Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam 70000

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 1010 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (1010)
Sortér efter:
Torben J. Familie med små børn Denmark, 21. februar 2010
Asia Palace Hanoi 2

Hotellet ligger centralt i den gamle bydel
6,3
Vi havde et dejligt stort værelse med 2 store komfortable dobbeltsenge. der var et stort TV og god gratis internetforbindelse. Hotellet var meget lille og der var desværre ingen vinduer på vores værelse. Der var heller ikke vinduer i restauranten. Efter et par dage trængte vi så meget til vinduer at vi flyttede hotel. Det var ærgerligt for standarden på værelset var ellers god. Morgenbuffeten var ret kedelig. Vi savnede noget frugt.
Tip om Hoteldetaljer: Spørg efter et værelse med vinduer
Indberet denne anmeldelse
Dinglasan O. Gruppe Philippines, 18. april 2016
Great Stay
6,3
Thanks to Ms. Yen for assistance for our City and Halong Bay Tour. We had a fantastic stay and time in Hanoi and Halong Bay. Overall a great stay!
Indberet denne anmeldelse
Doungkamon P. Par Thailand, 18. april 2016
Great choice !
6,7
Great location and money. Staff is helpful and nice.
Indberet denne anmeldelse
Weijie L. Gruppe Singapore, 26. marts 2016
Good hotel

Location is good, room is cheap and room is clean
7,3
Overall stay is good. Hotel is in good location. It is near to the lake and old quater area. Room is quite spacious. However the room look slightly old. Also the air con is not working. Outside room is cooler then inside. I will consider choosing the hotel if I visit Hanoi again.
Indberet denne anmeldelse
Kim F. Rejsende alene Thailand, 23. marts 2016
Friendliest Staff Ever
6,7
The hotel was clean, the breakfast was good , the location was great and it was the friendliest, most helpful staff I have ever met. A joy to stay here.
Indberet denne anmeldelse
Kin S. Par Singapore, 21. marts 2016
Good Standard Hotel

Location, friendly staff, comfortable bed.
8,7
Fantastic. Still a comfortable, safe hotel to stay over the past few years that we have been in and out of Hanoi. Great location as well and seeing the surrounding changed with many cafes / restaurants opened around the area. Management of the hotel have changed over the years and still their service is very good. Great!
Indberet denne anmeldelse
Benita S. Familie med ældre børn Canada, 21. marts 2016
The staff made this hotel wonderful
6,7
We had a great stay in this hotel. The staff went above and beyond to make us feel comfortable . The location is great and the room was very spacious. The nstaff were the friendliest people we had met and were extremely accommodating to us. We highly recommend this hotel. Thanks for everything!
Indberet denne anmeldelse
Hai Y. Forretningsrejsende China, 19. marts 2016
a good one
5,7
it a good hotel, the staff are good here, and in the old town of the hanoi, very easy to drink coffee and find the local food, anyway, its a nice hotel
Indberet denne anmeldelse
Hoi T. Forretningsrejsende Malaysia, 18. marts 2016
Good Location

Good Service, Nearby Attraction, Attentive Staffs
6,7
Indberet denne anmeldelse
Tan E. Par Malaysia, 13. marts 2016
Great location
4,3
Nearby shoe's shopping area
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BuffetAquarius Legend Hotel Hanoi - RestaurantAquarius Legend Hotel Hanoi - RestaurantAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - RestaurantAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - BadeværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B03