arrow-up-icon Vælg dit loyalitetsprogram for at se point
Mine favorithoteller

Din søgning

Hvor vil du gerne rejse hen?
Sidst sete hoteller
Mere om mit valg af hotel:
    Området anbefales for:
  • shopping
  • natteliv
  • strande
    Afstand til lufthavn:
  • Phuket Internationale Lufthavn (25.3 Km)
    Gæsters kommentarer:
  • "Venligt og hjælpsomt personale", "Fantastisk værelsesindretning", "Nyt hotel"
    Topattraktioner i området:
  • Dive Supply (2.2 Km / 27 minutters gang)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 minutters gang)
  • Bangla Road (2.5 Km / 30 minutters gang)
  • Jungcelon Indkøbscenter (2.6 Km)

Bemærk: Afstande måles som en lige linje.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Thailand 83150

Du kan se alle dine gemte hoteller i listen 'Mine favorithoteller'.

Alarm om lavere pris!

Vælg dit værelse
Ikke inkluderet i værelsets pris: Serviceafgifter 10%, Hotelskat på 7.91%
07 februar 2016 - 09 februar 2016 | 2 nætter
Værelsestyper Maks.
Pris
per værelse per nat
Antal
Populært valg!
Suite med boblebad (Jacuzzi Suite)
Lyntilbud - Pris inkluderer 51% rabat!
Morgenmad inkluderet
DKK 2.728
Specialpris! – refunderes ikke

Ledige værelser
Suite med boblebad (Jacuzzi Suite)
Morgenmad inkluderet
DKK 6.509
Reservationsbetingelser

Ledige værelser

Faciliteter på Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Faciliteter

  • 24-timers roomservice
  • 24-timers sikkerhed
  • arbejdscenter
  • aviser
  • bagageopbevaring
  • bar
  • bar ved poolen
  • bibliotek
  • billetservice
  • biludlejning
  • børnepasning
  • daglig rengøring
  • delt stue-/tv-område
  • ekspressudtjekning og -indtjekning
  • elevator
  • etage med eksklusive faciliteter
  • familieværelse
  • faxmaskine
  • fotokopiering
  • grillfaciliteter
  • hæveautomat på stedet
  • handicapfaciliteter
  • kaffebutik
  • kørestolsimødekommende
  • lufthavnstransport
  • mødefaciliteter
  • portner
  • postvæsen
  • printer
  • privat ind-/udtjekning
  • reception åben hele døgnet
  • renseri
  • restaurant
  • roomservice
  • rundvisning
  • rygeområde
  • skabe
  • taxiservice
  • transportservice
  • værdiboks
  • valutaveksling
  • vaskeri

Sport og fritid

  • boblebad
  • bordtennis
  • børneklub
  • børnepool
  • damprum
  • fitnesscenter
  • have
  • massage
  • pool/billard
  • sauna
  • spa
  • spillerum
  • udendørs pool

Internet

  • gratis trådløst internet på alle værelser
  • trådløst internet i fællesområder

Parkering

  • parkering
  • parkeringsservice

Talte sprog

  • engelsk
  • filippinsk
  • hindi
  • nepalesisk
  • thailandsk

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!
Beskrivelse af Resort
Uanset om du er turist eller forretningsrejsende, så er Avista Hideaway Resort & Spa Phuket et fanta...se mere Uanset om du er turist eller forretningsrejsende, så er Avista Hideaway Resort & Spa Phuket et fantastisk overnatningsvalg, når du skal besøge Phuket. Med en placering kun 1 Km fra byens liv tilbyder dette 5-stjernede hotel en fremragende beliggenhed og nem adgang til byens største attraktioner. Hotellets gæster kan opleve byens bedste attraktioner, som Tog Thai Boksning, Dive Supply, Patong Fodboldklub.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket tilbyder fremragende service og et bredt udvalg af bekvemmeligheder og forpligter sig til at sikre sine gæster et så behageligt ophold som muligt. For gæsternes velbefindende tilbyder hotellet gratis trådløst internet på alle værelser, 24-timers sikkerhed, daglig rengøring, faxmaskine, fotokopiering.

Nyd værelsesfaciliteter i høj kvalitet under dit ophold. Nogle værelser indeholder internetadgang - trådløst, privat pool, trådløst internet (medfølger), boblebadekar, ikke-rygerværelser, der er med til at hjælpe gæster med at få ny energi efter en lang dag. Dette hotel tilbyder hele rækken af fritidsfaciliteter, blandt andet boblebad, fitnesscenter, sauna, udendørs pool, spa. Med sit tilbud om et afslappende og problemfrit ophold hver gang er Avista Hideaway Resort & Spa Phuket det kloge valg for rejsende til Phuket.
Politikker for Resort
Nyttig information
Mad, drikke og underholdning

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Alle anmeldelser (1776)

Forretningsrejsende (57)

Par (1014)

Rejsende alene (201)

Familie med små børn (275)

Familie med ældre børn (146)

Gruppe (83)

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
7,6
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
9,2
Alle anmeldelser
Sortér efter:
Dorte B. Par
Denmark, 26 januar 2014
Dejlig afslappende ophold.

Velholdt, venlig personale, god mad.
8,7
Vi havde suite med privat pool, desværre havde vi nederste suite så vi fik ikke solen ind til os. Hotellets personale er meget hjælpsomme og venlige. Hotellet er nyt og ligger på en skråning, så ikke et sted for dårlig gående selvom man kan ringe efter transport. Der var gratis drinks mellem 18 - 20 hver dag i baren samt en gang gratis massage. Deres restaurant på toppen er fantastisk, den skal man prøve. Hver dag var der fri transport flere gange til stranden samt Patong. Helst sikkert et dejligt sted at opholde sig, men nok en anelse for dyrt i forhold til det man får.
Russell E. Par
United States of America, 28 januar 2016
Beautiful Resort with Great Staff

Hotel design, atmosphere and staff service
8,3
Beautiful, well designed hotel with a great service. The hotel provided a fantastic environment and atmosphere. There are three pools, but we especially liked the main pool and bar with bartender Noi. All of the staff went out of their way to make sure we had a good stay. The free breakfast buffet had many delicious food choices. If you do stay there, don't miss the rooftop restaurant Sizzle. Food is good, but the location is unbeatable. Ate under a full moon overlooking the ocean and were lucky enough to have a wedding fireworks show and candle lantern show going on at the resort below. If there is any drawback for this hotel it is the location because it is a way out of Patong. They did provide shuttle service.
vincent T. Gruppe
Malaysia, 14 januar 2016
Luxury Stay

Unique Design, Multiple pools, Friendly Staff
10
I been here with my colleagues for company retreat. The hotel is luxury, clean, quite as it is at hill top. The food serving is good and the staffs are friendly. The rooms are clean and huge with great views. Worth a stay!
Lee T. Rejsende alene
Malaysia, 09 januar 2016
Beautiful and spacious landscapping.friendly staff

quiet environment. nice land and spacious landscapping. value for money. good resort for retreat. frequent shutter bus to patong. friendly staff. clean.
8,7
lorraine L. Forretningsrejsende
Singapore, 11 januar 2016
Poor service

Great location, awesome rooms, great pools
6,3
Our stay was disappointing considering the hotel was so nice. it had great rooms, and pools and nicely decorated. But the staff were really bad at their job, inefficient and made the stay unpleasant.
Sean B. Par
Canada, 12 januar 2016
Beautiful Hideaway

Quiet, nice pools and great breakfast
9,7
We enjoyed are stay. It is tucked away high in the hills above Patong beach. Nice and quiet to get away from the crazy of Patong. Staff is very nice and the food is excellent. Otis a bit of a maze to find your room. I would definitely stay there again.
Carolyn S. Rejsende alene
United Kingdom, 08 januar 2016
A true hideaway

Beautifully designed and kept, service by the staff could not have been better, different options for what to do
9,3
Just what the doctor ordered! A beautiful resort, a peaceful hideaway yet very close to Patong beach. The staff were excellent, responding immediately to any request (I had trouble with the internet). There are three different pools, three different places to eat and drink so a variety to do if you choose to remain inside. The spa was lovely and the full package was done perfectly - and better value for money than the head massage. One suggestion would be to increase the number of seats/loungers around the pool areas and to prevent people leaving their towels there when they'd left or not arrived.
Chenlong J. Par
China, 09 januar 2016
review

room comfort, cleanliness, facilities
8,7
JIE Z. Par
China, 07 januar 2016
Poor service and bad experience
2,7
It's sooooo terriable experinece in this hotel. Hotel forced us to pay addidtional new year dinner fee even we don't join the dinner, otherwise we can not check in. Because it is new year. It's so ridiculous.The dinner just offer the food, no drinking, it need additional pay again. The staff cheated us, say our room has sold out in some particular issues, thus they can help to upgrade the room to us. But the upgrade room no any light, we say can we change the room, they reject us and say no any vacant room. It's sooooo bad service and rude action.
john A. Familie med små børn
Ireland, 31 december 2015
Great place to relax and switch off

Sizzle restaurant, pools, comfortable rooms
8
First off let me say we realy loved the Avista and plan to come back. It is a really good 5 star resort with a lot to offer Stay summary: 3 nights over christmas, family room, sampled all of the resort's amenities (except the spa) Pluses: Sizzle - an exceptional restaurant, great view, delightful food, welcoming staff; you pay a premium for these but its hard not to feel that it is worth it Swimming pools - excellent, great places to chill, and have fun with the little ones Rooms - massive bathroom, great shower, beds just the right size to forget you are in a hotel!! service - staff are very considerate (prepped us some breakfast boxes for 6 am so we could enjoy our trip to phi phi island with a full stomach) Minuses : Vista restaurant - breakfast limited for a 5 star hotel, only 2 fresh juices available (how hard is it to make fresh orange juice!!), christmas dinner (buffet) was incredibly limited (almost no-one there that night!!)restaurant's challenge is that both in terms of offering and service it is just bland vs. sizzle View from the pool - What should be an incredible view is completely spoiled by a construction crane

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Skatter og servicegebyrer er generelt beløb som Agoda betaler til hotellet eller som opkræves af hotellet. Se venligst Agodas Brugsbetingelser for yderligere oplysninger. Skat og servicegebyrer kan også indeholde afgifter, som Agoda beholder som kompensation for at behandle reservationen.