Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Gæsteværelse Apple Hotel Hongkong - Badeværelse Apple Hotel Hongkong - Hotellet indefra Apple Hotel Hongkong - Hotellet indefra Apple Hotel Hongkong - Hotellet indefra Apple Hotel Hongkong - Hotellet indefra Apple Hotel Hongkong - Hotellet indefra Apple Hotel Hongkong - Hotellet udefra
Område: Causeway Bay Antal værelser: 36
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,5

fra 768
anmeldelser

Værdi for pengene
6,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
6,1
Hotellets stand/rengøring
6,7
Værelsets komfort/standard
6,2
Mad/spisning
5,0
Alle anmeldelser (768)
Sorter efter:
Benedict K. Par Malaysia, 25. juli 2015
Sewage smell all night long

Location only
3,3
It was not a good stay. There is no toilet door. You'd be smelling sewage smell all night long. Not only my room, but a few other rooms taken up by companions. So what do you think? I'd rather fork out a lil more to get a better room.
Indberet denne anmeldelse
Saw S. Forretningsrejsende Singapore, 23. juli 2015
Stay for the price

location, cleaniness, strong shower
3,7
Just stay here for the price of white room with clean bathroom and strong shower. No funky smell.
Indberet denne anmeldelse
Yvonne L. Rejsende alene Hong Kong, 13. juli 2015
Fair for what they charged

Tiny Mini Helpful
4,7
It was tiny that i have to close my luggage to move around, but it was fair for the price. The staff were very friendly. But the water pipes in the room were pretty noisy at night. I stayed for 1 week.
Indberet denne anmeldelse
Lydia F. Rejsende alene Philippines, 8. juli 2015
clean, nice and near the airport

good location, friendly staff and clean
8
Indberet denne anmeldelse
Bryan J. Par Philippines, 4. juli 2015
too small for a couple

location. it is near the MTR.
3,7
Indberet denne anmeldelse
Lee S. Par Malaysia, 29. juni 2015
Very small room with terrible toilet and bathroom

strategic location, friendly staff
5
Noisy sound from water pipe pressure.
Indberet denne anmeldelse
Louise L. Forretningsrejsende Hong Kong, 27. juni 2015
Apple Hotel

Apple Hotel
4
Indberet denne anmeldelse
Margaret T. Rejsende alene Hong Kong, 24. juni 2015
A new experience

cheap, good location, air conditioning cool enough
5
horrible
Indberet denne anmeldelse
Louise L. Forretningsrejsende Hong Kong, 13. juni 2015
Gd

Clean good location
8,7
I missed it
Indberet denne anmeldelse
Christine H. Par Canada, 8. juni 2015
Clean and good location, but definitely small

location
8,3
We really enjoyed staying here. It's in a great location, right by the Causeway Bay MTR, and there was an excellent hot pot restaurant three blocks away. It's definitely very small... We stayed in the mini Apple room and there was hardly any floor space. But we were out all day exploring Hong Kong, so for us, a clean bed and a safe place to leave our suitcases was all we wanted, and that's what we had :)
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Apple Hotel HongkongApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - GæsteværelseApple Hotel Hongkong - BadeværelseApple Hotel Hongkong - Hotellet indefraApple Hotel Hongkong - Hotellet indefraApple Hotel Hongkong - Hotellet indefraApple Hotel Hongkong - Hotellet indefraApple Hotel Hongkong - Hotellet indefraApple Hotel Hongkong - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08