eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Kuching Centrum, Kuching, Malaysia 93100 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Somerset Gateway Kuching Serviced Residence
Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Gæsteværelse Ariva Gateway Kuching - Lobby Ariva Gateway Kuching - Swimmingpool Ariva Gateway Kuching - Kaffebar/Café Ariva Gateway Kuching - Hotellet udefra Ariva Gateway Kuching - Hotellet udefra
Område: Kuching Centrum Antal værelser: 70
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 738 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,1
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
5,5
Alle anmeldelser (738)
Sorter efter:
Janni S. Familie med små børn Denmark, 6. juli 2014
Behageligt lejlighedshotel, egnet til familieferie

Hotellet lå godt. I nabobygningen fandt man byens bedste spisested. Personalet var utroligt hjælpsomt.
8
Vores ophold var helt uden problemer. Personalet var utroligt hjælpsomme ved selv de mindste spørgsmål. Vi kan anbefale spisestedet Top Spot i nabobygningen. Poolen på taget var rigtig dejlig, og også ungerne var velkomne - alt i alt en rigtig god oplevelse.
Eike S. Gruppe Denmark, 31. marts 2012
God placering og svømmepool på toppen

God placering
8
Hotellet ligger centralt og har en lille svømmepool på toppen, men en fantastisk udsigt over byen. Hotellet tilbyder bagage-opbevaring, hvis du har ture med overnatning til f.eks. Bako.
Kuan Y. Par Malaysia, 18. august 2014
Comfortable stay

Quiet, clean and location
8,7
It was a great stay as the hotel is locate at a quiet area with good food located a short walk away.
Si K. Gruppe Malaysia, 18. august 2014
Suite for those group & family traveler to stay

Near Town, Apartment Type, Easy to reach any
6
Good! Suitable for big group & family to stay together as it is apartment type and more people can together. However lift may need to continue maintenance and it is a bit old & need more services I guess.
Ismail H. Forretningsrejsende Malaysia, 7. august 2014
Cleanliness

Clean, near to seafood reataurant and value for money
7,3
Mohd H. Forretningsrejsende Malaysia, 6. august 2014
Best hotel in Kuching

Near to city
8
Great & affordable to stay
Thannie A. Familie med ældre børn Indonesia, 1. august 2014
feel like a home

location, cleanliness, comfort.
9
i always book the apartment room in ariva if i visit kuching. its always be my home.
Seok B. Forretningsrejsende Malaysia, 20. juli 2014
Acceptable
4,3
Acceptable
Christopher K. Familie med ældre børn Australia, 16. juli 2014
Worst breakfast ever

comfy bed, good reception staff
6,3
Location is OK but not the best for walking as it is up and over the hill from everything.Great if you have a car or are taxiing. Top Spot Restaurant is on the same block. beds are big and comfy. the breakfast was discusting never seen anything like it and breakfast staff spent his whole time on facebook or watching the TV screen.Breakfast included was why i chose this hotel for 4 days and boy do i regret that. seeing the same food reheated to luke warm for 4 days in a row i felt it was very unsafe to eat.
Jackson T. Forretningsrejsende Malaysia, 11. juli 2014
Old but comfortable.

City centre
6,7
Old hotel but comfortable.Good stay but poor breakfast choices

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - GæsteværelseAriva Gateway Kuching - LobbyAriva Gateway Kuching - SwimmingpoolAriva Gateway Kuching - Kaffebar/CaféAriva Gateway Kuching - Hotellet udefraAriva Gateway Kuching - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A08