Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm

Joachimsthaler Strasse 39-40, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10623

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 101 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,9
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (101)
Sortér efter:
Jens P. Par Denmark, 17. november 2013
Skønt hotel

Beliggenheden, Kvaliteten og venligt personale
9,7
Dejligt værelse eller faktisk var det to rum soveværelse og stue. Badeværelset var stort og rent samt velfungerende. Personalet er flinke og hjælpsomme.
Annelise L. Par Denmark, 20. november 2012
Meget små værelser, men opvejes af beliggenheden.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.
7
bemærk, at check-in og -ud er hhv. en time kortere end jeg er vant til, dvs. check in kl. 15 og -ud kl. 11. men der er naturligvis et bagagerum, hvor man kan opbevare sine ting. der er 3 euro at spare, hvis man bestiller morgenmad dagen i forvejen, så er prisen 9 euro mod 12 euro.
Tip om Restaurant: Skråt overfor ligger Alt-Berlliner Biersalon, så absolut et (eller flere) besøg værd.
Mads M. Par Denmark, 17. maj 2016
Nice, cheep and central hotel
5,7
Was there with my girlfriend and mother in law. And we all really liked the hotel. Both rooms where big, clean and nice.
Hoang T. Forretningsrejsende Vietnam, 17. marts 2016
Very good Location and shopping Center . This is h
5,3
Very good Location and shopping Center . This is hotel our when travel to Berlin
Omer L. Par Israel, 28. november 2015
Excellent value for money

location, comfort, value
8
Hoang T. Forretningsrejsende Vietnam, 29. oktober 2015
Very good Location and shopping Center . This is m
5,3
Very good Location and shopping Center . This is my hotel when our stay in Berlin
Ka W. Par Hong Kong, 5. august 2015
ok

location, good price, size
6,7
no air con but very good location
Hoang T. Forretningsrejsende Vietnam, 24. juli 2015
nice place

room, - location - ok
8
Hoang T. Forretningsrejsende Vietnam, 16. juli 2015
GOODS FOR LOCATION

LOCATION - PRICE
6,7
VERY GOODS FOR LOCATION - NEXT TIME - I STAY IN AZIMUT HOTEL WHEN I GO TO GERMANY
Ulrik S. Par Sweden, 27. november 2014
Six days in November

Good location, value for money and helpful staff.
8,3
1 - 2 af 2 anmeldelser
AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm BerlinAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BadeværelseAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BadeværelseAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - IndgangAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestaurantAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestaurantAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BadeværelseAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - FaciliteterAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Mad og drikkeAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Mad og drikkeAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - IndgangAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BadeværelseAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestaurantAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestaurantAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - IndgangAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestaurantAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hotellet indefraAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hotellet indefraAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BadeværelseAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BuffetAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - GæsteværelseAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hotellet udefraAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hotellet udefraAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hotellet udefraAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - GæsteværelseAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - GæsteværelseAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - GæsteværelseAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01