Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Amata Resort Phuket - Swimmingpool Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Suite Amata Resort Phuket - Suite Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Suite
Amata Resort Phuket - Restaurant Amata Resort Phuket - Reception Amata Resort Phuket - Swimmingpool Amata Resort Phuket - Swimmingpool Amata Resort Phuket - Swimmingpool Amata Resort Phuket - Hotellet udefra Amata Resort Phuket - Swimmingpool Amata Resort Phuket - Swimmingpool Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Gæsteværelse Amata Resort Phuket - Swimmingpool Amata Resort Phuket - Swimmingpool
Område: Patong Antal værelser: 213
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 2662 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,6
Personale
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (2662)
Sorter efter:
Anne P. Par Denmark, 2. april 2014
Lad dig ikke narre af billeder!

Beliggenhed
4,7
Hotellet har svært ved at holde fast på 3 stjerner i den gamle hotelbygning. Vores 1. Værelse var deprimerende og vi bad om at blive flyttet. Det blev vi til ny bygning 8. Etage det var super. Vi var skuffet over morgenmaden og flere dage havde vi slet ikke lyst til at spise der. Der var nusset, vinduerne har ikke været pusset i meget lang tid. Udsigt til affald og baggård. maden var elendig. Salat ok men samme 2 slags frugt i 14 dg. Den ene pool havde stort set ikke sol og den anden på taget ingen parasoller og der var beskidt og rodet. Alt i alt var vi skuffet.
Jan T. Gruppe Denmark, 25. november 2013
Skønt deluxe værelse med komfortabel seng

Værelsesstandard og beliggenhed samt poolen på taget
8,3
Alt var i den skønneste orden så det var et dejligt ophold
Svend H. Rejsende alene Denmark, 24. maj 2013
Super lækkert badehotel

Svømmepølen, værelset og omgivelserne
9,7
Frank M. Rejsende alene Denmark, 21. maj 2013
Central beliggenhed

Beliggenhed, pris , personale
5,7
Jan J. Familie med ældre børn Denmark, 16. marts 2013
dejligt ophold

pool,service,værelser
7
dejligt ophold tæt på strand by og masser af resturanter og barer
Soeren K. Par Denmark, 5. marts 2013
Rigtigt godt hotel.

God beliggenhed og fremragende service.
8,7
Meget font hotelværelse i høj kvalitet. Swimmingpoolen på taget var helt fantastisk. Personalet meget venlige og imødekommende. I det hele taget en rigtig god hoteloplevelse.
Martin S. Par Denmark, 7. februar 2012
Fin udsigt til poolen

Smilende og hjælpsom personale
5,3
Hotel til små penge. Værelserne ser ikke ud som på billederne, der var fugt på væggen til badeværelset, fordi den ikke er lukket ordenligt til. Rengøringen var okay, men prøvede og ligge 10 bath i kanten af et bord, og efter de havde været der, var den væk. Så pas på med og tabe penge på gulvet. Kiggede om de havde lagt den på bordet eller andre steder. Men nej. Poolen blev fin rengjort hver dag, men håndklæderne man får udleveret, var godt brugte og nogle mener jeg, man burde have smidt ud. Personalet var smilende og hjælpsomme. Men nogle af dem, snakker meget dårligt engelsk. Så det var svært nogle gange og bestille noget ved poolen. Mini-baren brugte jeg ikke, da 5 ud af 8 drikkevare, havde paseret sidste dato. 19/10-11 - 7/12-11 - 16/12-11, hed datoerne. 4 øl + 1 sodavand. Man kan kun få 1 nøgle udleveret til hvert værelse, så hvis man er par og gerne vil shoppe lidt forskelligt eller en gerne vil ud og en vil sove, så kan man ikke få en ekstra nøgle, men man kan spørge receptionen om man kan få dem til at lukke op. Pænt af dem, men ville gerne have haft muligheden, for at få min egen nøgle, hvis jeg gerne ville ud, så man ikke bruger tid på at vente på de finder den rette nøgle, da de ikke bruger system nøgler. Alt efter hvor kræsen man er, vil jeg kun anbefale dette hotel, hvis man er meget ude. Og kun skal bruge det til og sove. For hvis der er for mange ved poolen, er der ikke nok liggestole og så skal man sidde i kanten af poolen, og svært hvis man gerne vil have lidt sol. Men billigt hotel og sødt og hjælpsomt personale. Men er sikker på der er andre hoteller, der kan gøre det mindst ligeså godt og måske billigere. Men vil desværre ikke sætte mine ben på dette hotel igen.
Nasrul N. Gruppe Indonesia, 7. juli 2014
Most of the staff can not understand english

1. Near to bangla road 2. Near to patong beach 3. That's all
5
Just for sleep. Nothing special. Pools is good .....
Luke R. Rejsende alene United Kingdom, 5. juli 2014
Noisy

Friendly staff, Good location, Nice room
7,3
I really liked this hotel at first. On the face of it, everything was really nice - big room, nice balcony overlooking the pool, helpful and friendly staff, great location etc. However, I had one problem which totally ruined my stay - I barely got any sleep! There was simply too much noise. The noise was caused by 3 main things: - The balcony doors & windows were not fitted properly, so the slightest breeze caused them to rattle quite loudly. It sounded like someone was banging on the doors trying to get it. - TukTuk drivers dropping guests back to the hotel at all hours had their stereos blaring music. It would have been nice if the security guards could have asked the driver to turn it down until he was back out the main road, but sadly this didn't seem to happen. - Just outside my room, in the hallway, was a telephone. This phone rang several times each morning. I didn't see anyone using it, so I tried unplugging it only to find the wire had been glued into the wall socket. So instead I tried leaving it off the hook, but it seems someone put it back on each night so that it would ring again in the morning, waking me up early. I'd paid in advance for 2 weeks, but after 4 nights of getting around 4 hours sleep, I gave up, checked-out early and went to find another place to stay.
Clyde J. Gruppe Philippines, 5. juli 2014
Great & awesome.

Hotel is near to the beach,shopping centre & spas Friendly staff Clean room everyday.
7,7
Great!very relaxing after the long activities. I just thought if they will open the pool on top earlier because of the nice scenery.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - SwimmingpoolAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - SuiteAmata Resort Phuket - SuiteAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - SuiteAmata Resort Phuket - RestaurantAmata Resort Phuket - ReceptionAmata Resort Phuket - SwimmingpoolAmata Resort Phuket - SwimmingpoolAmata Resort Phuket - SwimmingpoolAmata Resort Phuket - Hotellet udefraAmata Resort Phuket - SwimmingpoolAmata Resort Phuket - SwimmingpoolAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - GæsteværelseAmata Resort Phuket - SwimmingpoolAmata Resort Phuket - Swimmingpool


AS-AGWEB-3B01