmingpool
6,7
Som børnefamilie nød vi den rolige tilbagetrukne beliggenhed. Byområdet var lidt kedeligt. Det er oplagt at tage til Naiharn beach, men man kunne ønske sig, at hotellet også lavede ture til Yanui - beach, der er en lille fin strand til snorkling.
Jan C. Par Denmark, 25. november 2013
Super luksus i 4 dage.....Nice pool

Værelset, pool, og venligt staff....roligt område
10
Lena L. Par Denmark, 12. februar 2013
Dejligt hotel hvis man bare vil slappe af

Lækker pool og god service
8,7
Da vi fandt dette hotel, var vi solgt med det samme, og håbede at hotellet levede op til billeder og beskrivelse.. Og det gjorde det også i den grad, efter en oplevelsesrig første del af vores ferie havde vi bare brug for at slappe af, og det kunne man i den grad i Alphabethos lille oase. Vi boede på et værelse med direkte adgang til deres lækre pool fra vore terrasse. Deres personale er meget hjælpsomme og venlige, selvom flere af dem ikke er så gode til engelsk men gør dog et godt forsøg, og man mødes altid med et smil. Hotellet har dag ingen massage/spa område, men man finder inden for maks 10 min. gang Orchid massage som giver en fantastisk omgang massage til gode thai priser :) Alt i alt kan det kun anbefales og er iøvrigt også meget børnevenligt.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis man er afsted som par eller uden børn, er nemt og meget billigt at komme rundt på øen, ved at leje en scooter og køre rundt på, det koster alt mellem 200-400 bath pr. dag hvor en taxa eller tuk tuk nemt fra hotellet til eks. patong koster 700 bath.
Alan A. Par United Kingdom, 26. maj 2014
Nice and quiet and ideal for the family.

location, quiet, comfortable
9
Excellent i have used many times and will use again.
Conor C. Rejsende alene Ireland, 10. maj 2014
Modern rooms, close to local beaches restaurants

quiet, clean, modern
7,7
Kai W. Rejsende alene Taiwan, 3. maj 2014
Amazing service and POOL

Friendly staff, amazing pool and decent price
9
I would like to give the resort high credit! Amazing and beautiful pool sets between two rows of the rooms. And friendly staff are really helpful to get you some ideas about the location and what water activities you can do. It's close to Nai Harn Beach but it's better to hire a scooter (if you can handle it) thru the receptionist. However, you better check the scooter you gonna hire. It might be not in a really good condition which happened to me twice in one same day, however, i got back to resort safely. If you want some night-life and also wanna chill for one trip, I would suggest you stay in Patong(the party party area) for few nights and head south to this resort. Again, I LOVE THIS RESORT. Even the location is pretty far and quiet, i would love to go there again sooner!
Ben D. Gruppe Australia, 2. maj 2014
Relaxing , entertaining, good fun

Quality of room
8
Good
Robert L. Rejsende alene Germany, 30. marts 2014
Top, come again

Room, Service, Pool
9,3
100% Top Team
Conor C. Rejsende alene Ireland, 13. marts 2014
Modern Rooms, great swimming pool

swimming pool, close to beaches, nice rooms
8
Nice swimming pool, centrally located to local beaches. Nice modern rooms and attentive staff. Will return.
Marit K. Familie med små børn Estonia, 9. marts 2014
quiet and relaxing place

secured garden, the pool was close to the room, nice place
7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Alphabeto Resort PhuketAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - Hotellet indefraAlphabeto Resort Phuket - Hotellet indefraAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - Altan/TerrasseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - SwimmingpoolAlphabeto Resort Phuket - Hotellet indefraAlphabeto Resort Phuket - VillaAlphabeto Resort Phuket - OmgivelserAlphabeto Resort Phuket - FaciliteterAlphabeto Resort Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C08