Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93100

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 913 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,1
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
5,6
Alle anmeldelser (913)
Sortér efter:
Janni S. Familie med små børn Denmark, 6. juli 2014
Behageligt lejlighedshotel, egnet til familieferie

Hotellet lå godt. I nabobygningen fandt man byens bedste spisested. Personalet var utroligt hjælpsomt.
8
Vores ophold var helt uden problemer. Personalet var utroligt hjælpsomme ved selv de mindste spørgsmål. Vi kan anbefale spisestedet Top Spot i nabobygningen. Poolen på taget var rigtig dejlig, og også ungerne var velkomne - alt i alt en rigtig god oplevelse.
Indberet denne anmeldelse
Eike S. Gruppe Denmark, 31. marts 2012
God placering og svømmepool på toppen

God placering
8
Hotellet ligger centralt og har en lille svømmepool på toppen, men en fantastisk udsigt over byen. Hotellet tilbyder bagage-opbevaring, hvis du har ture med overnatning til f.eks. Bako.
Indberet denne anmeldelse
Nik Z. Familie med små børn Malaysia, 25. januar 2016
Better look for another hotel.

Nil.
4,3
Floor carpet is dirty. Room and arrival hall is smelly. Breakfast (variety and deliciousness) is minimum. I will not come back to this hotel in future.
Indberet denne anmeldelse
Morsin A. Gruppe Malaysia, 24. januar 2016
Good

Good
9,7
Nice
Indberet denne anmeldelse
Sui M. Familie med små børn Malaysia, 14. januar 2016
Good location

Good location but old everything
5
Pleasant stay.
Indberet denne anmeldelse
Jun J. Gruppe Singapore, 10. januar 2016
Good stay

The room was spacious and location was good
7
Indberet denne anmeldelse
Anu B. Par India, 3. januar 2016
Good stay but not four star

staff was accommodating and helpful, near to main locations
6,3
This is basically a serviced apartment. Facilities were OK but not good as 4 star. We stayed in delux room. The corridors were smelly. Reception was on 4th floor. Pool and gym were small. Internet was very week. There were no Christmas or new year celebrations.
Indberet denne anmeldelse
Mohamad F. Par Malaysia, 28. december 2015
The worst hotel I've ever been!

The view was nice from my room at 10th floor
5
BAD : 1. Can't connected any wifi in room 2. Pool depth just avaible for kids play, around 1m. 3. My twin single bed, one ok and another when smell like baby shit, maybe from previous customers,they don't wash the bedsheet! 4. Need to take different lifts for reach 10th floor GOOD: 1. Nice view
Indberet denne anmeldelse
Chee H. Familie med ældre børn Malaysia, 27. december 2015
Lobby is too small !

Location, Landmark and shopping, walking distance to major tourist spot in the city.
6,7
Rooms comfortable but not the breakfast. Front office staff recommended wrong taxi service to tourist attractions, we have to paid more than RM 500 for a not good conditions taxi to two places(Cultural Village & Serikin) from 11 AM to 5 PM, we felt cheated !
Indberet denne anmeldelse
Keat H. Forretningsrejsende Malaysia, 11. december 2015
Kuching hotell

Location
7,7
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - OmgivelserAriva Gateway Kuching - Hotellet udefraAriva Gateway Kuching - LobbyAriva Gateway Kuching - SwimmingpoolAriva Gateway Kuching - SwimmingpoolAriva Gateway Kuching - FaciliteterAriva Gateway Kuching - Kaffebar/CaféAriva Gateway Kuching - MøderumAriva Gateway Kuching - MøderumAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05