eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Badeværelse Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Udsigt Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Faciliteter Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Udsigt Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Omgivelser Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Fitnessrum Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Swimmingpool
Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restaurant Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Møderum Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/Lounge Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby
Område: Kata Antal værelser: 143
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

baseret på 1525 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
8,1
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (1525)
Sorter efter:
Mia K. Gruppe Denmark, 20. juni 2014
Luksus værelse God betjening Sødt personale

Servicen Maden 2 dejlige pooler
9
Hel igennem fantastisk Søde mennesker som er meget hjælpsomme
Jette C. Familie med ældre børn Denmark, 21. december 2013
dejligt og afslappende

god swimmingpool. dejlige værelser, god morgenmad
9,3
Kent K. Familie med små børn Denmark, 8. september 2013
Dejligt ophold

Dejligt personale,rolige omgivelser,tæt på strand
8
Jeg synes vi havde et helt igennem perfekt ophold og et godt professionelt personale Altid smilende og hjælpsomme Dejligt at stå op om morgenen til et stort internationalt Morgenmads buffet Vil bestemt tage dertil igen i fremtiden
John O. Par Denmark, 5. juni 2011
Overraskende godt hotel til prisen

lækkert design og meget behagelig indretning
9,7
Dejligt hotel beliggende på en lille bakke. En del trapper og turen op ad bakken gør ikke hotellet egnet for gangbesværede. Der er nogen bygge aktivitet på nabogrunden - denne var hørbar uden at være voldsom generedende (ved poolen). Dejligt med gratis wifi - skønt morgenbord med stort udvalg, der både giver mulighed for det sunde og mulighed for at prøve nye smagsindtryk. Meget imødekommende personale
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hotellet ligger midt mellem Karon og Kata strandende, hvor Kata fremstod som den rene og lidt mere sofistikerede oplevelse. Karon flød med gæsters affald - men har flere tilbud i form af barer og aktiviteter. Mere byliv lige ved Karon stranden
Vivi G. Par Denmark, 22. marts 2010
Super dejligt hotel

Lækker værelse, dejlig pool, venlig personale, god restaurant.
10
Vores første tur til Thailand har været fuld af indtryk og det første vi fik var på hotellet hvor vi blev mødt af meget venlig og smilende personale, vi fik en dejlig modtagelse med friske blomsterranker og iskold juice. Vi fik en gennemgang af faciliteter og blev anvist til vores fantastiske værelse. Hotellet var for os en dejlig base, hvor vi hver dag fik vores dejlige morgenmad og når vi kom trætte hjem fra alle oplevelserne sidst på dagen, var det en fornøjelse at komme hjem til et værelse der var skinnende rent. Morgenmaden på hotellet var også en oplevelse, der var et stort udvalg af europæisk og amerikansk morgenmad og havde man lyst til at prøve det thailandske var der også et stort udvalg af dette. Vi spiste lunch og aftensmad et par gange på hotellet, det var også super og priserne matchede restauranterne i byen. Det eneste der mangler på hotellet er lidt underholdning, vi oplevede at der fredag aften var buffet med thailandsk seafood, men blev først opmærksom på det om eftermiddagen da det kun bliver annonceret i receptionen, vi talte med restaurant manageren herom og vi tror at det er noget der vil blive bedre.
Tip om Restaurant: Rico´s steak og pizza restaurant, super gode bøffer og pizza, når man trænger til andet end thai mad. Hotellet har en dejlig restaurant, hvor vi flere gange spiste thai mad.
Mojahed A. Rejsende alene Denmark, 16. marts 2010
godt hotel

Værelset var stort og meget god, samme med badeværelset.
7,7
Det var langt fra Phuket Lufthavn, cirka en times kørsel. Vi var lidt skuffede, da der ikke var nogen strand langs hotellet. Men den nærmeste strand, dvs Kata stranden var kun et par minutters gang fra hotellet. Vi var glade for, at Kata stranden var mindre overfyldt og var mere stille i forhold til Patong Beach. Der var et par swimmingpools på hotellet og puljer var placeret på to forskellige niveauer. Vi elskede puljer "design.
. Rejsende alene 23. juli 2014
Sewage smell in bathroom

Staff was very accommodating, good location, clean.
7,3
There is an overall sewer smell all around the hotel; that can't be helped. It is just a product of visiting Kata Beach. But, it was also very strong coming from a drain in our bathroom. They took care of it, but it just kept coming back. It was really a little bit unbearable. The room had zero Thai atmosphere, and the seat cushions by the pool were very dirty. So dirty that we didn't sit by the pool once. I should note that I am a backpacker and not all that picky. I am super surprised all the reviews seem glowing. I can't imagine how. I would have preferred my tent!
Mark H. Par Australia, 23. juli 2014
Clenliness of roo

Staff friendlyness and attentiveness to any detail
9
We had a great relaxing time at Avista The food was good and late in our stay we were made aware of special requests for breakfast ( Thai noodle soup - it was delicious ) We would have liked more tradition Thai food available for a better Thai experience Overall I would recommend Avista and would stay there again
Rani J. Par United Kingdom, 20. juli 2014
Great Holiday

the staff were very helpful and always there to assist
10
The stay at Avista was great, the only downside is the steep hill which we dreaded every day but overall fantastic
Ben A. Par United Kingdom, 13. juli 2014
Nice hotel, close to the beach

Rooms, staff, location
7,7
We were upgraded from a deluxe room to a club room. The club room was on the top floor with a view of the ocean. The room itself was large and well appointed. The swimming pool area is nice and split over several levels, it looks like it could get crowded if the hotel was full though as there are a lot of rooms. The hotel is close to the beach, up a steep hill. It is a short walk to several restaurants and bars in Kata town. We didn't eat in the hotel except for the inclusive breakfast which was good enough, but not amazing.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach PhuketAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GæsteværelseAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GæsteværelseAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadeværelseAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - UdsigtAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FaciliteterAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - UdsigtAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - OmgivelserAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FitnessrumAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GæsteværelseAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GæsteværelseAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GæsteværelseAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - MøderumAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/LoungeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3A03