Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Sanur, Bali, Indonesien (Se kort)

Book nu!

Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Swimmingpool Ari Putri Hotel Bali - Kaffebar/Café Ari Putri Hotel Bali - Restaurant Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Swimmingpool Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Altan/Terrasse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Spa
Ari Putri Hotel Bali - Spa Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Restaurant Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Spa Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra
Område: Sanur Antal værelser: 52

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

fra 278
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
7,9
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (278)
Sorter efter:
Tina V. Par Denmark, 1. september 2013
Afslappende og behagelig

Poolområdet, haven, designet
9,3
Dejligt. Benyttede mest poolområdet, hvilket var lækkert. Strandene i Sanur er ikke særlig tiltalende, så der er brug for et hotel med pool
Indberet denne anmeldelse
Christian L. Par Denmark, 28. juli 2013
Fint hotel i sanur

Lækkert værelse, mad, roligt område
7,7
Jeg var ganske tilfreds med dette hotel. Værelses var fedt og godt udstyret. Der manglede bestemt ikke nået. Byen i sanur synes dog at være meget stille dog udstyret med gode restauranter. Intet at klage over på dette hotel. God værdi for pengene.
Indberet denne anmeldelse
Sos D. Par Denmark, 7. juli 2013
Rigtig dejligt hotel

Roligt, rent og centralt beliggende
8,3
Vi havde 7 dejlige nætter på dette hotel, det ligger i et roligt område tæt ved restauranter. Store, pæne, rene værelser og dejlig svimmingpool, vil klar anbefale dette hotel til andre..
Indberet denne anmeldelse
Glenna-Faye D. Rejsende alene Australia, 21. juli 2015
Good value for money

The pool was a very good size and here was another pool at the back. Good service when I arrived there at midnight. The breakfast was great and tasty.
8,7
Nice place to stay for the price. Only annoying thing was having to go down stairs and go up another flight of stairs to get to the dining area. Pool bar was not in use. Room was comfortable and very clean.
Indberet denne anmeldelse
Malcolm F. Rejsende alene Australia, 20. juli 2015
Nice quiet hotel near the beach.

Location near the beach, just a short walk through the Puri Satrian to get to the beach. Pool area is nice and quiet. Plenty of restaurants on the street outside.
8,3
I enjoyed my stay at the Ari Putri. I spent a lot of time relaxing around the pool area and going for long walks along the beach front. I had a standard room & it was clean and perfectly adequate for my purposes. WiFi was good through the hotel.
Indberet denne anmeldelse
Robert M. Forretningsrejsende Australia, 27. juni 2015
A good value place to stay in Samur

Good staff; comfortable room; good access
7,3
Indberet denne anmeldelse
Richard H. Par Australia, 21. juni 2015
Five night hassle free

Cleanliness Staff Performance Value for Money
9
Clean,Quiet,Friendly. Hassle free, Great restaurants with in walking distance from hotel. One street back from the beach
Indberet denne anmeldelse
Ursula M. Rejsende alene United Kingdom, 10. juni 2015
Good value and traditional Balinese hotel

Pretty gardens and authentic Balinese ambience. Polite, friendly and helpful staff. Excellent value for a budget trip, even the bar prices beat local bars and restaurants!!
8
The hotel was lovely and it suited me perfectly for a budget mini-break. The standard rooms are in desperate need of some light cosmetic maintenance, particularly in the bathrooms. Just bear in mind that you get what you pay for...if you want five star then go and pay for it...it will cost you five times the price!!!
Indberet denne anmeldelse
Michael M. Par Australia, 7. juni 2015
Best value for money in sanur

Cleanliness, staff and quiet
10
Been to Bali 5 times and first time time to sanur Ari putri was reccomended by family and friends. We will be staying there again!
Indberet denne anmeldelse
Dana M. Par Australia, 1. juni 2015
Value for Money

Location and 2 pools and ambiance
8,3
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Ari Putri Hotel BaliAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - SwimmingpoolAri Putri Hotel Bali - Kaffebar/CaféAri Putri Hotel Bali - RestaurantAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - SwimmingpoolAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - Altan/TerrasseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - RestaurantAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - BadeværelseAri Putri Hotel Bali - Altan/TerrasseAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - FitnessrumAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - SwimmingpoolAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B04