eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Hanoi Value Hotel
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Buffet Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restaurant Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restaurant Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restaurant Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefra Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Badeværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefra Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefra Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefra Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefra Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefra Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefra Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefra Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefra Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefra Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Område: Old Quarter Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 874 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (874)
Sorter efter:
Torben J. Familie med små børn Denmark, 21. februar 2010
Asia Palace Hanoi 2

Hotellet ligger centralt i den gamle bydel
6,3
Vi havde et dejligt stort værelse med 2 store komfortable dobbeltsenge. der var et stort TV og god gratis internetforbindelse. Hotellet var meget lille og der var desværre ingen vinduer på vores værelse. Der var heller ikke vinduer i restauranten. Efter et par dage trængte vi så meget til vinduer at vi flyttede hotel. Det var ærgerligt for standarden på værelset var ellers god. Morgenbuffeten var ret kedelig. Vi savnede noget frugt.
Tip om Hoteldetaljer: Spørg efter et værelse med vinduer
Imam S. Familie med små børn Indonesia, 28. april 2015
The Hotel near with Hoa Kim lake & Ngoc Son Temple

This hotel in area Old Quatter, Near with Hoa Kim lake & Ngoc Son Temple, Around Hotel many cafe, restaurant & store.
10
Next Time I Will stay again
Woo M. Familie med ældre børn Singapore, 14. april 2015
friendly staff, clean, enjoyable stay

easy access to shops and restaurants
10
I and my family feeling great with happiness to stay at this hotel. If got a chance to come back to Hanoi, l will stay here again.
Ong W. Gruppe Singapore, 11. april 2015
Excellent

Everything
10
The family room is clean and spacious. Breakfast is reasonable for US$3. The staff never failed to greet us with a smile and Mr Tom was specially helpful in providing info/advice.
Christian B. Par France, 7. april 2015
Nice and pleasant hotel

Cheap and excellent value for the money
9
Seberi S. Par Malaysia, 7. april 2015
Value for money

Location, Clean, Friendly Staff
8,7
Great location easy to walk around. Close to Halal muslim food, Little India Restaurant, before was Nisa Restaurant. Also good service for Airport PickUp .
Irene T. Familie med små børn Singapore, 4. april 2015
Great service great value

Staffs are helpful and initiative. Room spacious and clean. Location are good for shopping and food hunt
9,7
Excellent and I will go back again in the future
Melvyn L. Par United States of America, 1. april 2015
The Aquarius Legend Hotel

1) Friendly and helpful staff, 2) convenient location, 3) travel services
9
Our stay was very enjoyable.
Panrawee N. Gruppe Thailand, 22. marts 2015
Panrawee

Best hotel in Hanoi
10
I stayed there for 3 night with my friends the hotel great location near of street food and shopping central you can wallk to the City view, Ho Hoan Kiem and St. Joseph just 5-10 minute
Rolando L. Gruppe Canada, 21. marts 2015
One of the best ever!

Location, Service and Cleanliness
10
I cannot stress enough how wonderful the staff of this hotel were! The most hospitable I have stayed anywhere. I am beyond happy and pleased to stay at this hotel. I would highly recommend this to anyone wishing to stay in Hanoi. It's probably Hanoi's best kept secret!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BuffetAquarius Legend Hotel Hanoi - RestaurantAquarius Legend Hotel Hanoi - RestaurantAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - RestaurantAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - BadeværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefraAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - GæsteværelseAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3A06