eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Aquamarine Resort & Villa

17/38 Moo 6, Amphur Kathu, Kamala, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Aquamarine Resort & Villa Phuket - Hotellet indefra Aquamarine Resort & Villa Phuket - Rekreative Faciliteter Aquamarine Resort & Villa Phuket - Rekreative Faciliteter Aquamarine Resort & Villa Phuket - Swimmingpool Aquamarine Resort & Villa Phuket - Swimmingpool Aquamarine Resort & Villa Phuket - Badeværelse Aquamarine Resort & Villa Phuket - Lobby Aquamarine Resort & Villa Phuket - Spa Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort & Villa Phuket - Reception Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort & Villa Phuket - Faciliteter Aquamarine Resort & Villa Phuket - Butikker Aquamarine Resort & Villa Phuket - Badeværelse Aquamarine Resort & Villa Phuket - Faciliteter Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gæsteværelse
Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort & Villa Phuket - Spa Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort & Villa Phuket - Faciliteter Aquamarine Resort & Villa Phuket - Faciliteter Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort & Villa Phuket - Kaffebar/Café Aquamarine Resort & Villa Phuket - Gæsteværelse Aquamarine Resort & Villa Phuket - Restaurant Aquamarine Resort & Villa Phuket - Udsigt Aquamarine Resort & Villa Phuket - Møderum Aquamarine Resort & Villa Phuket - Lobby
Område: Kamala Antal værelser: 202
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

7,7

baseret på 621 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
6,9
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (621)
Sorter efter:
Jane V. Familie med ældre børn Denmark, 1. august 2013
Virkelig dejligt hotel

Personalet, beliggenhed og omgivelser
10
Super dejligt ophold på Aquamarine. Venligt personale. Stor varieret morgenbuffet. Nemt at komme til både Kamela og Patong med shuttelbus eller taxi/taktik. Helt klart et sted vi gerne vil bo igen
Frank O. Familie med ældre børn Denmark, 25. januar 2013
Super hotel med venligt personale.

Udsigten er skøn, god gratis transport til kamala og patong
9
Dejligt hotel med flot beliggenhed. Super service og venligt personale. Kommer der gerne igen!
Peter B. Par Denmark, 28. februar 2012
Flot hotel med fantastisk udsigt

Aquamarine er et meget stort hotel med en rigtig flot udsigt. Det med størrelsen oplever man primært til morgenmaden, så det er til at leve med. Hotellet har tre swimmingpools, men ikke direkte adgang til en strand. Det kompenseres der på, ved at der kører en shuttle bus til forskellige strande i døgndrift. Det betyder samtidig, at hotellets tre pools ikke bliver overrendt, så der er god plads til at nyde den fantastiske udsigt også plaskende fra poolen. Servicen er god og hotellet lever fuldt ud op til sine 4 stjerner
9,3
vi havde et rigtig dejligt ophold på aquamarine i slutningen af vores knap 3 ugers ophold i thailand. for os betød muligheden for at komme på stranden ikke så meget, da vi rejste uden børn og havde været rigeligt ved stranden inden. der var rigtig mange japanske og koreanske turistgrupper på aquamarine under vores ophold. det var også fint, at tage ned til den lokale by tæt på stranden, hvor der ikke var overfyldt med turister og sexturismen ikke var så tydelig. eneste lille minus var, at vi boede højt oppe med en fantastisk udsigt fra terassen (seaview), men det betød også en stejl vandring for at komme op til hotelværelset.
Nina A. Gruppe Denmark, 21. december 2011
Smukt og fredfyldt Hotel med udsigt

Fantastiske værelser med æstetisk indretning.
7,7
hotellet ligger tilbagetrukket fra kamala beach, med udsigt over havet. vi nød at være lidt væk fra de mange turister omkring stranden og der gik en bus til og fra hver time. desværre var det ikke muligt at bade i vandet ved hotellet, men det blev kompenseret af hotellets swimming pools. der var servering både i restauranten og ved poolen. den inkluderede morgenmad var fantastisk og varieret. desværre var priserne på restauranten høje i forhold til priserne generelt.
Mads C. Familie med små børn Denmark, 21. november 2011
Et hotel der var mere lækkert end på billederne!!

Lækre pools og fantastisk udsigt.
9,3
Fuldstændigt fantastisk sted, men man skal være stærk til bens for der er mange trapper og stejle stier.
Tip om Hoteldetaljer: Shufflebus til Kamala gør at afstanden ind til byen er underordnet!
Jesper W. Familie med små børn Denmark, 19. februar 2010
Fantastisk udsigt

Fantastisk udsigt over Kamala strand. Dejlige store værelser Gode svømmingpools
8,7
Dylan W. Par Australia, 18. februar 2015
great place but very ordinary staff

view, breakfast and room
7,7
Spent our last two night at this resort expecting to finish in luxury. The room, view and pool were spectacular, but the staff were unnessesarily impolite at the restaurant, which was very overpriced for the same or less quality than that you can get on the street. This made for an awkward stay. The wifi was frustratingly dodgy and the AC was set to one temp only. A very cold one.
Scott K. Familie med ældre børn United States of America, 2. januar 2015
Beautiful view and location major deficiencies

Breakfast menu was very good. Beautiful view.
7
Major deficiencies for the sophicated traveler: intermittent wifi controlled by management. I was not able to work for more than 20 min at a time after several tries. Taxi controlled by hotel bellman without a meter option. Unless you have a scooter you have to use what is available. Mattresses are very hard and the setting makes it less comfortable around the room unless you choose to lay down while there. Enjoyed the location but since I have to work whereever I am a major inconvenience with access to Internet. Unacceptable for the price of this room.
Travis P. Rejsende alene Australia, 2. januar 2015
Wasn't for me

View, clean, best if you just want to stay at hotel
7
This hotel was a great place to stay yet I feel only if you want to stay at the hotel, if you want to branch out and see other places you can get a shuttle which is always full so I always had to get a taxi, 500 baht a taxi isn't so bad but everyday there an back adds up, if you want something closer I would recommend a 4 star in patong. This hotel also only has about 10 lounge chairs at the pool so it's get in early or miss out on a lounge chair at the pool. View is great, food is good, relaxing place if you just want to stay at the hotel. I'd rate this hotel higher if location was even remotely ok but it's not. It's quite far out.
Masahiro S. Forretningsrejsende Malaysia, 1. januar 2015
Aquamarine Resort & Villa

FOOD, ROOM AND KING SIZE BED, DAY TIME VIEW FROM ROOM
8
When I enter the room with my wife, I found crane towel on the king size bed.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Aquamarine Resort & Villa PhuketAquamarine Resort & Villa Phuket - Hotellet indefraAquamarine Resort & Villa Phuket - Rekreative FaciliteterAquamarine Resort & Villa Phuket - Rekreative FaciliteterAquamarine Resort & Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort & Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort & Villa Phuket - BadeværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort & Villa Phuket - SpaAquamarine Resort & Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - ReceptionAquamarine Resort & Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort & Villa Phuket - ButikkerAquamarine Resort & Villa Phuket - BadeværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort & Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - SpaAquamarine Resort & Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort & Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - Kaffebar/CaféAquamarine Resort & Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort & Villa Phuket - UdsigtAquamarine Resort & Villa Phuket - MøderumAquamarine Resort & Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort & Villa Phuket - MøderumAquamarine Resort & Villa Phuket - UdsigtAquamarine Resort & Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - Hotellet udefraAquamarine Resort & Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort & Villa Phuket - BadeværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - UdsigtAquamarine Resort & Villa Phuket - UdsigtAquamarine Resort & Villa Phuket - SpaAquamarine Resort & Villa Phuket - GæsteværelseAquamarine Resort & Villa Phuket - SpaAquamarine Resort & Villa Phuket - SwimmingpoolAquamarine Resort & Villa Phuket - SpaAquamarine Resort & Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort & Villa Phuket - LobbyAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort & Villa Phuket - FaciliteterAquamarine Resort & Villa Phuket - Udsigt


AS-AGWEB-3C02