Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Aochalong Villa & Spa

5/26 Moo 9, Soi PornChalong, Chalong, Phuket, Thailand 83000 (Se kort)

Book nu!

Aochalong Villa & Spa Phuket - Gæsteværelse Aochalong Villa & Spa Phuket - Gæsteværelse Aochalong Villa & Spa Phuket - Gæsteværelse Aochalong Villa & Spa Phuket - Gæsteværelse Aochalong Villa & Spa Phuket - Altan/Terrasse Aochalong Villa & Spa Phuket - Gæsteværelse Aochalong Villa & Spa Phuket - Gæsteværelse Aochalong Villa & Spa Phuket - Gæsteværelse Aochalong Villa & Spa Phuket - Gæsteværelse Aochalong Villa & Spa Phuket - Badeværelse Aochalong Villa & Spa Phuket - Lobby Aochalong Villa & Spa Phuket - Reception Aochalong Villa & Spa Phuket - Rekreative Faciliteter Aochalong Villa & Spa Phuket - Hotellet indefra Aochalong Villa & Spa Phuket - Restaurant Aochalong Villa & Spa Phuket - Indgang
Aochalong Villa & Spa Phuket - Have Aochalong Villa & Spa Phuket - Swimmingpool Aochalong Villa & Spa Phuket - Swimmingpool Aochalong Villa & Spa Phuket - Swimmingpool Aochalong Villa & Spa Phuket - Swimmingpool Aochalong Villa & Spa Phuket - Swimmingpool Aochalong Villa & Spa Phuket - Swimmingpool Aochalong Villa & Spa Phuket - Swimmingpool Aochalong Villa & Spa Phuket - Swimmingpool Aochalong Villa & Spa Phuket - Swimmingpool Aochalong Villa & Spa Phuket - Swimmingpool Aochalong Villa & Spa Phuket - Swimmingpool
Område: Chalong Antal værelser: 43
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

fra 393
anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
6,4
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,0
Par (393)
Sorter efter:
Marianne K. Par Denmark, 30. december 2014
Dejligt hotel med yderst venligt personale

Udsigten, omgivelserne, personalet
9,3
Vores beskrivelse er omkring ophold i en seaview villa. Hotellet har selvfølgelig flere forskellige værelsesstandarder, og vi kan jo ikke udtale os om standarden på værelserne der ligger i haven bagved. Men generelt er hotellet rigtig dejligt, der er mange træer og planter omkring hotellet. Personalet er meget imødekommende, og taler godt engelsk. Der er to swimmingpools. Den ene er placeret ved bygninger uden havudsigt, og der er mest ro. Den anden swimmingpool er umiddelbart før stranden. Så kan man være i swimmingpoolen og se havet samtidigt. Det er en god udsigt at have! Selve stranden kan man ikke bruge til noget, det er ikke badevand. Udsigten vi havde fra vores seaview villa var fantastisk. Hvis, du kun ønsker at slappe af, er det et fantastisk sted! Men byen Chalong er absolut meget lidt spændende! Der sker meget lidt! Taxier er faktisk ikke eksisterende, så tro ikke at du bare kan gå ud til vejen og hyre en taxi, du kommer til at vente rigtig længe! Vi var der én uge og prøvede forskellige spisesteder. Det absolut bedste var Wine Connection (Wine Shop) der ligger til højre (ca. 100 meter) når man fra hotellet kommer ud til hovedvejen. Chalong er som sagt en by, hvor der ikke sker så meget, men hotellet tilbyder de samme ture, som du også kan købe i f.eks Patong, Kata eller Karon.
Elisabet O. Par Iceland, 22. december 2012
Dejligt hotel med lækker pool

Lækker pool, dejligt værelse med udsigt over vandet, stor altan
7,7
Dejligt hotel med lækker pool som kan anbefales. God service fra hotelpersonalet.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Lej scooter og kører rundt i området
Steen B. Par Denmark, 8. februar 2012
dejligt sted, skoen hytte

freden, havudsigten, pladsen
9,7
boede der 4 dage i februar. fantastisk skoent sted, dog ikke hvis man har behov for indkoebscenter. skoen hytte med havudsigt, god plads, dejlig stor terrasse, ro og fred. morgenmaden ok.
Sergio I. Par Denmark, 12. januar 2012
Dejligt hotel med lækker pool

stille og idyllisk område med
7,3
Fantastisk at vi blev opgraderet til luksusvilla. rene værlser.
Tip om Hoteldetaljer: Dårlig strand men gode pools
Philip W. Par Australia, 13. juli 2015
Nice Swimming Pools

Swimmming pools, location
6,7
Convenient for my purposes
Lauren F. Par United States of America, 21. maj 2015
Decent place, hard for taxis to find

This hotel was pretty Average
6,3
We didn't have a single taxi driver know how to get here. Study your Phuket map so you can give them directions. Room was comfortable, had sea view and pool view rooms for different pricing, we chose sea view. Ours had a full view of the pool with a sliver of a view of the sea. There were two frosted glass windows by the bed with no curtain and lights just outside of them. Fine during the day but they were like spotlights at night. It was like trying to sleep with the lights on. Day staff was friendly and helpful, everyone spoke almost perfect English. Night reception staff not so much. We needed to get to the hospital at 5am (husband got a bad bacterial infection- caused cold sweats and panic amongst several other symptoms). We asked for a taxi to the hospital, the receptionist told us no! Had to argue with him to get a taxi! Thankfully he wasn't having a heart attack or life or death medical issue!
Dorian M. Par France, 28. februar 2015
Nice hotel, great staff

staff, clean, quiet
8,7
We stayed for 2 days in this hotel at the begining of our trip. It was a pleasant experience. I would recommend this hotel to anyone.
Michal L. Par Slovakia, 6. februar 2015
excelent stay

everithing was excelent, Steve- concierge,staff and hotel manager very friendly and nice
10
Our stay at the hotel was superb. We loved it everything there. Amazing swimming pools. Everybody there are very friendly nice and helpfull starting from the hotel manager, concierge, reception team, housekeeping and the night security.
Gary R. Par United States of America, 29. januar 2015
Be careful in the shower

Location staff love cation
7,7
Great idea, but the hotel needs updating. TVs are old, and the hot water goes from scolding hot to cold. If you have xpchildren be careful, they will get burned..
Marta O. Par Poland, 18. januar 2015
Good place to rest but no beaches around few km!

nice swimming pools, good standard of hotel, helpful and nice staff
8
The biggest disadvantage was no beaches around few kilometers! No safety box in the room. Hotel in the middle of nothing. Clean hotel located in green area. Helpful and nice staff, good breakfasts.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Aochalong Villa & Spa PhuketAochalong Villa & Spa Phuket - GæsteværelseAochalong Villa & Spa Phuket - GæsteværelseAochalong Villa & Spa Phuket - GæsteværelseAochalong Villa & Spa Phuket - GæsteværelseAochalong Villa & Spa Phuket - Altan/TerrasseAochalong Villa & Spa Phuket - GæsteværelseAochalong Villa & Spa Phuket - GæsteværelseAochalong Villa & Spa Phuket - GæsteværelseAochalong Villa & Spa Phuket - GæsteværelseAochalong Villa & Spa Phuket - BadeværelseAochalong Villa & Spa Phuket - LobbyAochalong Villa & Spa Phuket - ReceptionAochalong Villa & Spa Phuket - Rekreative FaciliteterAochalong Villa & Spa Phuket - Hotellet indefraAochalong Villa & Spa Phuket - RestaurantAochalong Villa & Spa Phuket - IndgangAochalong Villa & Spa Phuket - HaveAochalong Villa & Spa Phuket - SwimmingpoolAochalong Villa & Spa Phuket - SwimmingpoolAochalong Villa & Spa Phuket - SwimmingpoolAochalong Villa & Spa Phuket - SwimmingpoolAochalong Villa & Spa Phuket - SwimmingpoolAochalong Villa & Spa Phuket - SwimmingpoolAochalong Villa & Spa Phuket - SwimmingpoolAochalong Villa & Spa Phuket - SwimmingpoolAochalong Villa & Spa Phuket - SwimmingpoolAochalong Villa & Spa Phuket - SwimmingpoolAochalong Villa & Spa Phuket - SwimmingpoolAochalong Villa & Spa Phuket - UdsigtAochalong Villa & Spa Phuket - UdsigtAochalong Villa & Spa Phuket - StrandAochalong Villa & Spa Phuket - UdsigtAochalong Villa & Spa Phuket - UdsigtAochalong Villa & Spa Phuket - Hotellet udefraAochalong Villa & Spa Phuket - Hotellet udefraAochalong Villa & Spa Phuket - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05