eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93100 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Somerset Gateway Kuching Serviced Residence
Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Lobby Ariva Gateway Kuching - Swimmingpool Ariva Gateway Kuching - Kaffebar/Café Ariva Gateway Kuching - Hotellet udefra Ariva Gateway Kuching - Hotellet udefra
Område: Kuching Centrum Antal værelser: 70
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 840 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,1
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
5,6
Alle anmeldelser (840)
Sorter efter:
Janni S. Familie med små børn Denmark, 6. juli 2014
Behageligt lejlighedshotel, egnet til familieferie

Hotellet lå godt. I nabobygningen fandt man byens bedste spisested. Personalet var utroligt hjælpsomt.
8
Vores ophold var helt uden problemer. Personalet var utroligt hjælpsomme ved selv de mindste spørgsmål. Vi kan anbefale spisestedet Top Spot i nabobygningen. Poolen på taget var rigtig dejlig, og også ungerne var velkomne - alt i alt en rigtig god oplevelse.
Eike S. Gruppe Denmark, 31. marts 2012
God placering og svømmepool på toppen

God placering
8
Hotellet ligger centralt og har en lille svømmepool på toppen, men en fantastisk udsigt over byen. Hotellet tilbyder bagage-opbevaring, hvis du har ture med overnatning til f.eks. Bako.
Philip L. Familie med små børn Australia, 11. april 2015
Location was excellent but std was not up to scrat

Location, location and topspot
7
Good location, swimming pool is fine but breakfast and wifi was substd, only work occasionally . The lift didn't work for half a day.
Chun W. Forretningsrejsende Singapore, 9. april 2015
Should be a 3 star serviced apartment

Location, Staff friendliness and ....
6,3
I thought a 4 Star Service apartment should be nice and good but it is otherwise. The room is big with big bed but as i sit on the chair after bathing, i feel itchy on my leg. The wifi is horrible. The signal is only strong at the lift lobby. I have to use the wifi at the lobby. Luckily, i can sit at the cafe and use my lappy.
David C. Par Australia, 7. april 2015
great location, poor breakfast

location, spacious room, pool
7,7
Kuching is a great city and Ariva gateway is central to most things. breakfasts were very limited and hot food was not kept warm. The hotel pool area was delightful
Mohd N. Gruppe Malaysia, 23. marts 2015
superb..

feel like home..
9,3
Very comfortable..
Norhisham A. Familie med små børn Malaysia, 23. marts 2015
Great Location & value.

The room was clean and comfortable. It is a great location, as it is not in a very touristy part of the city but you can walk to most all the major sites. It is also very close to the train station.
9,7
Hairulliza J. Familie med små børn Malaysia, 17. marts 2015
Good location and staff

Location,staff,room facilities
8,3
Very comfortable,nice view but lack of parking
Allen T. Familie med ældre børn Malaysia, 3. marts 2015
comfort trip

location, room is big, value
7,3
overall is good. would be better if 2 room keys is provided
Mariko R. Par Estonia, 28. februar 2015
good location and view

good location and view
6,3
The room was clean, view was nice, though I expected more from 4star hotel. Air condition was a bit noisy. The wifi did not work properly. Breakfast - dont expect much.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - LobbyAriva Gateway Kuching - SwimmingpoolAriva Gateway Kuching - Kaffebar/CaféAriva Gateway Kuching - Hotellet udefraAriva Gateway Kuching - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B03