Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Asian Belgian Resort

123 Saavedra Road, Moalboal, Cebu, Filippinerne 6032 (Se kort)

Book nu!

Asian Belgian Resort Cebu - Strand Asian Belgian Resort Cebu - Udsigt Asian Belgian Resort Cebu - Restaurant Asian Belgian Resort Cebu - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Cebu - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Cebu - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Cebu - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Cebu - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Cebu - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Cebu - Udsigt Asian Belgian Resort Cebu - Udsigt Asian Belgian Resort Cebu - Omgivelser Asian Belgian Resort Cebu - Hotellet indefra Asian Belgian Resort Cebu - Hotellet udefra Asian Belgian Resort Cebu - Gæsteværelse Asian Belgian Resort Cebu - Gæsteværelse
Asian Belgian Resort Cebu - Gæsteværelse Asian Belgian Resort Cebu - Gæsteværelse Asian Belgian Resort Cebu - Business Center Asian Belgian Resort Cebu - Faciliteter Asian Belgian Resort Cebu - Gæsteværelse Asian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteter Asian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteter Asian Belgian Resort Cebu - Omgivelser Asian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteter Asian Belgian Resort Cebu - Butikker Asian Belgian Resort Cebu - Faciliteter Asian Belgian Resort Cebu - Kaffebar/Café
Område: Moalboal Antal værelser: 9
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 148 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,0
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (148)
Sorter efter:
Pernille S. Gruppe Denmark, 19. november 2013
Dejligt rolig og afslappet sted.

De tre bedste ting var: roen, skønt/afslappet personale, vand tæt på.
9
Vi vae 3 piger afsted, vi trængte til at komme ud og slappe af i 2 dage. DEt var rigtig skønt da vi kom, der var stille ingen larm af biler det var skænt. Blev taget rigtig godt af hende der ejer det, rigtig sød og hjælpsom dame. Rigtig sødt personale, de var meget hjælpsomme. Dejligt med vand så tæt på, man kunne lege snorkel til 100 piso, det er meget billigt.
Teddy G. Rejsende alene Denmark, 2. april 2013
Vægdykning

Mindre dykkercenter tilknyttet, adgang direkte til vandet
5
Lidt afsides, men men at kabre trehjulet motorcykkel efter en mindre gåtur. Værtspar altnærværende.
Lik H. Rejsende alene Hong Kong, 17. maj 2015
Very comfortable

Staff are vet nice , the resort make me so relaxing
9
Tiny , relax
Marinette S. Gruppe Philippines, 12. maj 2015
Nice place

Rooms, ocean front and staff
8,3
Very good. The staff were very accommodating. Would stay here again if I go back to Moalboal.
Michael C. Gruppe Australia, 25. april 2015
great place to stay and relax

food, veiws, and location
8
Excellent. Wish I could have stayed longer.
Carol L. Par Philippines, 25. april 2015
Food was overpriced. No shoreline.

Staff were friendly.
6,7
Raymond Z. Rejsende alene Philippines, 24. april 2015
very friendly staff / awesome location

1. great location 2. very friendly front desk staff 3. nice rooms
8,7
I only stayed for a night. The staff were friendly and full of smiles. Food was great and Wifi is fast. Whats else couldni ask for ? ROWENA from the dive shop took assured that my safety was her priority when she took me to the House Reef. HOW AWESOME IS that! Thanks Asian Belgian ! Raymond
Edwin J. Gruppe Philippines, 19. april 2015
Relaxing and cozy.

Peace, clean and serene
9
excellent!
Athena U. Gruppe Philippines, 4. april 2015
Good but could have been better

nice friendly diving instructor and staff , location next to the White sand beach, not a crowded place
6,7
over all I had a pleasant stay at the resort , diving experience was great , .. ,thou it could have been soo much better if they serve good food. It's edible but just not worth the price they are charging... It needs a lot of improvement .
Tomas S. Familie med ældre børn Czech Republic, 2. april 2015
Good choice

close to the water, coral reef right in the front of the resort, resort in the beautiful garden
9
Everything was perfect except the price of the meal

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Asian Belgian Resort CebuAsian Belgian Resort Cebu - StrandAsian Belgian Resort Cebu - UdsigtAsian Belgian Resort Cebu - RestaurantAsian Belgian Resort Cebu - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Cebu - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Cebu - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Cebu - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Cebu - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Cebu - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Cebu - UdsigtAsian Belgian Resort Cebu - UdsigtAsian Belgian Resort Cebu - OmgivelserAsian Belgian Resort Cebu - Hotellet indefraAsian Belgian Resort Cebu - Hotellet udefraAsian Belgian Resort Cebu - GæsteværelseAsian Belgian Resort Cebu - GæsteværelseAsian Belgian Resort Cebu - GæsteværelseAsian Belgian Resort Cebu - GæsteværelseAsian Belgian Resort Cebu - Business CenterAsian Belgian Resort Cebu - FaciliteterAsian Belgian Resort Cebu - GæsteværelseAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - OmgivelserAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - ButikkerAsian Belgian Resort Cebu - FaciliteterAsian Belgian Resort Cebu - Kaffebar/CaféAsian Belgian Resort Cebu - UdsigtAsian Belgian Resort Cebu - BuffetAsian Belgian Resort Cebu - BuffetAsian Belgian Resort Cebu - IndgangAsian Belgian Resort Cebu - BuffetAsian Belgian Resort Cebu - BuffetAsian Belgian Resort Cebu - Altan/TerrasseAsian Belgian Resort Cebu - BuffetAsian Belgian Resort Cebu - BuffetAsian Belgian Resort Cebu - StrandAsian Belgian Resort Cebu - Attraktioner i nærhedenAsian Belgian Resort Cebu - Attraktioner i nærhedenAsian Belgian Resort Cebu - Attraktioner i nærhedenAsian Belgian Resort Cebu - Attraktioner i nærhedenAsian Belgian Resort Cebu - Attraktioner i nærhedenAsian Belgian Resort Cebu - GæsteværelseAsian Belgian Resort Cebu - Hotellet udefraAsian Belgian Resort Cebu - GæsteværelseAsian Belgian Resort Cebu - Altan/TerrasseAsian Belgian Resort Cebu - GæsteværelseAsian Belgian Resort Cebu - BuffetAsian Belgian Resort Cebu - UdsigtAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Cebu - RestaurantAsian Belgian Resort Cebu - Restaurant


AS-AGWEB-3B05