Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Aquamarine Resort and Villa

17/38 Moo 6, Amphur Kathu, Kamala, Phuket, Thailand

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,6

baseret på 666 anmeldelser

7 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
6,9
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (666)
Sortér efter:
Helen R. Familie med ældre børn Denmark, 5. april 2015
Slidt

Udsigten
5,7
Indberet denne anmeldelse
Jane V. Familie med ældre børn Denmark, 1. august 2013
Virkelig dejligt hotel

Personalet, beliggenhed og omgivelser
10
Super dejligt ophold på Aquamarine. Venligt personale. Stor varieret morgenbuffet. Nemt at komme til både Kamela og Patong med shuttelbus eller taxi/taktik. Helt klart et sted vi gerne vil bo igen
Indberet denne anmeldelse
Frank O. Familie med ældre børn Denmark, 25. januar 2013
Super hotel med venligt personale.

Udsigten er skøn, god gratis transport til kamala og patong
9
Dejligt hotel med flot beliggenhed. Super service og venligt personale. Kommer der gerne igen!
Indberet denne anmeldelse
Peter B. Par Denmark, 28. februar 2012
Flot hotel med fantastisk udsigt

Aquamarine er et meget stort hotel med en rigtig flot udsigt. Det med størrelsen oplever man primært til morgenmaden, så det er til at leve med. Hotellet har tre swimmingpools, men ikke direkte adgang til en strand. Det kompenseres der på, ved at der kører en shuttle bus til forskellige strande i døgndrift. Det betyder samtidig, at hotellets tre pools ikke bliver overrendt, så der er god plads til at nyde den fantastiske udsigt også plaskende fra poolen. Servicen er god og hotellet lever fuldt ud op til sine 4 stjerner
9,3
vi havde et rigtig dejligt ophold på aquamarine i slutningen af vores knap 3 ugers ophold i thailand. for os betød muligheden for at komme på stranden ikke så meget, da vi rejste uden børn og havde været rigeligt ved stranden inden. der var rigtig mange japanske og koreanske turistgrupper på aquamarine under vores ophold. det var også fint, at tage ned til den lokale by tæt på stranden, hvor der ikke var overfyldt med turister og sexturismen ikke var så tydelig. eneste lille minus var, at vi boede højt oppe med en fantastisk udsigt fra terassen (seaview), men det betød også en stejl vandring for at komme op til hotelværelset.
Indberet denne anmeldelse
Nina A. Gruppe Denmark, 21. december 2011
Smukt og fredfyldt Hotel med udsigt

Fantastiske værelser med æstetisk indretning.
7,7
hotellet ligger tilbagetrukket fra kamala beach, med udsigt over havet. vi nød at være lidt væk fra de mange turister omkring stranden og der gik en bus til og fra hver time. desværre var det ikke muligt at bade i vandet ved hotellet, men det blev kompenseret af hotellets swimming pools. der var servering både i restauranten og ved poolen. den inkluderede morgenmad var fantastisk og varieret. desværre var priserne på restauranten høje i forhold til priserne generelt.
Indberet denne anmeldelse
Mads C. Familie med små børn Denmark, 21. november 2011
Et hotel der var mere lækkert end på billederne!!

Lækre pools og fantastisk udsigt.
9,3
Fuldstændigt fantastisk sted, men man skal være stærk til bens for der er mange trapper og stejle stier.
Tip om Hoteldetaljer: Shufflebus til Kamala gør at afstanden ind til byen er underordnet!
Indberet denne anmeldelse
Jesper W. Familie med små børn Denmark, 19. februar 2010
Fantastisk udsigt

Fantastisk udsigt over Kamala strand. Dejlige store værelser Gode svømmingpools
8,7
Indberet denne anmeldelse
Teemu M. Par Finland, 24. januar 2016
Nice view but that's it

Beautiful view to sea from villa. Very nice and cozy room
5,7
Service was nowhere near 4-star. Food in restaurant was worst I've experienced in Thailand. 1,5km from nearest shop any kind. Hilly venue was fine for us but with small kids or for elders might not be the best pick. Very pricy for what you get. Room did look nice but AC-unit was running it's last breath. Bath looks great but cannot make it hot and it's not comfortable to stay in. Hotel has a lot of promise but falls short in so many areas that it feels like there's no one in charge.
Indberet denne anmeldelse
Doug B. Par United States of America, 30. december 2015
Overpriced, Poor Staff, and Overall Not Worth It

Clean hotel, cool canopy bed, and great shower.
3,3
Got there at 1 and after 30 minute check in, couldn't go to room. Went to restaurant and sat there for 30 minutes, no one came to take our order despite us trying to get their attention, so walked out and down the street to the White Orchid (which is great local restaurant). Food from pool bar took 50 minutes (with relatively empty pool), and hot water was gone by 9pm when we turned on our shower and jacuzzi (which we paid for when we got the seaside jacuzzi villa). We literally never write bad reviews, but this needs to be said before you waste your time here - simply go somewhere else and have a great time on your trip. That's what we did the very next day.
Indberet denne anmeldelse
Doron D. Familie med ældre børn United States of America, 27. december 2015
rooms and not nice at all and need to be cleaned

i give it one star
10
it take us 2 hours to find a room that dont smell bad and then we had to deal with the roches and the dirty rooms never again
Indberet denne anmeldelse
1 - 7 af 7 anmeldelser
Aquamarine Resort and Villa PhuketAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort and Villa Phuket - UdsigtAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - OmgivelserAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - BadeværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - BadeværelseAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - ButikkerAquamarine Resort and Villa Phuket - ButikkerAquamarine Resort and Villa Phuket - ButikkerAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - MøderumAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - Rekreative FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - Rekreative FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort and Villa Phuket - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07