Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Andaman Embrace Resort & Spa

2 Hadpatong Road, Kathu District, Patong Sub-district, Phuket Provience, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Reception Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Badeværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Badeværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Badeværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Hot tub Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Badeværelse Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Restaurant Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Business Center Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Børneklub Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Børneklub Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Børneklub
Område: Patong Antal værelser: 222
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

fra 594
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (594)
Sorter efter:
Michael P. Familie med ældre børn Denmark, 20. februar 2015
Gensyn med andaman embrace

Beliggenheden, Morgenmaden er rigtig god og servicen fra personalet var god.
9
Vi var 3 voksne på værelset og 3. sengen var desværre kun en klapseng selvom man betaler 1/2 gang mere for værelset, men vi havde alligevel et dejligt ophold. pool området er ikke så hyggeligt som det var før det blev bygget om, poolen er blevet besværlig at komme i og den er 1,5m dyb over det hele hvis man ikke vil i børnebasinget.( vi var der for 7år siden)
Indberet denne anmeldelse
Lars B. Familie med små børn Denmark, 17. januar 2015
Tæt på alt godt hotel god pool

Tæt på stranden,god pool, godt væresel
8
Alt var godt balkon kunne de godt bruge nye møbeler
Indberet denne anmeldelse
Erling N. Par Denmark, 1. august 2014
dejlig beliggenhed.

flot værelse dejligt pool område super mad/resturent.
7,7
Da vi tjekkede ind fik vi et dårligt værelse , men efter en kort samtale fik vi et nyt og det var iorden.
Indberet denne anmeldelse
Johnny T. Rejsende alene Denmark, 18. november 2012
Virkelig flot hotel

Høj væresles standard og flot pool
8,3
Det er et 4-stjernet hotel, Faciliteterne er af høj standard deres pool er virkelig lækker. Personalet er meget imødekommende, meget høflige og hjælpsome. Frisk frugt bliver leveret om aftenen. Morgenbuffeten er fremragende, masser at vælge imellem. Hotellet ligger langs strandvejen, så stranden ligger lige på den anden side af gaden og det bedste er, det er blot få skridt væk fra den berømte nat sted i Patong, Bangla Road! Eneste minus er at jo højere op man bor, jo mere kan høre lyden fra nattelivet.
Indberet denne anmeldelse
Surya K. Familie med små børn India, 22. august 2015
Average hotel, rude staffs, good location

Average hotel, rude staffs, good location for 1at timer.
6,3
Indberet denne anmeldelse
Duangporn Y. Par United States of America, 20. august 2015
Nice location .

Good breakfast. Closed to the beach and convenience access to street food and shopping mall
8,3
The room was a bit old but reasonable for the price and location
Indberet denne anmeldelse
Ming J. Gruppe Singapore, 14. august 2015
GD LOCATION

FOOD LOCATION NICE STAFF
7,7
OVERALL HOTEL IS GOOD , STAFF IS VERY NICE !
Indberet denne anmeldelse
Hassan A. Par Oman, 11. august 2015
I think the food was not nice and the rooms avarge

Swimming pool
6
Average
Indberet denne anmeldelse
Lok Y. Rejsende alene Hong Kong, 9. august 2015
Generally Good

Cats
7,3
We arrived there at 12:00 and were told that we had to check in earliest at 14:15. It's ok we could just grab a lunch. But when we arrived at 14:15 the counter said the room was not ready yet and asked us to wait at the bar enjoying our welcome drinks. She said that she would call the bar when our room was ready. But she forgot. I didn't want to urge her so much so I keep waiting but she forgot. And we waited until 15:00 and I could not help to ask her and we got our room. But besides of this particular staff, all the other things about the hotel were good. The swimming pool was good. Not so large but big. But it was with depth 1.5m or either a baby pool. So for us, adults who were not good at swimming were a bit scared. The room was bright and clean. The bathroom provided everything except toothbrush. We didn't mind that. Just remember to bring your own is fine. Breakfast provided many choices but four days during our stay were all the same. Only the dish of tomato was changed (to different dishes of tomato every day). And there was no bacon which was our favourite. But the choices were very enough. And there were 2 cats in the hotel!!! We love that!! And good to see that the staff was so nice to the cats too!
Indberet denne anmeldelse
Inge K. Par Indonesia, 5. august 2015
Good place

Comfort room, good locatiin, good service
8,7
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Andaman Embrace Resort & Spa PhuketAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - ReceptionAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BadeværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BadeværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BadeværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - GæsteværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Hot tubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BadeværelseAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RestaurantAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Business CenterAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BørneklubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BørneklubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BørneklubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BørneklubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BørneklubAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Business CenterAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Business CenterAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Business CenterAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Business CenterAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Hotellet indefraAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - IndgangAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - OmgivelserAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PlantegningerAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PlantegningerAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - FaciliteterAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - FitnessrumAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - FaciliteterAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Kaffebar/CaféAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RestaurantAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RestaurantAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07