Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Fantastisk
8,6
baseret på 1558 anmeldelser
  • Område: Patong
  • Værelser : 150
  • Gratis trådløst internet

  • Spar penge med
    vores Bedste Pris-garanti
  • Fremragende udvalg blandt
    mere end 600.000 hoteller
  • Her for at hjælpe på
    engelsk og 12 andre sprog
Vent ikke til det er for sent! Book nu så du ikke går glip af dagens pris. Agoda Tip

Book nu Betal senere

Tilgængeligt på tusindvis af hotelværelser.

Book smartere. Book hos Agoda.

Værelsestyper
Maks.
Priser
Deluxe med balkon og morgenmad
Familieværelse (2 voksne + 2 børn)
Deluxe med balkon og morgenmad
Familieværelse (2 voksne + 2 børn)
Club-værelse med morgenmad
Club-værelse med morgenmad
Suite med boblebad
Suite med boblebad
Duplex med 1 soveværelse og boblebad
Duplex med 1 soveværelse og boblebad
Suite med pool
Suite med pool

 

Indtast dine datoer
for at se vores bedste priser

Resorts grundplanKlik her for at se hele resortets grundplan
Faciliteter på Avista Hideaway Resort & Spa Phuket
Faciliteter

reception åben hele døgnet

24-timers roomservice

lufthavnstransport

hæveautomat på stedet

børnepasning

bar

grillfaciliteter

arbejdscenter

biludlejning

parkering

kaffebutik

portner

elevator

etage med eksklusive faciliteter

handicapfaciliteter

familieværelse

vaskeri

bibliotek

skabe

bagageopbevaring

mødefaciliteter

aviser

bar ved poolen

restaurant

roomservice

værdiboks

delt stue-/tv-område

transportservice

rygeområde

rundvisning

Sport og fritid

boblebad

bordtennis

børneklub

børnepool

damprum

fitnesscenter

have

massage

pool/billard

sauna

spa

spillerum

udendørs pool

  
Internet

gratis trådløst internet på alle værelser

trådløst internet i fællesområder

 
Parkering

parkering

parkeringsservice

 
Talte sprog

engelsk

filippinsk

hindi

nepalesisk

thailandsk

 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket ligger i det smukke område Patong og har en fremragende beliggenhed i centrum af Phuket, hvor der er god adgang til strande, natteliv, shopping. Med kun 1 Km til byens centrum sikrer dette hotels strategisk gode beliggenhed, at man som gæst hurtigt og nemt kan nå mange lokale interessepunkter. Inden for nem rækkevide er der også Tog Thai Boksning, Dive Supply, Bangla Road.

Nyd et væld af uforlignelige servicetilbud og bekvemmeligheder på dette hotel i Phuket. Hotellet tilbyder gratis trådløst internet på alle værelser, reception åben hele døgnet, 24-timers roomservice, handicapfaciliteter, bagageopbevaring for at sikre, at gæsterne nyder deres komfortable ophold så meget som muligt.

Hotellets bekvemmeligheder er særligt udvalgt for at sikre den højeste komfort. På nogle af værelserne kan gæsterne finde internetadgang - trådløst, privat pool, trådløst internet (medfølger), boblebadekar, ikke-rygerværelser. Hotellet tilbyder fantastiske faciliteter inklusive boblebad, fitnesscenter, sauna, udendørs pool, spa, der vil hjælpe dig med at slappe af efter en begivenhedsrig dag i byen. Nyd uforlignelig service og en i sandhed prestigefyldt placering på Avista Hideaway Resort & Spa Phuket.
Please note the occupancy for each room type as follows:

Beuna Vista: Maximum two adult with two kids or maximum three adults only (extra bed is available with an additional charge and no children).
Family Vista: Maximum two adults with two kids or three adults with one kid (extra adult with an additional charge). Four adults are not allowed in this or any other room category.
Club Vista: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Duplex Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Tropical Hideaway Pool Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.

Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12. The charge must be paid directly at the hotel.



Gebyr for lufthavnstransport
1700 THB

Check-out Til
12:00 AM

Afstand til byens centrum
1 Km

Afstand til lufthavn
35. Km

Ikke-rygerværelser/-etager
Yes

Antal barer
4

Antal etager
3

Antal restauranter
6

Antal værelser
150

Elektrisk spænding på værelset
220

Tid til lufthavn (minutter)
40

Hotel bygget i
2012


Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

fra 1558
anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
7,6
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,3
Alle anmeldelser (1558)
Sorter efter:
Dorte G. Par Denmark, 22. januar 2014
Dejlig afslappende ophold.

Velholdt, venlig personale, god mad.
8,7
Vi havde suite med privat pool, desværre havde vi nederste suite så vi fik ikke solen ind til os. Hotellets personale er meget hjælpsomme og venlige. Hotellet er nyt og ligger på en skråning, så ikke et sted for dårlig gående selvom man kan ringe efter transport. Der var gratis drinks mellem 18 - 20 hver dag i baren samt en gang gratis massage. Deres restaurant på toppen er fantastisk, den skal man prøve. Hver dag var der fri transport flere gange til stranden samt Patong. Helst sikkert et dejligt sted at opholde sig, men nok en anelse for dyrt i forhold til det man får.
Indberet denne anmeldelse
Feifei P. Rejsende alene China, 28. juli 2015
Great Stay

Neat and tidy room.
10
Worth to visit again
Indberet denne anmeldelse
Luke A. Par Australia, 25. juli 2015
Above average

spa pool rooftop restaurant
8,7
the Avista is a great place to stay, all though the staff at the lobby need to improve their service and their understanding of English and time management
Indberet denne anmeldelse
Elena F. Familie med små børn Russia, 25. juli 2015
7,9

Food
7,7
Ok
Indberet denne anmeldelse
Rickson L. Par Portugal, 21. juli 2015
Christine at the front desk needs a promotion

The views, the hotel in beautifully designed and the rooms are excellent though needs some maintenance
7,3
We are a young European couple. We checked in alright and requested for change to a room with a view which Christine at the front desk graciously agreed to accommodate the following day as the hotel was fully booked. The hotel is not centrally located but has hourly shuttle service into town. We decided to head into town and were informed by a crook housekeeping staff that we need to pay the hotel driver immediately which we did. However during checkout we were charged again for the taxi service. We took this up with Christine who resolved this issue that we were not charged again. Beware of mosquitoes, the hotel is full of them which is fair given that the hotel is located in the mountains. The pool was lovely and the gentleman at the bar was very helpful. I would definitely return to the Avista Hideaway.
Indberet denne anmeldelse
Mulham A. Par Oman, 17. juli 2015
Like a fantasy Unbelievable

Location spa and decoration
10
As I saied any one stays in this hotel he will be shocked!! Amazing hotel like a palace, many swimimg pools and a very nice buffet
Indberet denne anmeldelse
Don S. Familie med ældre børn Sri Lanka, 16. juli 2015
The real hideaway of Phuket and Patong..

Location, staff, ambience..
2,7
We spent 3 nights in July 15. Absolutely stunning location. Great views over the ocean. Close enough to enjoy the sights, just far enough from the madding crowds. The staff are attentive, hospitable and gracious. The 'spirit to serve' is very evident with all staff. The shuttle to Patong and Paradise beach works like a charm. We were upgraded to a family room without requesting. Impeccable rooms, large but inviting. Great bath and rain shower. Soft lighting with easy control. Spotless housekeeping each day. The 'blackout curtain' ensures a decent nights sleep. Service and attentiveness of the staff of the Visa restaurant was perfect. Adequate variety over the 3 day stay on the breakfast buffet. Great coffee and perfectly made lattes. Christine is the consummate guest relations officer. The time she spends each morning at every table at the Vista restaurant is admirable. Genuine and personable. Offers great suggestions on how to get the best of your stay. Nicole at the reception assisted with a lost bag and Cindy was helpful with general inquires. As we had a very late flight, we were offered a room to shower prior to the flight by Wanipilas a Reception staff, really adding the cherry on the cake. Being in the service industry and having stayed at a number of grand hotels, the Avista ranks high. Memorable stay. A local Thai brand hotel, much better choice over the mainstream chains. Has character and independent charm and not a 'cookie cutter' design.
Indberet denne anmeldelse
Samantha K. Par Australia, 16. juli 2015
Very helpful staff and great facility's

Staff food accomodation awsome
9,3
Awsome
Indberet denne anmeldelse
Christiane T. Familie med små børn United Kingdom, 11. juli 2015
Meh.

Nice pools, Sizzle restaurant, Paradise Beach
5,3
This hotel is fine, but it is certainly not 5*. The rooms have seen better days - a lot of the furniture is chipped, our sink mysteriously clogged and a neighbouring room's cigarette smoke was pumped into our room via the centralised air conditioning. We could clearly hear the lift bells and conversations in the hallway and one morning we got a wake up call at 0530am that we did not book. The layout of the hotel complex is very confusing to say the least. We were with an infant and it is not possible to move around the hotel with a stroller - there are stairs everywhere and no direct lift access from reception to rooms (5-10 minute walk). Several of the restaurant staff were very lovely (particularly Rhylle) but we had a couple of dodgy experiences with other staff with booking taxi's and a general lack of initiative to assist. There is also construction happening all around the hotel so it's noisy and the view is spoilt by cranes and building site. The shuttle into Patong is irregular and is an open tuk tuk, so if you are traveling with a baby you have to ask them to sit in the passenger seat (which they were happy to do). It's not comfortable, it's hot and certainly not 5*. That said, we got a deal so it wasn't hugely expensive (although expensive enough). Paradise Beach was nice and the restaurant there a bit more authentic. It wasn't terrible but I wouldn't revisit.
Indberet denne anmeldelse
Arul P. Gruppe India, 7. juli 2015
Excellent place to hide

Architecture, Staffs, amenities
9,3
Excellent was the design of the hotel. They've used the contour amazingly. The indoor sports room was nice. Three swimming pools ..... Courteous staffs.... Clean and hi-tech rooms... But open bath tub??.. Excellent shower in bath.... put everything together, was very good place to stay.
Indberet denne anmeldelse
< Forrige side 1 - 10 af 1558 anmeldelser Næste side >

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kunder der kiggede på denne type Resort var også interesseret i......

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Fantastisk 8,7

fra 1856
anmeldelser

Beliggenhed: Kata

Millennium Resort Patong Phuket

Millennium Resort Patong Phuket

Fantastisk 8,4

fra 4084
anmeldelser

Beliggenhed: Patong

Millennium Resort Patong Phuket har en fremragende beliggenhed i Patong og er det idéelle...

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Fantastisk 8,7

fra 1856
anmeldelser

Beliggenhed: Kata

The Nap Patong Hotel

The Nap Patong Hotel

Fantastisk 8,7

fra 3380
anmeldelser

Beliggenhed: Patong

Når du besøger Phuket, så vil du rigtigt føle dig hjemme på The Nap Patong Hotel, der tilbyder...

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa

Fantastisk 9

fra 451
anmeldelser

Beliggenhed: Koh Yao Yai

Arkitekturen, designet, personalet. Karsten, Denmark 6. marts 2015
Kunder kan lide denne type resort for:
Området anbefales for:
  • natteliv
  • shopping
  • strande
Afstand til lufthavn:
  • Phuket Internationale Lufthavn (25.3 Km)
Gæsters kommentarer:
  • "Venligt og hjælpsomt personale" , "Fantastisk værelsesindretning" , "Nyt hotel"
Topattraktioner i området:
  • Dive Supply (2.2 Km / 27 minutters gang)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 minutters gang)
  • Bangla Road (2.5 Km / 30 minutters gang)
  • Jungcelon Indkøbscenter (2.6 Km)
Bemærk: Afstande beregnes i lige linje udregnet fra et startpunkt til et destinationspunkt.

Customer Support


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A07