Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93100

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 946 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,1
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
5,6
Alle anmeldelser (946)
Sortér efter:
Janni S. Familie med små børn Denmark, 6. juli 2014
Behageligt lejlighedshotel, egnet til familieferie

Hotellet lå godt. I nabobygningen fandt man byens bedste spisested. Personalet var utroligt hjælpsomt.
8
Vores ophold var helt uden problemer. Personalet var utroligt hjælpsomme ved selv de mindste spørgsmål. Vi kan anbefale spisestedet Top Spot i nabobygningen. Poolen på taget var rigtig dejlig, og også ungerne var velkomne - alt i alt en rigtig god oplevelse.
Eike S. Gruppe Denmark, 31. marts 2012
God placering og svømmepool på toppen

God placering
8
Hotellet ligger centralt og har en lille svømmepool på toppen, men en fantastisk udsigt over byen. Hotellet tilbyder bagage-opbevaring, hvis du har ture med overnatning til f.eks. Bako.
Khor Y. Forretningsrejsende Malaysia, 18. maj 2016
The worst hotel I've ever been
1,3
Not good. Overrated hotel. Old apartment. Wifi not working. Worst breakfast. We felt cheated.
Abdul S. Rejsende alene Malaysia, 13. maj 2016
Ok jer
4
Biasa jer
Peter W. Par Australia, 8. maj 2016
Good position.Comfortable hotel
4,3
Hotel was well situated close to main town centre.Spacious room.Well set out.However the lifts seemd to be out of service a lot .The breakfast was poor
Sixing Y. Familie med små børn Singapore, 1. maj 2016
The lift is disappointing
5,7
Unfortunately the 2 out of 4 of the lifts is not working :( The breakfast was good. Staff was friendly. Location was excellent.
Adli Z. Rejsende alene Malaysia, 22. april 2016
Ok
5,3
Ok
Nor A. Forretningsrejsende Malaysia, 15. april 2016
ok
6
so far semua ok
Michael C. Par Singapore, 12. april 2016
Survey
5
Should either have attendance for the spa facilities or some clear operation instruction especially on safety matters.
Pui S. Rejsende alene Malaysia, 2. april 2016
Need Fixing
4
Broken Furniture, Spoilt Door, Noisy Air-con and 1 slow lift to access all floors. Location, staffs and breakfast is good. Overpriced.
1 - 3 af 3 anmeldelser
Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - OmgivelserAriva Gateway Kuching - LobbyAriva Gateway Kuching - SwimmingpoolAriva Gateway Kuching - FaciliteterAriva Gateway Kuching - Kaffebar/CaféAriva Gateway Kuching - MøderumAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A08