arrow-up-icon Optjen point på din eksisterende bonusordning!
Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,7
baseret på 3610 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3610 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,7
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,6

5,3 Martin S.
Danmark
10 februar 2012
Fin udsigt til poolen
Smilende og hjælpsom personale
Hotel til små penge. Værelserne ser ikke ud som på billederne, der var fugt på væggen til badeværelset, fordi den ikke er lukket ordenligt til. Rengøringen var okay, men prøvede og ligge 10 bath i kanten af et bord, og efter de havde været der, var den væk. Så pas på med og tabe penge på gulvet. Kiggede om de havde lagt den på bordet eller andre steder. Men nej. Poolen blev fin rengjort hver dag, men håndklæderne man får udleveret, var godt brugte og nogle mener jeg, man burde have smidt ud. Personalet var smilende og hjælpsomme. Men nogle af dem, snakker meget dårligt engelsk. Så det var svært nogle gange og bestille noget ved poolen. Mini-baren brugte jeg ikke, da 5 ud af 8 drikkevare, havde paseret sidste dato. 19/10-11 - 7/12-11 - 16/12-11, hed datoerne. 4 øl + 1 sodavand. Man kan kun få 1 nøgle udleveret til hvert værelse, så hvis man er par og gerne vil shoppe lidt forskelligt eller en gerne vil ud og en vil sove, så kan man ikke få en ekstra nøgle, men man kan spørge receptionen om man kan få dem til at lukke op. Pænt af dem, men ville gerne have haft muligheden, for at få min egen nøgle, hvis jeg gerne ville ud, så man ikke bruger tid på at vente på de finder den rette nøgle, da de ikke bruger system nøgler. Alt efter hvor kræsen man er, vil jeg kun anbefale dette hotel, hvis man er meget ude. Og kun skal bruge det til og sove. For hvis der er for mange ved poolen, er der ikke nok liggestole og så skal man sidde i kanten af poolen, og svært hvis man gerne vil have lidt sol. Men billigt hotel og sødt og hjælpsomt personale. Men er sikker på der er andre hoteller, der kan gøre det mindst ligeså godt og måske billigere. Men vil desværre ikke sætte mine ben på dette hotel igen.

8,8 PARIKSHIT B.
Indien
30 juni 2016
Good
ACs needs to be fixed.Overall good experience apart from the AC which was not working for most of times and the room was aggressively hot.

5,2 Amin S.
Australien
29 juni 2016
Old room !
Old room , cockroaches! bad internet.. staff wasn't helpful!

6,8 Darren D.
Australien
16 juni 2016
Disappointed on this occasion.
There are 3 buildings in this complex. My room was in the old/out-dated building. The view was of a construction site which kicked off each morning at 8am with hammering and Jack Hammering. The Aircon barely worked. The ground level pool was being refurbished and was not accessible.

9,2 CHRISTIAN A.
Sydafrika
14 juni 2016
Very good stay
Swimming pool / shopping centre near. Walking to beach

9,6 Mark T.
Storbritannien
14 juni 2016
Amata
Location, staff and cleanliness are brilliant.

7,6 stephen G.
New Zealand
04 juni 2016
Clean, great location
This is a good resort right in the middle of Patong. Good breakfast. Internet pretty slow, & noisy corridors to rooms being my biggest complaint. If looking to sleep early this is not the place. Grumpy reception

6 MATTHEW P.
Egypten
31 maj 2016
Awful Receptionist
I had the worst experience with the receptionist Mr Lee. Very rude and mean. You should consider having respectful personnel at this position. I asked for Hotel manager/ shift head/ or head office in charge but the answer was " There is not any here". What kind of place running there without any!! would like to file an official complaint once I got to contact any of them.

6 KUI L.
Hongkong
30 maj 2016
unsatisfactorily
It is worth to mention that most of the staff was in rude manner. The location is fantastic good. The breakfast is good and yummy. The room facilities are old style and out-of-date.

5,6 Rattiya B.
Thailand
23 maj 2016
Old hotel & the staffs especially the reception are not friendly. Don't feel like they welcome us.
Old hotel & the staffs especially the reception are not friendly. Don't feel like they welcome us. Breakfast is ok but very few selection. But one good thing is in a good location. 5 mins to Jungceylon mall & 10 mins to the beach.