eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93100 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Somerset Gateway Kuching Serviced Residence
Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Lobby Ariva Gateway Kuching - Swimmingpool Ariva Gateway Kuching - Kaffebar/Café Ariva Gateway Kuching - Hotellet udefra Ariva Gateway Kuching - Hotellet udefra
Område: Kuching Centrum Antal værelser: 70
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 801 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,1
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
5,5
Alle anmeldelser (801)
Sorter efter:
Janni S. Familie med små børn Denmark, 6. juli 2014
Behageligt lejlighedshotel, egnet til familieferie

Hotellet lå godt. I nabobygningen fandt man byens bedste spisested. Personalet var utroligt hjælpsomt.
8
Vores ophold var helt uden problemer. Personalet var utroligt hjælpsomme ved selv de mindste spørgsmål. Vi kan anbefale spisestedet Top Spot i nabobygningen. Poolen på taget var rigtig dejlig, og også ungerne var velkomne - alt i alt en rigtig god oplevelse.
Eike S. Gruppe Denmark, 31. marts 2012
God placering og svømmepool på toppen

God placering
8
Hotellet ligger centralt og har en lille svømmepool på toppen, men en fantastisk udsigt over byen. Hotellet tilbyder bagage-opbevaring, hvis du har ture med overnatning til f.eks. Bako.
Lim G. Familie med små børn Malaysia, 12. december 2014
Best location

We like the location as it is city center and surrounded by restaurant and nice tourist spot.
7
The room is clean, equipped with kitchen ware and washing machine. AV system is nice with stereo player as well. Really like the roof top pool which can see whole Kuching city view.
Kie S. Familie med små børn Brunei Darussalam, 11. december 2014
stay review

Non
5,3
This hotel only for traveller without car. Office respond bad on email. No parking for car(Not for hotel guest ). Car only can park at general parking space (without security).No housekeeping at Night. building lift need some repair -button not respond easily. Not easy access to room(2 time change lift ).
Zabedah S. Familie med ældre børn Malaysia, 11. december 2014
Staying in Ariva gateway for 3 nights

1. Front office staffs are friendly and helpful
7,7
The washing machine in the room isn't working well. We can't wash our laundry. The air on in the room isn't working well too. Too cold even when the temperature already changed to higher degree. There is only 1 bathroom in the apartment. For a family like us, that is quite inconvenient. Beside all these, the front office staffs are very friendly and helpful.
James A. Familie med ældre børn Malaysia, 9. december 2014
Rooms are clean though bath fittings are old.

Reception staff friendly and helpful. Central to CBD area.
7
Pleasant and friendly. Accomodating as my flight was in the evening was able to extend my checkout time to 3 pm.
Nurul Z. Par Malaysia, 8. december 2014
clean and comfortable

clean, nice view and at city center
9
terbaik
Rafidah H. Familie med små børn Malaysia, 8. december 2014
value for the money spent

Near top spot, pool facilities and private
8,3
Very pleasant
Hasmuniza H. Familie med små børn Malaysia, 30. november 2014
Worth the stay

Room, Cleanliness and Friendly Staff
9,7
Leh Y. Familie med små børn Malaysia, 24. november 2014
NOTHING

NOTHING
6
NOTHING

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - LobbyAriva Gateway Kuching - SwimmingpoolAriva Gateway Kuching - Kaffebar/CaféAriva Gateway Kuching - Hotellet udefraAriva Gateway Kuching - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C08