eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Alphabeto Resort

30/51 Moo 1 , Naiharn, Phuket, Thailand 83130 (Se kort)

Book nu!

Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Faciliteter Alphabeto Resort Phuket - Faciliteter Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Gæsteværelse Alphabeto Resort Phuket - Altan/Terrasse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse
Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Badeværelse Alphabeto Resort Phuket - Køkken Alphabeto Resort Phuket - Swimmingpool Alphabeto Resort Phuket - Swimmingpool Alphabeto Resort Phuket - Villa Alphabeto Resort Phuket - Omgivelser Alphabeto Resort Phuket - Faciliteter Alphabeto Resort Phuket - Faciliteter
Område: Naiharn Antal værelser: 30
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

8,3

baseret på 138 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
7,8
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (138)
Sorter efter:
Henrik D. Familie med ældre børn Denmark, 5. januar 2014
Roligt og OK

Tilbagetrukken rolig beliggenhed, værelserne, swimmingpool
6,7
Som børnefamilie nød vi den rolige tilbagetrukne beliggenhed. Byområdet var lidt kedeligt. Det er oplagt at tage til Naiharn beach, men man kunne ønske sig, at hotellet også lavede ture til Yanui - beach, der er en lille fin strand til snorkling.
Jan C. Par Denmark, 25. november 2013
Super luksus i 4 dage.....Nice pool

Værelset, pool, og venligt staff....roligt område
10
Lena L. Par Denmark, 12. februar 2013
Dejligt hotel hvis man bare vil slappe af

Lækker pool og god service
8,7
Da vi fandt dette hotel, var vi solgt med det samme, og håbede at hotellet levede op til billeder og beskrivelse.. Og det gjorde det også i den grad, efter en oplevelsesrig første del af vores ferie havde vi bare brug for at slappe af, og det kunne man i den grad i Alphabethos lille oase. Vi boede på et værelse med direkte adgang til deres lækre pool fra vore terrasse. Deres personale er meget hjælpsomme og venlige, selvom flere af dem ikke er så gode til engelsk men gør dog et godt forsøg, og man mødes altid med et smil. Hotellet har dag ingen massage/spa område, men man finder inden for maks 10 min. gang Orchid massage som giver en fantastisk omgang massage til gode thai priser :) Alt i alt kan det kun anbefales og er iøvrigt også meget børnevenligt.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis man er afsted som par eller uden børn, er nemt og meget billigt at komme rundt på øen, ved at leje en scooter og køre rundt på, det koster alt mellem 200-400 bath pr. dag hvor en taxa eller tuk tuk nemt fra hotellet til eks. patong koster 700 bath.
Ly J. Par Estonia, 1. marts 2015
Very good!

Pool, room, location
9,3
Soraya S. Rejsende alene Thailand, 24. februar 2015
It was my 2nd time and not disappointed

cleanliness, quiet, safe
9
wish I could spend more time enjoy my pool access room.
Fay B. Par United Kingdom, 26. december 2014
AlphabetoReview

location, clean, friendly
8,7
It was everything that it needed to be. Lovely and quiet and in a good little spot.
Wilaiporn R. Par Thailand, 24. december 2014
clean, friendly staff

clean, friendly staffs, close to dining places
8
Barry B. Par Australia, 19. december 2014
Great choice in Naiharn

great for value, location and comfort.
9,3
Great motel. Enjoyed our stay. Will return.
Gabriel L. Rejsende alene Singapore, 16. november 2014
Great Stay for a Chillax Beach Holiday

The wifi internet connection was reasonably fast enough for me. Front Desk Reception in the day was attentive and communicates effectively in basic English. The pool was excellent.
7,3
It was comfortable and in great condition. The pool was the main highlight to chill if you are too lazy to hit the beaches. Motorbike rentals is easily available by the resort. Fuss free. Room by the pool access was excellent. Water heater for the shower wasn't very consistent though and that is my only complaint. Location was great for me because Naiharn is one of my favourite parts of Phuket. Away from the main touristy beaches. But getting around can be difficult if you do not rent a car/motorcycle. Great resort for couples getaway.
Michael W. Rejsende alene Australia, 12. november 2014
Relaxed

The pool the staff and the location
9
Great

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Alphabeto Resort PhuketAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - FaciliteterAlphabeto Resort Phuket - FaciliteterAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - GæsteværelseAlphabeto Resort Phuket - Altan/TerrasseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - BadeværelseAlphabeto Resort Phuket - KøkkenAlphabeto Resort Phuket - SwimmingpoolAlphabeto Resort Phuket - SwimmingpoolAlphabeto Resort Phuket - VillaAlphabeto Resort Phuket - OmgivelserAlphabeto Resort Phuket - FaciliteterAlphabeto Resort Phuket - Faciliteter


AS-AGWEB-3A08