Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,7

baseret på 8404 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (8404)
Sortér efter:
Peter M. Forretningsrejsende Denmark, 21. januar 2016
Perfect beliggenhed for næste alt

Beliggenhed tæt ved transport, restauranter og indkøbsmuligheder
6,7
Indberet denne anmeldelse
Camilla J. Par Denmark, 12. november 2011
Perfekt beliggenhed og god hotel!

Beliggenhed
8,3
vi havde en godt ophold på hotellet. det ligger perfekt, tæt på både jordan, austin og tst mtr. værelset var en fin størrelse i forhold til mange andre hoteller i hong kong og personalet var meget venlige.
Indberet denne anmeldelse
Herbert R. Gruppe Philippines, 8. februar 2016
loction and nice hotel

location breakfast and shopping area
7,3
check in is slow but overall the hotel is near MTR stations Austin and Jordan. Selection for breakfast is great but the toilet and room size are small.
Indberet denne anmeldelse
Rowena H. Gruppe Philippines, 8. februar 2016
Perfect place to stay.

Location ✔️ Friendly staff ✔️
7,7
Me and my mom totally had a great time.
Indberet denne anmeldelse
Leonilo A. Par Philippines, 8. februar 2016
A Very Pleasant Stay

Good staff
9,3
Enjoyable, memorable and highly recommendable
Indberet denne anmeldelse
Gillian E. Par Canada, 8. februar 2016
title

location, effeciency,cleanliness
10
Wonderful!!!
Indberet denne anmeldelse
Abigale B. Rejsende alene Philippines, 6. februar 2016
Been here twice (family and solo travel)

Location, value for money, quick service
8
Indberet denne anmeldelse
Jacques T. Par Philippines, 4. februar 2016
good value for money

location, accommodating staff and has a nice view of the city
8,3
We booked BP as a mystery hotel and I must say that we got a good value for our money. Location is its strongest selling point as it is located in almost the center of the city. Easily accessible via bus or mtr and a lot of touristy places are "relatively" within walking distance. Not the best hotel, but for the price we paid, really a good value for your money.
Indberet denne anmeldelse
Choo L. Par Malaysia, 3. februar 2016
Another year at BP International

Fast check in and check out. Good room service
8
It was good as usual. We have been a loyal guest for 5 years. The hotel is strategically located and the hotel staff are always helpful and courteous
Indberet denne anmeldelse
Ann N. Gruppe Philippines, 1. februar 2016
Great location!

Great location, clean and very accommodating staff.
10
Very pleasant.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
B P International Hotel HongkongB P International Hotel Hongkong - Hotellet udefraB P International Hotel Hongkong - ReceptionB P International Hotel Hongkong - LobbyB P International Hotel Hongkong - LobbyB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - BadeværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - BadeværelseB P International Hotel Hongkong - UdsigtB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - GæsteværelseB P International Hotel Hongkong - Hotellet indefraB P International Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféB P International Hotel Hongkong - Pub/LoungeB P International Hotel Hongkong - DansesalB P International Hotel Hongkong - DansesalB P International Hotel Hongkong - FaciliteterB P International Hotel Hongkong - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05