arrow-up-icon Optjen point på din eksisterende bonusordning!
Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,7
baseret på 3620 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3620 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,7
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,6

Martin S.
Danmark
10 februar 2012
Fin udsigt til poolen
Smilende og hjælpsom personale
Hotel til små penge. Værelserne ser ikke ud som på billederne, der var fugt på væggen til badeværelset, fordi den ikke er lukket ordenligt til. Rengøringen var okay, men prøvede og ligge 10 bath i kanten af et bord, og efter de havde været der, var den væk. Så pas på med og tabe penge på gulvet. Kiggede om de havde lagt den på bordet eller andre steder. Men nej. Poolen blev fin rengjort hver dag, men håndklæderne man får udleveret, var godt brugte og nogle mener jeg, man burde have smidt ud. Personalet var smilende og hjælpsomme. Men nogle af dem, snakker meget dårligt engelsk. Så det var svært nogle gange og bestille noget ved poolen. Mini-baren brugte jeg ikke, da 5 ud af 8 drikkevare, havde paseret sidste dato. 19/10-11 - 7/12-11 - 16/12-11, hed datoerne. 4 øl + 1 sodavand. Man kan kun få 1 nøgle udleveret til hvert værelse, så hvis man er par og gerne vil shoppe lidt forskelligt eller en gerne vil ud og en vil sove, så kan man ikke få en ekstra nøgle, men man kan spørge receptionen om man kan få dem til at lukke op. Pænt af dem, men ville gerne have haft muligheden, for at få min egen nøgle, hvis jeg gerne ville ud, så man ikke bruger tid på at vente på de finder den rette nøgle, da de ikke bruger system nøgler. Alt efter hvor kræsen man er, vil jeg kun anbefale dette hotel, hvis man er meget ude. Og kun skal bruge det til og sove. For hvis der er for mange ved poolen, er der ikke nok liggestole og så skal man sidde i kanten af poolen, og svært hvis man gerne vil have lidt sol. Men billigt hotel og sødt og hjælpsomt personale. Men er sikker på der er andre hoteller, der kan gøre det mindst ligeså godt og måske billigere. Men vil desværre ikke sætte mine ben på dette hotel igen.

Alexis Q.
Singapore
28 juli 2016
Overall okay but disappointed with the check in process
We arrived at the check in counter at 12noon, and were told to come back at 2pm for check in as they were cleaning the room. As such, we went to book activities for 2.30pm, and wanted to go to the hotel to change etc. before then. However, at 2pm the room was still not ready and we waited till about 2.25pm. It was only after complaining that we finally could get our room.

jeremy W.
Australien
19 juli 2016
Great,Location, Value for money
A great Hotel and one I use every time I go to Phuket, can't beat the location and the value for money at this establishment!!

Marcus W.
USA
12 juli 2016
Not as good as before
This place used to be quite the treat in Patong, but recently it seems to have gone down hill. There is a new building, but the staff performance is not what it used to be.

Mark N.
Australien
02 juli 2016
Convenient location
The Amata is in a good location, 5minutes walk to Junceylon shopping complex and about 10minutes walk to the beach. The staff are very friendly and the room was very clean however it would be good if the provided tea/coffee making facilities. There was an electric kettle but no cups, etc.

PARIKSHIT B.
Indien
30 juni 2016
Good
ACs needs to be fixed.Overall good experience apart from the AC which was not working for most of times and the room was aggressively hot.

Amin S.
Australien
29 juni 2016
Old room !
Old room , cockroaches! bad internet.. staff wasn't helpful!

Darren D.
Australien
16 juni 2016
Disappointed on this occasion.
There are 3 buildings in this complex. My room was in the old/out-dated building. The view was of a construction site which kicked off each morning at 8am with hammering and Jack Hammering. The Aircon barely worked. The ground level pool was being refurbished and was not accessible.

CHRISTIAN A.
Sydafrika
14 juni 2016
Very good stay
Swimming pool / shopping centre near. Walking to beach

Mark T.
Storbritannien
14 juni 2016
Amata
Location, staff and cleanliness are brilliant.