Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Aquamarine Resort and Villa

17/38 Moo 6, Amphur Kathu, Kamala, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Aquamarine Resort and Villa Phuket - Swimmingpool Aquamarine Resort and Villa Phuket - Swimmingpool Aquamarine Resort and Villa Phuket - Swimmingpool Aquamarine Resort and Villa Phuket - Faciliteter Aquamarine Resort and Villa Phuket - Swimmingpool Aquamarine Resort and Villa Phuket - Swimmingpool Aquamarine Resort and Villa Phuket - Swimmingpool Aquamarine Resort and Villa Phuket - Udsigt Aquamarine Resort and Villa Phuket - Lobby Aquamarine Resort and Villa Phuket - Restaurant Aquamarine Resort and Villa Phuket - Lobby Aquamarine Resort and Villa Phuket - Lobby Aquamarine Resort and Villa Phuket - Lobby Aquamarine Resort and Villa Phuket - Restaurant Aquamarine Resort and Villa Phuket - Restaurant Aquamarine Resort and Villa Phuket - Faciliteter
Aquamarine Resort and Villa Phuket - Omgivelser Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort and Villa Phuket - Badeværelse Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort and Villa Phuket - Gæsteværelse
Område: Kamala Antal værelser: 202
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

fra 647
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
6,9
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (647)
Sorter efter:
Helen R. Familie med ældre børn Denmark, 5. april 2015
Slidt

Udsigten
5,7
Indberet denne anmeldelse
Jane V. Familie med ældre børn Denmark, 1. august 2013
Virkelig dejligt hotel

Personalet, beliggenhed og omgivelser
10
Super dejligt ophold på Aquamarine. Venligt personale. Stor varieret morgenbuffet. Nemt at komme til både Kamela og Patong med shuttelbus eller taxi/taktik. Helt klart et sted vi gerne vil bo igen
Indberet denne anmeldelse
Frank O. Familie med ældre børn Denmark, 25. januar 2013
Super hotel med venligt personale.

Udsigten er skøn, god gratis transport til kamala og patong
9
Dejligt hotel med flot beliggenhed. Super service og venligt personale. Kommer der gerne igen!
Indberet denne anmeldelse
Peter B. Par Denmark, 28. februar 2012
Flot hotel med fantastisk udsigt

Aquamarine er et meget stort hotel med en rigtig flot udsigt. Det med størrelsen oplever man primært til morgenmaden, så det er til at leve med. Hotellet har tre swimmingpools, men ikke direkte adgang til en strand. Det kompenseres der på, ved at der kører en shuttle bus til forskellige strande i døgndrift. Det betyder samtidig, at hotellets tre pools ikke bliver overrendt, så der er god plads til at nyde den fantastiske udsigt også plaskende fra poolen. Servicen er god og hotellet lever fuldt ud op til sine 4 stjerner
9,3
vi havde et rigtig dejligt ophold på aquamarine i slutningen af vores knap 3 ugers ophold i thailand. for os betød muligheden for at komme på stranden ikke så meget, da vi rejste uden børn og havde været rigeligt ved stranden inden. der var rigtig mange japanske og koreanske turistgrupper på aquamarine under vores ophold. det var også fint, at tage ned til den lokale by tæt på stranden, hvor der ikke var overfyldt med turister og sexturismen ikke var så tydelig. eneste lille minus var, at vi boede højt oppe med en fantastisk udsigt fra terassen (seaview), men det betød også en stejl vandring for at komme op til hotelværelset.
Indberet denne anmeldelse
Nina A. Gruppe Denmark, 21. december 2011
Smukt og fredfyldt Hotel med udsigt

Fantastiske værelser med æstetisk indretning.
7,7
hotellet ligger tilbagetrukket fra kamala beach, med udsigt over havet. vi nød at være lidt væk fra de mange turister omkring stranden og der gik en bus til og fra hver time. desværre var det ikke muligt at bade i vandet ved hotellet, men det blev kompenseret af hotellets swimming pools. der var servering både i restauranten og ved poolen. den inkluderede morgenmad var fantastisk og varieret. desværre var priserne på restauranten høje i forhold til priserne generelt.
Indberet denne anmeldelse
Mads C. Familie med små børn Denmark, 21. november 2011
Et hotel der var mere lækkert end på billederne!!

Lækre pools og fantastisk udsigt.
9,3
Fuldstændigt fantastisk sted, men man skal være stærk til bens for der er mange trapper og stejle stier.
Tip om Hoteldetaljer: Shufflebus til Kamala gør at afstanden ind til byen er underordnet!
Indberet denne anmeldelse
Jesper W. Familie med små børn Denmark, 19. februar 2010
Fantastisk udsigt

Fantastisk udsigt over Kamala strand. Dejlige store værelser Gode svømmingpools
8,7
Indberet denne anmeldelse
Min T. Par Myanmar, 13. august 2015
It's quiet and relaxing. Feel peace to stay.

Staff are very nice. It got 3 pools.
9
It is nice to stay there. Very relaxing.
Indberet denne anmeldelse
Matthew E. Par United Kingdom, 9. august 2015
Good Value for Money.

Pool. Views of the sea.
6
The rooms were clean and check in was a swift process. We got upgraded to a sea view room which was nice of them. Pleasant staff until checkout. We asked for late checkout which they denied saying they were "full"... Hard to believe during low season but ok, I accepted it. We received a call just as we were about to checkout at 12:03 (3 minutes after checkout time) to ask if we were ready to checkout..... I found this slightly annoying.... 30mins late then fair enough. Upon checkout I had to wait while they checked out room... Given there was no minibar and very limited toiletries to steal, I'm not sure why they did this. They had my credit card details in case for any damages etc. I didbt feel very nice to be treated in this way, and no other 4-5 star hotel does this (that I know of) The breakfast was average at best, but sufficed to fill the void. On the up side the views from the pool and room were very good. The pools were clean. Overall I feel they must have alot of guests steal towels and amenities. This was made apparent when we had to sign for our pool towels and sign again when we returned these..... Just not great customer relations. To conclude its a nice hotel in a quiet area of Phuket. Good value for money and you get what you pay for. Id say it was 3*, not 4
Indberet denne anmeldelse
Michael P. Par United States of America, 4. juli 2015
A mixed bag resort

Comfortable room, quiet, view from balcony
7,3
A very nice resort but need to improve to deserve a 4 stars. Staffs were excellent, room are nicely clean and quiet. The daily breakfast buffet is a joke. I only ate for 1 morning, food needs to be fresh, presentation and appealing to eat. The beach is pretty much in-accessible to swim due to seaweeds, rocks. I stayed in Villa 5 for 3 nights and it a pain to walk up and down the hill everyday. Need more golf carts for this. After 8pm, this resort is a ghost town, only a pool bar open with 2-4 guests...need more in resort entertainment. i would give a 3 stars
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Aquamarine Resort and Villa PhuketAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - UdsigtAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - OmgivelserAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - BadeværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - BadeværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - ButikkerAquamarine Resort and Villa Phuket - ButikkerAquamarine Resort and Villa Phuket - ButikkerAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - MøderumAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - Rekreative FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - Rekreative FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - Plantegninger

Kundeanmeldelser - Aquamarine Resort and Villa, Phuket

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B04