eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Sanur, Bali, Indonesien (Se kort)

Book nu!

Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Swimmingpool Ari Putri Hotel Bali - Kaffebar/Café Ari Putri Hotel Bali - Restaurant Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Swimmingpool Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Altan/Terrasse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Spa
Ari Putri Hotel Bali - Spa Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Restaurant Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Spa Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra
Område: Sanur Antal værelser: 52

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 208 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
7,9
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (208)
Sorter efter:
Tina V. Par Denmark, 1. september 2013
Afslappende og behagelig

Poolområdet, haven, designet
9,3
Dejligt. Benyttede mest poolområdet, hvilket var lækkert. Strandene i Sanur er ikke særlig tiltalende, så der er brug for et hotel med pool
Christian L. Par Denmark, 28. juli 2013
Fint hotel i sanur

Lækkert værelse, mad, roligt område
7,7
Jeg var ganske tilfreds med dette hotel. Værelses var fedt og godt udstyret. Der manglede bestemt ikke nået. Byen i sanur synes dog at være meget stille dog udstyret med gode restauranter. Intet at klage over på dette hotel. God værdi for pengene.
Sos D. Par Denmark, 7. juli 2013
Rigtig dejligt hotel

Roligt, rent og centralt beliggende
8,3
Vi havde 7 dejlige nætter på dette hotel, det ligger i et roligt område tæt ved restauranter. Store, pæne, rene værelser og dejlig svimmingpool, vil klar anbefale dette hotel til andre..
Manuel C. Familie med små børn Australia, 10. oktober 2014
Modern room with pool view

Proximity of ground floor room to pool, freindly staff and location
8,3
Fantastic
Manuel C. Familie med små børn Australia, 9. oktober 2014
Tired room, spend the extra and go a deluxe room

Freindly staff, location and pool
7
Late check in for overnight stay. Staff were great and breakfast was good. Would definitely recommended if you are heading to Nusa Lembongan the next day however, pay the little extra for a deluxe room if you have small children as standard rooms are getting tired.
Robert L. Familie med små børn Australia, 8. oktober 2014
Relaxing place

Location, Price, Calm
7
It was nice and relaxing but close to some action if that is what you wanted. We liked it because we could just hang around the pool and gardens and relax before heading back to work
Ian H. Familie med ældre børn Australia, 4. oktober 2014
Accomadation at Ari Putri

Price, Staff and breakfast
8,7
Great. Enjoyed my time there. Friendly and helpful staff.
Guang C. Par China, 3. oktober 2014
Good choice for the money

Pool, garden and staff
9,3
Very nice and quite
Christina K. Par Denmark, 1. oktober 2014
Stay in Sanur

Nice hotel pool and surroundings, very delicious breakfast buffet, clean rooms
10
we really enjoyed our stay here, and I will definitely stay here again if I ever come back to Sanur. The staf spoke english and was very helpful. The breakfast was really nice and served on the top floor. The wi fi is fine and the rooms are nice. Clean swimming pool and shower.
Justin F. Par Australia, 1. oktober 2014
Great hotel next to the big resorts

Room service, parking, cost
8,3
We had a fantastic stay in the spacious deluxe room for three nights and will stay at this hotel again. The food is amazing at a great price too that was a real bonus.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Ari Putri Hotel BaliAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - SwimmingpoolAri Putri Hotel Bali - Kaffebar/CaféAri Putri Hotel Bali - RestaurantAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - SwimmingpoolAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - Altan/TerrasseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - RestaurantAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - BadeværelseAri Putri Hotel Bali - Altan/TerrasseAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - FitnessrumAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - SwimmingpoolAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A02