Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,9

baseret på 3664 anmeldelser

12 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (3664)
Sortér efter:
Lars H. Familie med små børn Denmark, 14. september 2015
Bedste hotel jeg nogensinde har boet på

personale, lokalitet, pris
9,3
Vores ophold var perfekt. Hotellet ligger 15 minutters gang fra centrum. Men er dejligt stille og roligt. Alt personale med tilknytning fra hotellet inklusiv personalet hos de 3 massages ted erogenous frisører. Var utroligt flinke vores datter elskede dem og alle tog sig tid til at snakke og lege med hende. Straks ved ankomst blev vi opgraderet til et større værelse med den største seng vi nogensinde har set. Fordi vores oprindelige værelse lå på den modsatte side af gaden og det regnede udenfor. Samtaler med personaler der for en stor del bestod af folk fra Myanmar afslørede at deres chef var Thailandsk kvinde der tog sig rigtig godt af dem. Blandt andet gik de på sprogskole og kunne bo på hotellet. Hele atmosfæren var afslappet og positiv. Dette havde en god effekt på de gæster der boede på hotellet. Vi vender helt sikkert tilbage
Indberet denne anmeldelse
Lennart R. Par Denmark, 22. november 2013
Det var fint

Aircondition ,køleskab, ro
6,3
Indberet denne anmeldelse
Erik E. Rejsende alene Denmark, 8. november 2013
udmærket

elkedel, kaffepulver,
6,7
dårlig service ved turist bureauet på hotellet problemer med bruser varmt og koldt vand
Indberet denne anmeldelse
Mikkel B. Par Denmark, 9. juni 2013
Font hotel til pengene

Værelset var rimelig stort
8
Aspery var et helt fint hotel. Kort afstand til Centrum og rigtig flinkt personale.
Indberet denne anmeldelse
Margit B. Par Denmark, 15. marts 2013
Dejligt hotel til prisen.

God beliggenhed. Gode værelser. Ro ved poolen. Høflig personale.
7,3
Indberet denne anmeldelse
Eli J. Par Denmark, 15. februar 2013
Udmærket hotel.

Placering tæt på stranden i forholdsvis rolige omgivelser
9,3
Værelset var nydeligt og havde hvad man havde brug for. Et lille irritationsmoment var at der på TV var mange kanaler kun på russisk, det ville være smart om man kunne vælge sprog. Et andet og større irritationsmoment var bruseren, der var umulig at indstille. Selv efter meget omhyggelig indstilling, var der kun 2 temperaturer, nemlig for koldt og for varmt. Bortset fra dette virkede alt tilfredsstillende. Rengøringen var ok. Morgenmaden bestod af en del thairetter, men vi savnede bacon og pølser til vores spejlæg. Kaffen var ikke god, the'en udmærket. I receptionen kunne vi låne nye håndklæder til strandbrug hver dag, en god ting. I receptionen var personalet venlige og hjælpsomme. Med venlig hilsen
Indberet denne anmeldelse
Margit B. Par Denmark, 22. marts 2012
God beliggenhed i forhold til by og strand

Stort udvalg i morgenbuffet
7,3
Vi havde bestilt pick up transfer, idet vi kunne bestille dette samtidig med bestilling af hotel, men vi blev ikke hentet. Vi havde bestilt værelse om vand, det fik vi ej heller.
Tip om Shopping: Du kan købe de fleste ting billigere hos strandsælgerne, og du behøver derfor ikke gå på marked.
Indberet denne anmeldelse
Erik M. Par Denmark, 21. februar 2012
Godt hotel til rimelig pris

Beliggende kun 3 min fra bedste strand
7
jeres kommentarer til følgende bedes tilsendt mig: jeres tilbud oplyste om ca. 50% rabat på hotelprisen og få værelser tilbage. jeg har også booked fra 21-25 februar, jvf. booking til en pris af dkr.1.653,-. derefter har jeg selv direlte booked yderligere 4 dage direkte på hotellet og der var værelser nok til en pris af dkr. 1,528,-, altså billigere end hos jer med påstået 50% rabat, og dette var hotellets normal pris nemlig bath pr. nat. jeg føler at i har ført falsk reklame og snyt mig med jeres tilbud. er alle jeres tilbud på samme vilkår? en forklaring imødeses snarest!!!
Indberet denne anmeldelse
Tom H. Rejsende alene Denmark, 20. januar 2012
Rigtig godt hotel

god service
10
nok det bedste hotel jeg har boet på i tahiland hvad angår service og beliggenhed. tæt på alt og dog fredeligt. super super service a alle på hotellet, god morgen mad fin poll på tappen af hotellet. kan anbefales til både enlige og familier med børn.
Indberet denne anmeldelse
Jan V. Rejsende alene Denmark, 17. december 2011
Godt hotel dejlige værelser

Tæt på strand
8
Bemærk må ikke tage en med på rummet uden merpris. Men var venlig at oplyse denne mulighed. Morgenmaden var ikke det store hit. Ligger super tæt på stranden og nattelivet. Bestemt et hotel jeg kan anbefale og kommer der helt sikket igen næste gang jeg skal til phuket.
Indberet denne anmeldelse
1 - 10 af 12 anmeldelser
Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - SwimmingpoolAspery Hotel Phuket - LobbyAspery Hotel Phuket - Hotellet udefraAspery Hotel Phuket - Hotellet udefraAspery Hotel Phuket - Hotellet udefraAspery Hotel Phuket - Hotellet udefraAspery Hotel Phuket - FaciliteterAspery Hotel Phuket - RestaurantAspery Hotel Phuket - RestaurantAspery Hotel Phuket - RestaurantAspery Hotel Phuket - RestaurantAspery Hotel Phuket - RestaurantAspery Hotel Phuket - RestaurantAspery Hotel Phuket - RestaurantAspery Hotel Phuket - RestaurantAspery Hotel Phuket - RestaurantAspery Hotel Phuket - ReceptionAspery Hotel Phuket - ReceptionAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - BadeværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - GæsteværelseAspery Hotel Phuket - BadeværelseAspery Hotel Phuket - BadeværelseAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - Spa


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C04