Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Sanur, Bali, Indonesien (Se kort)

Book nu!

Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Swimmingpool Ari Putri Hotel Bali - Kaffebar/Café Ari Putri Hotel Bali - Restaurant Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Swimmingpool Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Hotellet udefra Ari Putri Hotel Bali - Altan/Terrasse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Spa
Ari Putri Hotel Bali - Spa Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Restaurant Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Gæsteværelse Ari Putri Hotel Bali - Spa Ari Putri Hotel Bali - Hotellet indefra
Område: Sanur Antal værelser: 52

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

fra 285
anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,0
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (285)
Sorter efter:
Tina V. Par Denmark, 1. september 2013
Afslappende og behagelig

Poolområdet, haven, designet
9,3
Dejligt. Benyttede mest poolområdet, hvilket var lækkert. Strandene i Sanur er ikke særlig tiltalende, så der er brug for et hotel med pool
Indberet denne anmeldelse
Christian L. Par Denmark, 28. juli 2013
Fint hotel i sanur

Lækkert værelse, mad, roligt område
7,7
Jeg var ganske tilfreds med dette hotel. Værelses var fedt og godt udstyret. Der manglede bestemt ikke nået. Byen i sanur synes dog at være meget stille dog udstyret med gode restauranter. Intet at klage over på dette hotel. God værdi for pengene.
Indberet denne anmeldelse
Sos D. Par Denmark, 7. juli 2013
Rigtig dejligt hotel

Roligt, rent og centralt beliggende
8,3
Vi havde 7 dejlige nætter på dette hotel, det ligger i et roligt område tæt ved restauranter. Store, pæne, rene værelser og dejlig svimmingpool, vil klar anbefale dette hotel til andre..
Indberet denne anmeldelse
Cynthia M. Par Australia, 23. august 2015
overnight stay

location, room size and breakfast
8
My husband and I enjoyed our stay at the Air Putri Hotel. We were only there one night and spent most of our time out and about in Sanur. The room was comfortable, the staff were friendly, overall good value for money.
Indberet denne anmeldelse
Helen H. Rejsende alene Australia, 22. august 2015
Great small hotel

The Ari Putri is centrally located at the quiet end of Sanur. It was close to the beach and restaurants. It was quiet and the staff were very helpful. The food at the hotel was good.
8
This is a little gem of a hotel. It was so well located and central to everything. The rooms were spotlessly clean and the staff were very friendly. The breakfast is a bit basic but was more than enough. I took my own kettle so I could make a cup of tea when I wanted to. I thought it was good value for money and would stay here again.
Indberet denne anmeldelse
Charlotte J. Par France, 19. august 2015
Good place

Swimming pool, breakfast, location
9
Very nice
Indberet denne anmeldelse
Grant H. Par Australia, 19. august 2015
great hotel friendly comfortable

location comfortable nice pools
9
Really enjoyed our stay and would return
Indberet denne anmeldelse
Wang Y. Gruppe China, 30. juli 2015
Good Location

good Location, Friendly Staff, Room condition
7,3
Indberet denne anmeldelse
Glenna-Faye D. Rejsende alene Australia, 21. juli 2015
Good value for money

The pool was a very good size and here was another pool at the back. Good service when I arrived there at midnight. The breakfast was great and tasty.
8,7
Nice place to stay for the price. Only annoying thing was having to go down stairs and go up another flight of stairs to get to the dining area. Pool bar was not in use. Room was comfortable and very clean.
Indberet denne anmeldelse
Malcolm F. Rejsende alene Australia, 20. juli 2015
Nice quiet hotel near the beach.

Location near the beach, just a short walk through the Puri Satrian to get to the beach. Pool area is nice and quiet. Plenty of restaurants on the street outside.
8,3
I enjoyed my stay at the Ari Putri. I spent a lot of time relaxing around the pool area and going for long walks along the beach front. I had a standard room & it was clean and perfectly adequate for my purposes. WiFi was good through the hotel.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Ari Putri Hotel BaliAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - SwimmingpoolAri Putri Hotel Bali - Kaffebar/CaféAri Putri Hotel Bali - RestaurantAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - SwimmingpoolAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - Altan/TerrasseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - RestaurantAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - BadeværelseAri Putri Hotel Bali - Altan/TerrasseAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - GæsteværelseAri Putri Hotel Bali - FitnessrumAri Putri Hotel Bali - Hotellet indefraAri Putri Hotel Bali - SwimmingpoolAri Putri Hotel Bali - Hotellet udefraAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07