Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Asian Belgian Resort

123 Saavedra Road, Moalboal, Moalboal, Filippinerne 6032 (Se kort)

Book nu!

Asian Belgian Resort Moalboal - Strand Asian Belgian Resort Moalboal - Udsigt Asian Belgian Resort Moalboal - Restaurant Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreative Faciliteter Asian Belgian Resort Moalboal - Udsigt Asian Belgian Resort Moalboal - Udsigt Asian Belgian Resort Moalboal - Omgivelser Asian Belgian Resort Moalboal - Hotellet indefra Asian Belgian Resort Moalboal - Hotellet udefra Asian Belgian Resort Moalboal - Gæsteværelse Asian Belgian Resort Moalboal - Gæsteværelse
Asian Belgian Resort Moalboal - Gæsteværelse Asian Belgian Resort Moalboal - Gæsteværelse Asian Belgian Resort Moalboal - Business Center Asian Belgian Resort Moalboal - Faciliteter Asian Belgian Resort Moalboal - Gæsteværelse Asian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Asian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Asian Belgian Resort Moalboal - Omgivelser Asian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteter Asian Belgian Resort Moalboal - Butikker Asian Belgian Resort Moalboal - Faciliteter Asian Belgian Resort Moalboal - Kaffebar/Café
Område: Moalboal Antal værelser: 9

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 174 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,6
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (174)
Sortér efter:
Pernille S. Gruppe Denmark, 19. november 2013
Dejligt rolig og afslappet sted.

De tre bedste ting var: roen, skønt/afslappet personale, vand tæt på.
9
Vi vae 3 piger afsted, vi trængte til at komme ud og slappe af i 2 dage. DEt var rigtig skønt da vi kom, der var stille ingen larm af biler det var skænt. Blev taget rigtig godt af hende der ejer det, rigtig sød og hjælpsom dame. Rigtig sødt personale, de var meget hjælpsomme. Dejligt med vand så tæt på, man kunne lege snorkel til 100 piso, det er meget billigt.
Indberet denne anmeldelse
Teddy G. Rejsende alene Denmark, 2. april 2013
Vægdykning

Mindre dykkercenter tilknyttet, adgang direkte til vandet
5
Lidt afsides, men men at kabre trehjulet motorcykkel efter en mindre gåtur. Værtspar altnærværende.
Indberet denne anmeldelse
Kam Y. Par Netherlands, 6. februar 2016
Great diving!

Diving
6,7
Indberet denne anmeldelse
Chia-Wen C. Rejsende alene Taiwan, 30. januar 2016
I feel at home

Friendly & Cleanliness & good location
10
It's really nice this hotel. Good view & friendly There is a cute dog "Chucky"
Indberet denne anmeldelse
Mark J. Par Philippines, 26. januar 2016
thanks for the complimentary upgrade room

cleanliness, staff are very accomodating, nice room
8,7
they gave us a complimentary upgrade for our room.. the room is nice and clean. but going to the resort is very inconvinient. We paid 200 pesos for the tricycle and we drove almost 8 kms from the main road also the beach very rocky.
Indberet denne anmeldelse
Joanna P. Gruppe United States of America, 13. januar 2016
Hotel is beachfront, but too far from the highway

Staff upgraded us to their best room
7
Hotel was too far from the highway and about 45mins from where we did our Canyoneering. Unfortunately the earliest that they could serve breakfast was at 7am, which we missed because we had to do the first group for canyoneering at 8. The staff upgraded us to their best room.. Sweeeet!!
Indberet denne anmeldelse
Herve G. Par France, 7. januar 2016
excellente

food / dive / quiet
10
Excellent...nothing bad to say...
Indberet denne anmeldelse
Pauleen G. Gruppe Philippines, 4. januar 2016
System Error but good stay

Nice staff, nice location, good enough food
6
There was a system error that caused us our room. According to the system, we were arriving on Jan 4. However, our actual booking was actually on Jan 3. Unfortunately for us, all resorts around the vicinity were fully booked at that time so the resort manager couldn't help us transfer resorts. So instead, they set up a staff room for us to use and gave us credits for our other resort expenses. Food was okay but it was quite expensive for us considering that most of the restaurants in the South Cebu area are very affordable. Error in booking system aside, I think I would stay again at the resort, but would probably go out for dinner and lunch next time.
Indberet denne anmeldelse
Paola B. Gruppe Philippines, 12. december 2015
Ms.

Location, Staff, Value for Money
8,3
Indberet denne anmeldelse
Bruce B. Rejsende alene United States of America, 27. november 2015
Great get away

Diving, staff and location
8,3
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Asian Belgian Resort MoalboalAsian Belgian Resort Moalboal - StrandAsian Belgian Resort Moalboal - UdsigtAsian Belgian Resort Moalboal - RestaurantAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreative FaciliteterAsian Belgian Resort Moalboal - UdsigtAsian Belgian Resort Moalboal - UdsigtAsian Belgian Resort Moalboal - OmgivelserAsian Belgian Resort Moalboal - Hotellet indefraAsian Belgian Resort Moalboal - Hotellet udefraAsian Belgian Resort Moalboal - GæsteværelseAsian Belgian Resort Moalboal - GæsteværelseAsian Belgian Resort Moalboal - GæsteværelseAsian Belgian Resort Moalboal - GæsteværelseAsian Belgian Resort Moalboal - Business CenterAsian Belgian Resort Moalboal - FaciliteterAsian Belgian Resort Moalboal - GæsteværelseAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - OmgivelserAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - ButikkerAsian Belgian Resort Moalboal - FaciliteterAsian Belgian Resort Moalboal - Kaffebar/CaféAsian Belgian Resort Moalboal - UdsigtAsian Belgian Resort Moalboal - BuffetAsian Belgian Resort Moalboal - BuffetAsian Belgian Resort Moalboal - IndgangAsian Belgian Resort Moalboal - BuffetAsian Belgian Resort Moalboal - BuffetAsian Belgian Resort Moalboal - Altan/TerrasseAsian Belgian Resort Moalboal - BuffetAsian Belgian Resort Moalboal - BuffetAsian Belgian Resort Moalboal - StrandAsian Belgian Resort Moalboal - Attraktioner i nærhedenAsian Belgian Resort Moalboal - Attraktioner i nærhedenAsian Belgian Resort Moalboal - Attraktioner i nærhedenAsian Belgian Resort Moalboal - Attraktioner i nærhedenAsian Belgian Resort Moalboal - Attraktioner i nærhedenAsian Belgian Resort Moalboal - GæsteværelseAsian Belgian Resort Moalboal - Hotellet udefraAsian Belgian Resort Moalboal - GæsteværelseAsian Belgian Resort Moalboal - Altan/TerrasseAsian Belgian Resort Moalboal - GæsteværelseAsian Belgian Resort Moalboal - BuffetAsian Belgian Resort Moalboal - UdsigtAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - Sport og aktiviteterAsian Belgian Resort Moalboal - RestaurantAsian Belgian Resort Moalboal - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B01